- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #4491 üzenetére
-
Daywalker
addikt
Hajj de lassan telik az idő, most már lassan nekem is mehetnékem van Igaz kell majd két új gumi. Michelin Pilot Pure-ról van valakinek tapasztalata? Vagy egyáltalán Michelin sportosabb gumijairól? (Tudom Feree13-nak pilot road 3 van és elégedett volt vele...)
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
törölt tag
válasz Topiccsendőr #4508 üzenetére
ugyan, ha csak jaro motorral nezegetheted negyedoraig, akkor is elegedett lennel, mert tudod milyen technikai csemegeket meg reszleteket nezel/hallasz
egyebkent meg mind bekaphatjatok, akinek most kozelebb van a motorja mint 9800km
-
boogie84
veterán
-
DigitXT
nagyúr
-
shiNIN
tag
válasz boogie84 #4505 üzenetére
Nekünk is a lejutás a gond, illetve Alvarónak még a motorja is szervízben van... Kis terepezés, víz/jég/hó/sár, mikor mi van errefelé, délutánonként mind egyszerre. Rendes úton nem is lehet lejutni, csak egy üres telken át.
Nem tudom, milyen ott, ahol fél méter hó olvadt el, itt csak tizenpár centi, mégis a fent említett dolgokból áll a hegy.
Pedig az előrejelzést elnézve nagyon mennék motorozni, akár még utasként is -
boogie84
veterán
Nem tudjátok hol tudnék motorgumi mintázatú karikagyűrűt venni? Valami 2perc.blog-on volt valami poénos kép, de nekem tetszett. Rendes gyűrű, mintája olyan mint pl egy michelin pilot power... Nagyon állat lenne!
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Djuree
félisten
válasz DigitXT #4515 üzenetére
aki ilyet csinál az agyilag valszeg kicsit(?) homályos, legalább a műcuccokat adja vissza, azzal úgysem tud mit kezdeni, a többivel meg örüljön, ugyanis boldogok a lelki szegények
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Topiccsendőr
addikt
srácok, ti melyik bolygóról jöttetek?
a rablóbácsik jellemzője, hogy nincs akkora empatikus képességük, ezért rabolnak
Szolgáltassák vissza LOL. pénzért talán, mert jelenleg egy embernek ér ez valamit is, amúgy meg kap egy ezrest azért az aluért
én meg nem pont ezért hagynám el az országot, mert ennél jóval csúnyább dolgok is vannak.
de beszéljenek a cselekedetek, ne a szánk.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
.mf
veterán
Ő még hagyján, de az asszony...
Próbáld meg, talán megúszod élve s utána delegálhatod karikagyűrű szerepből sima gyűrűvéKoleszár műkarja: vazz pont kb. egy hónapja hallottam az arcról először, erre most ellopják a karját... hogy amputálnák az összes végtagját -- lehetőleg tompa kiskanállal -- annak, aki ezt elkövette
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
shiNIN
tag
válasz boogie84 #4527 üzenetére
Szerintem se rossz Nagyon mutatós gumiminták vannak, Cilinek is igen pöpec az egyik.
Nekem nincs gyűrűm, egyszer volt egy igen helyes, bordó tűzzománc spirálmintával. Odavagyok a spirálmintákért Nem volt teljesen zárt, szét lehetett hajtogatni, tágítani, levenni... Néha vettem csak fel, mert ugye zavaró egy ilyesmi az ember ujján állandóan, nem tudom, mások hogyan tudnak gyűrűt hordani, sok hónapja nem láttam
Valami ütős gyűrűt szívesen vennék én is, de olyan ötlettelenek vannak. Ami pedig kicsit is érdekes, az fiú méretre van. Annyira sose kellett, hogy csináltassak
10 fok van, remélem, felszáradnak az utak és nem kell varacskos disznót csinálni szegény Ciliegiából a hétvégi motorozáshoz, ő nem szokta meg azt.
-
shiNIN
tag
Érdekes. Amit én normálisan fel tudtam húzni, az mind lejött szappannal.
Anyámnak volt karikagyűrűje, amit sose vett le és a munkában megvastagodott az ujja és nem tudta lehúzni.
A jeggyűrű a többi ilyen házassági sallanggal együtt nem érdekel, úgyhogy nekem olyanom nem lesz. -
ALI_G
veterán
Székesfehérváron 20 fok van
-
boogie84
veterán
Végre valaki akinek tetszik a dolog. Anno a érettségire kapott pecsétgyűrűm kétszer ha volt rajta... De ezek tetszenek.
(#4534) ALI_G: Remélem ki tudod használni. Én nem tudok kimenni a kapunál lévő vizesárok miatt. + itt nincs olyan hű de komoly idő.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Daywalker
addikt
válasz boogie84 #4535 üzenetére
Hát itt sem volt egy "leszarom a bokám" olyan jó idő van. Mondjuk beteg is vagyok kicsit, akksi sincs benne a motorban, olajat és gumit is kell cserélni, szóval meg se fordult a fejemben, hogy akár az állványról is levegyem
-
stifi
senior tag
válasz Daywalker #4536 üzenetére
én holnap biztosan előveszem, fel kell rá próbálni a sárvédőt, amit télen vettem.. ha meg már kitolom, gurulok is egyet, állítólag zsír idő lesz, 10 fok felett emlékeim szerint komfortosan tudok haladni (sál, maszk, thermo aláöltöző, thermo bélés, megmozdulni alig lehet de nem fázom)
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
ALI_G
veterán
Micsoda hiánycikk a 600-as hornet
én 1,1-ért odaadom!boogie84: á, még dolgozok
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #4539 üzenetére
milyen kérdés ez? honda!
mielőtt elindulna a pletyi, nem adom el De most komolyan el lehet adni egy 2006-os hornetet ennyiért?!
-
Daywalker
addikt
Na, addig-addig kerestem, amíg lehet, hogy találtam Michelin Power One papucsokat újonnan nagyon jutányos áron (bolti ár -20%). Hamarosan kiderül! Már várom, elég jókat olvastam róla.
-
Daywalker
addikt
Én azt olvastam jó pár helyen, hogy normálisan használva 5-7000 km-t is elbír, főleg mert a középső rész keményebb. Amúgy biztos le lehet koptatni 3 ezer alatt is Majd kiderül élőben
Szerk: most látom, hogy van már Bridgestone S20 előrendelés. Hát durva ára van: 95 körül lenne a szett...lol.
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
Explosión de dos tiempos
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #4545 üzenetére
ha van egy kis szerencsém, jövő héten ráülhetek egy seggpróba erejéig
rohadt jó az a fordulatszám villantó (is)..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
yodamastah
őstag
SSP-t nezzetek ejjel, Balazs 8. lett az idomeron
-
Kasza08
őstag
Sziasztok srácok!
Szétbontottam az RS 125-met, külön adtam el a blokkot és a vázat. A váz papíros, szóval ahhoz forgalmi, törzskönyv stb. jár amiben ha jól emlékszem benne volt a motorszám is. Adás-vételit csak most csináltunk, viszont azt nem tudom, hogy a motorszámhoz mit kell írni? Azt a motorszámot, ami eddig benne volt, vagy azt ami ezután lesz? Mert hogy ugye én még a régivel vettem, de az eladó már újjal akarja átíratni. Hogy is van ez ilyenkor pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest