- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz Steven #24449 üzenetére
Csinos...csak sajna a pénztárcám nem ehhez van méretezve.
Ha már említetted a fordulékonyságot: ilyen szempontból van különbség az SV és az FZS között, valamelyik könnyebben kezelhető? Az ER6 ilyen szempontból nagyon kezes volt, majdnem mint a CiGi vagy a tavalyi tanulómotor YBR.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
vendingo
veterán
-
DigitXT
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz -Mosquito- #24455 üzenetére
Pedig a marketingesek szerint nagyon bevizsgálnak minden paripát. Hinnye...
-
stifi
senior tag
válasz #25954560 #24462 üzenetére
nekem kedves emlékeim vannak erről a motorról, egy ilyennel állt meg segíteni valaki amikor visegrádon a dunaparthoz érve megállt a technika és se kép se hang... segített betolni, és én tovább tudtam haladni (körülbelül 100 métert, és tréler lett a vége)
de a lényeg hogy segített, innen is pacsi neki!ekkor döntöttem el amúgy hogy 93-as belpiacos motor nem szórakoztató hanem idegesítő...
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
AndrewTdi
addikt
sziasztok!
nagy motorokon lényegesen többször előfordulnak hangos kipufogós darabok, ezért megkledem itt (is).
Mennyire kötözködnek a magyar rendőrök a hangos sportkipufogóval kapcsolatban? van tapasztalat?(az enyém picit hangos lett)
[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
válasz AndrewTdi #24467 üzenetére
Engem ahányszor megállítottak, leginkább ezeket nézték: Gumik állapota, biztosítás és jogosítvány megléte, rendszám megfelelő szöge. Hangos motorért eddig nem csesztettek, pedig lehetne (yoshi full rendszer). Bár nagyon nem hangos 8e forulat alatt, de nem is éppen halk. (közúton közlekedek, nem nagyon pörgetem a gépet)
Szerintem a jövőben esélyes hogy egyre több mindenért fognak csesztetni. Kell a lé, és gyorshajtásból egyre kevesebb folyik be.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz yodamastah #24468 üzenetére
amiket felsoroltál, azok rendben vannak
viszont olyankor mi van, ha E jelzés van, és silencer ellenére is hangos(-nak gondolom)? -
vendingo
veterán
válasz AndrewTdi #24467 üzenetére
Nem szoktak belekötni, de nem is kell üvegelni a közelükbe.
Nálunk tavaly volt olyan, hogy a város határában a főúton álltak a rendőrök és az összes motorost igazoltatták. Akinek hangosnak találták a kipufját, azt bekísérték az 1 km-re lévő vizsgabázisra decibelmérésre.
10-ből 8 motor elvérzett, vihették újra műszakiztatni a mocit.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Integra
titán
válasz yodamastah #24468 üzenetére
szerintem a tied nagyon moderált hangon fut, van hangja, de nagyon messze van a hullákat felébresztő ricsajtól jah, gyorshajtásból pont motornál nem nagyon lesz pénz, ellenben majd elakadásjelző háromszoget is számon fogják kérni..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
canniball
nagyúr
Nézegetem a hirdetéseket, nem nagyon van SV-ből kínálat a környéken... Ez legalább a szüleimhez közel van, egy látogatással egybekötött megtekintést meg tudnék oldani, vélemény róla (tekintsünk el a lámpától)?
-
Daywalker
addikt
válasz canniball #24473 üzenetére
Kérdezd meg h megvan-e az eredeti lámpa...ha nincs, akkor valószínűleg nagy hazugság, hogy nem volt törött...a jelek leszedése is hááááát...meg kell nézni, innen nem lehet okosnak lenni.
Kicsit többért tudok gyári állapotú, patika 99'-es ZX9-est... Nem, nem az enyém...[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
canniball
nagyúr
válasz Daywalker #24474 üzenetére
"Kérdezd meg h megvan-e az eredeti lámpa..."
Persze persze, arra mindenképpen rákérdezek. Amúgy amennyire látszik az óra gyári, ha törték volna akkor gondolom az is cserés lett volna, nem?"...meg kell nézni, innen nem lehet okosnak lenni."
Nyilván képekről nem lehet megmondani a tutit (lehet robogót kéne vennem, ott már a képek is sokkal beszédesebbek ), de gondolom ti a képeken is többet láttok mint én."Kicsit többért tudok gyári állapotú, patika 99'-es ZX9-est..."
Egyrészt már ez is baromi nadrágszíj-szorítós ár, másrészt még mindig nem kell hasalós moci.[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz canniball #24475 üzenetére
Változó, van h konzol görbül. Most esett egy srác ezres sv-vel a ringen és az óra egyben maradt, de a fejidom kuka lett.
A ZX9 akkora mint egy busz, nagy üléssekkel, szóval nem az a kuporgós fajta Na persze csak viccelek, tudom h nem ilyet akarsz."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
-Mosquito-
őstag
válasz canniball #24458 üzenetére
A marketing szerint.. Egy kezemen meg tudnám számolni a kb 100db motorból hányat vennék meg ott. Èn négy év alatt négy motort vettem/adtam el az mind magánszemélytől volt. Kereskedésbe betolod a motort az vagy ért hozzá vagy nem mit vesz át,mit kell/ene nézni rajta. Pl. Karasnánál néztem ismerősnek egy 650es Burgit. Képen ok,de ott kiderült bal oldalára dölt,oldalsó,hátsó idom és lámpa cserélve lett. Telefon a szerelőmnek,mondom a rendszámot nevét a tulajnak.. Jaj ez az olaszból behozott emberünké a motor(3-4 Burgija van,cseréli az idomokat és a km órával is játszik). Karasnásnak közben megemlítem,hogy sérült volt a motor. Erre ő,most hogy mondom,elképzelhető. Mennyi lenne a vége amugy? -10eFt. Köszke..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
canniball
nagyúr
válasz Daywalker #24476 üzenetére
S-en azért könnyebben törik külön az idom, elég ha az oldala lenullázódik és kuka még ha az órát így nem is érinti a dolog, az N-en viszont elég közel van egymáshoz a plexi és az óra. Persze azért azon sem kizárt amit mondasz.
"A ZX9 akkora mint egy busz..."
Hajajj, már ettől megijedtem tőle.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz -Mosquito- #24477 üzenetére
Karasnánál biztos csak a Hondákhoz értenek.
-
TommyGun
őstag
válasz -Mosquito- #24480 üzenetére
Nekem a Burgmanon se eredetvizsgán se műszakin nem tudták hol az alvázszám...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
vendingo
veterán
válasz canniball #24473 üzenetére
Nyakamat rá, hogy törött volt.
A tankon nem sima matrica van, hanem lakkozva van rá, csak újrafújással lehet eltüntetni. Lehet az illető ezért újrafújta, de kétlem.
Lemerem fogadni, hogy költözéskor elveszett az eredeti lámpája
Ennyi pénzért a ráncfelvartból csak a legalja kategóriáját kapod meg.Remélem tévedek.
Én még mindig csak azt tudom mondani, hogy addig ne vesd el az S-es gondolatát, amíg nem próbáltál egyet.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
canniball
nagyúr
válasz -Mosquito- #24480 üzenetére
Akkor no comment.
Ment egy pü.
-
vendingo
veterán
Tegnap végre beszereltük a Xenont! (meg lecseréltem az olajat)
Fény gyúlt a sötétségbe, végre nagyobb a látótávolság, mint az 50-es robogómon
Eddig olyan szar volt, hogy egy jobb biciklis lámpa is erősebben világított!Remélem most már nem fognak annyira gecizni az autósok se, mert eddig baszták lekapcsolni a refit (10-ből 9) amikor megláttak, azt hitték valami elektromos bicikli jön szembe.
Most kiégetem a retinájukat ha nem kapcsolják le!Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
canniball
nagyúr
válasz vendingo #24482 üzenetére
Közben megtaláltam itt is a gépet.
"A tankon nem sima matrica van..."
Most nézem a Suzuki logó is hiányzik a tankról. És mintha meg is lenne horpadva, no meg jól látom hogy a faridom jobb oldalából hiányzik egy darab az ülés alatt?"Ennyi pénzért a ráncfelvartból csak a legalja kategóriáját kapod meg."
Igen, alapvetően az újabb modellek jóval drágábbak így azokat nem is néztem, ez is csak az ára miatt jött szóba. Azt írja ennyiért számolják be neki, ez még hihető is lenne; persze ugyanúgy lehet rizsa is...https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
vendingo
veterán
Ismételten meghirdetem. Bocs aki már unja, de hátha valaki kedvet kap hozzá.
Többször nem fogom kiírni, igérem!Horvát túra
Dátum: 08.26.-09.03.Vándorlásos kempingezés lesz. Egy adott kempingbe 2-3 napot töltünk, bejárjuk a környéket, majd délebre vándorolunk.
Szívesen látunk bárkit, csak tudja tartani a tempót: 100~120km/h
Kanyarok, panoráma, fullos kempingek, strandok garantálva!
Ha van rá igény akkor kiírom a komplett túratervet, .mf-el már elkezdtük kitárgyalni.
Összesen kb: 1200-1400km a várható táv.Eddigi résztvevők:
.mf
vendingoCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
őstag
válasz canniball #24463 üzenetére
Hát sajnálom, hogy nem fogsz Bocis lenni
&rew
Igen magam is egy ilyennek vagyok boldog tulaja...Amúgy ezeket a formákat csak szeretni vagy utálni lehet nemigazán találkoztam köztes átmenettel.
A súlya üresen 240KG ezért inkább ülve rollerezzünk vele ha kell. Igazi túramotor és még ülni is kényelmes.
Koma ment át erről SV1000-re hát az kicsit töri a seggét“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Topiccsendőr
addikt
válasz canniball #24475 üzenetére
Beirtam hasznaltautora a keretet. Gondolom neked is kijott, h nagy biztonsaggal a cb500, gs500 es er5 kategoriat tudod megvasarolni. Ezekbol a motorokbol ennyi penzert biztos kapsz valoban koltsegmenteset. Sv bol karbisat max, nagyon at kell nezni. Itt meg megneznem a honda NTV650 eseket, regi, de altalaban baj nincs veluk, termeszetesen alapos atnezes utan. A sornegyek innen kezdodnek, de ezeik is import motorok, amibol lehet kifogni nagyon jot, de kicsi az eselye a koltsegmentessegnek.
Sajnos ez van, ebbol kell gazdalkodni. A sorneggyel ugy latom tullotunk a kereten. Lehet talalsz jot, csak 100 ezret elautozol.Explosión de dos tiempos
-
-
-
Daywalker
addikt
válasz canniball #24487 üzenetére
Ilyeneket nem lehet képről kiszúrni, már csak azért sem, mert össze-vissza játszik a fény azon a kevés idomon is. Ha érdekel, akkor nézd meg, talán az nem kerül semmibe. De ne a fotelből okoskodjunk. Abba az álomba ne ringasd magad, hogy olcsóé' kapsz költségmentes fiatal motort, amivel nem borultak még legalább egyszer. Van ilyen, de rohadt ritkán jön szembe.
Most vagy bevállalod, mert olyan rohadt olcsó, hogy megéri akkor is, ha nincs nagy baja (értsd: nem volt a váz tákolva, motornak nem lóg a bele, nem dől az olaj a telókból, nincs rongyosra kopva a féktárcsa - ez utóbbiba én is belenyúltam, mert tapasztalatlan voltam), max esztétikai hibái vannak, vagy ha ezek zavarnak, akkor hagyod a fenébe."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
DigitXT
nagyúr
válasz Integra #24493 üzenetére
Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy a városban egy refivel közlekedő
motoros is baromi idegesítő. Nem csak autóból, hanem motorról is.
Vakít a tükörben pl. - még nappal is. Ehhez képest egy xenon nem
biztos, hogy olyan brutális, ha be van állítva; esetleg ha projektoros.vendingo:
be is van állítva, illetve projectoros
Szerintem az így teljesen korrekt. Látsz is, látnak is, nem is vakít...[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.