- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
nem tudja esetleg valamelyikőtök, hogy milyen és mekkora méretű első kerékcsapágy kell 2003 suzuki gs500e hez?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
csongi
veterán
A gondozás mentes akksi is csak addig gondozás mentes amíg el nem párolog a víz belőle. mert elpárolog az tuti. Annyiból jobb, hogy nem kell vele bíbelődni, nyugodtan eldobhatod .
Vegyél egy rendes akkut, fél évente ellenőrzöd a szintet és jó pár évre megoldódott a gondod. Szinte mind kínába készül. A gyártás vagy 70% ott zajlik a világon. A márka név ma már csak minőség ellenőrzés takar lassan . Fontos választáskor. V; A; méretei, és melyik oldalon van a pozitív saru. Akad még eltérés az indító áram terén. De hogy azok az értékek valósak e amiket ráírnak, háát ... ha van lehetőség a nagyobb értékűt kell venni. A legtutitbbak a spirál cellás akkuk, de az áruk horror kategória.Djuree: az enyém is olajban forgó generátort üzemeltet.
Archer: Nekem is zörög valami elöl Semmi nem lóg, átnéztem, csavarok meghúzva. Én a fejidomra gondolok, kellő mennyiégű műanyag van benne, és kiad egy kispolszki műszerfalat
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz csongi #24052 üzenetére
A gondozasmentes akkubol nagyon nehezen megy el a viz, nekem eddig a yuasak 7 evig birtak 2x is.
A sima savas akku meg toltesnel szepen osszebssza az alualkatreszeket, mindenhova megy a sav, attol en kivagyok. Eldolesnel is omlik mindenre ra, meg a muanyag csatlakozokat is megeszi.
En felietatott savas akkut rakok mindenbe, mert ez nekem nem hianyzikExplosión de dos tiempos
-
Daywalker
addikt
Nah, megint szigorítják a műszaki vizsgát...elvileg. Szóval lehet rettegni a xenonosoknak meg a sportkipuffosoknak, bár szerintem ez megint csak hangulatkeltés, úgysem lesz semmi.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
lujo10
aktív tag
válasz Daywalker #23946 üzenetére
Felénk pl. leginkább ilyenek vannak, szerintem elég praktikus, gyors és kényelmes Esetleg még így is csinálhatod, persze lehet, hogy valami hasonlót sem ártana kirakni az ajtóra
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
ALI_G
veterán
válasz sketchifun #24025 üzenetére
Fogyasztashoz annyit hozzatennek hogy az en r6r-em annyit fogyaszt mint a k1200s, ami dupla kobcenti
Pesten az egyik legertelmesebb bolt a superzone, foleg ha keves elkepzelese van az embernek. Hatalmas valasztek, normalis eladok es arak.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Bannert vettem innét
Van pár cimborám aki erre esküszik.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz zsolt19900 #24051 üzenetére
Ha el nem basztam valamit akkor 15x42x13-as méretű ami a 6302 2RS-nek felel meg.
De GS-nél csak 550-esből láttam E jelzésűt az meg régebbi nem is kevéssel.
Szóval ez a 2003-as K3-ashoz való.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
McReay
aktív tag
Üdv motorosok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Jövőre tervezem a jogosítvány megszerzését motorból, de nem igazán tudom, hogy melyik lenne számomra megfelelő.Korban ott vagyok, hogy bármelyiket megszerezhetem. (jelenleg a pénztárca szab határt, ezért is tolódik a jövő évre)
Jelenleg ott tartok, hogy teljesen 0 km-es vagyok, de mindig rabul ejti a szívemet a motorosok látványa, szívesen én is csatlakoznék egy bolyhoz egy saját motorral!Mit gondoltok hol érdemes kezdni?
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
doc
nagyúr
koszi, de akitol a motort vettem, gyuloli a Bannert, a csaladjukban kb. 4 ment tonkre par honap alatt (motorban es autoban is), aztan lecsereltek noname kinaira ami evekig mukodott
lehet hogy csak ok nyultak nagyon bele, mert tudom hogy mas dicseri a Bannert, de igy mar nem nagyon merek nekiallni
rendeltem egy Yuasat, az legalabb viszonylag tuti -
emre
veterán
válasz Topiccsendőr #24064 üzenetére
Nem tudom, nem vágom a témát, nekem noname halt meg évente egy. A bannert idén tavasszal vettem egy cimborám ajánlására akinél asszem 4 éve szolgál, szóval bővebben majd tavasszal tudok róla nyilatkozni.
Illetve a Bannerről hallom, hogy kicsi országunkban az egyetlen beszerezhető ami nem kínai gyártású.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
McReay
aktív tag
válasz csongi #24066 üzenetére
Eszerint nem csájni kreálmány: Top quality - Made in Austria!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
csongi
veterán
Persze nem mondom hogy nem lehet eredeti chinai , de kicsit nekem gyanús hogy Austriai gyártás és egyik legolcsóbb. Kicsi esélyt látok rá, hogy Magyar piacra ilyen áron, onnan érkezne termékük.
De nem az a lényeg hol gyártják, hanem az hogy milyen minőség ellenőrzésen esik át. egy névtelen kínai is lehet jó, ha kellően ellenőrzik. Ugyan azon a szalagon készülnek, csak az egyik ilyen matricát kap a másik meg olyat. Az egyik gyártó azt mondja, 5ezrenként ellenőrzés, ha rossz akkor az egész kontinert vissza dobja. Van aki ugyan ennyi darabnál csinál próbát de az az egész rendelést vissza dobja. Szóval így lesz agy gyártónak több jól működő terméke. -
Daywalker
addikt
Nem tudom miért kell mindenhez így hozzáállni. Az EU-ban árult termékekre nem lehet csak úgy ráírogatni mindenfélét, hogy hol készült, mi van benne stb. Persze ezekre is van példa, de azok nem olyan cégek, akik évek/évtizedek óta a piacon vannak. Persze ez nem zárja ki, hogy nincs olyan alkatrésze, ami ne Kínában készülne.
Ezzel nem a Bannert védem, mert van náluk jobb is a piacon, ebben biztos vagyok, de mindenben bele lehet nyúlni és kifogni a szart. A Bosch akkukat is utálták egy időben. Nálam a Banner egy éve tökéletesen szuperál. Sőt, haver autójába is azt vettünk tavaly, még az sem dobta el magát.
Autós akkuknál egyébként a jó kis Perionra esküszöm[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
jó a forgalmimban gs500u szerepel, azt azt mondták, hogy az a fojtottság miatt U, de amúgy E-s idomtalan gépem van, köszi az infót, akkor ha kelleni fog csapágy akkor meg lesz vételezve
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
.mf
veterán
válasz Daywalker #24073 üzenetére
"Nem tudom miért kell mindenhez így hozzáállni. Az EU-ban árult termékekre nem lehet csak úgy ráírogatni mindenfélét, hogy hol készült, mi van benne stb. "
Olyan apróbetűsök, kiskapuk vannak minden ilyenben, hogy lehidalsz. Fogadni merek, hogy ez is egy "csavarhúzó-üzem" - a majdnem-kész árut hozzák Kínából, majd az összeszerelés utolsó fázisát itt végzik el (pl. rápattintják a tetejét) és csomagolják. Máris ráírhatják, hogy Made in EU.
Ez csak egy marketing-paraméter, nem kell vele törődni, nem lesz egyből jobb attól, hogy Made in EU. Lehet Európában is szart és Kínában is jót gyártani. Gyártástechnológia, megfelelő alapanyagok, minőségellenőrzés, ezeken sokkal jobban múlik.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
emre
veterán
válasz zsolt19900 #24074 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
"Lehet Európában is szart és Kínában is jót gyártani. Gyártástechnológia, megfelelő alapanyagok, minőségellenőrzés, ezeken sokkal jobban múlik."
Akkor miről is beszélünk? Eszerint nem k.rva mindegy, hol gyártják? Illetve az, hogy te mit hiszel, az megint teljesen mindegy, mert nincs rá bizonyítékod
[ Szerkesztve ]
-
G@ß!
őstag
Ezt láttátok már? [link]
-
sketchifun
senior tag
Köszi.
Eddig a Shox volt a terv. De itt olvasva, hogy elég hitvány cuccokat is árulnak, eléggé bizonytalanok lettünk. Valószínű inkább ide megyünk.
Egyébként pénteken megyünk védőfelszerelésért, délelőtt. Délutánra meg leegyeztetett a sógorával egy időpontot, neki elvileg van egy Kawa ZX-6R Ninja-ja. Meg szombatra egyeztetett le egy GSX-R 600-as bérlést. A többi még kérdéses, szerintem jövőhéten már meg lesz a fix, hogy milyet akar, akkor elkezdünk guberálni.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
doc
nagyúr
válasz sketchifun #24083 üzenetére
A Superzone-nal nekem annyi a bajom hogy hulyenek nezik az embert, az egyebkent elfogadhato kozepes minosegu "MugenRace" fedonevu cuccaikat folyamatosan "akcioban" aruljak, olyan athuzott arat irva fole, amiert soha sehol nem lehetett kapni...
Raadasul nekem nagyon rossz tapasztalatom van a MR kabatokkal, parome es az enyem is hasznalhatatlan zipzarral erkezett, de masoknak bevalt -
Daywalker
addikt
válasz sketchifun #24085 üzenetére
Superzoneban Berik vagy Arlen Ness. Ezek teljesen jó cuccok.
-
.mf
veterán
válasz sketchifun #24085 üzenetére
Nézd meg megint, mit írt: azt nehezményezi, hogy az ár állandóan akciós, és ez megtévesztő. De az az ár amúgy tényleg elég jó, sok más hazai bolttal összevetve, úgyhogy tekinthetjük akciósnak is. Szóval csak ennyi az "átbaszás".
Ha nem bízol a Mugenben (én három éve nyúzom a kétrészes bőrt, pár kisebb esés benne van, s elég sokat, kb kétnaponta hordom - eddig még meg vagyok vele elégedve), nagyon jó áron kapni (olcsóbban, mint sok nagy külföldi áruházban) Beriket is, nem sokkal drágább.G@ß: ekkora barmot, fékezni nem tanult meg?...
Stifi: akkor valamit rosszul csinálok
Vigasztal a tudat, hogy nem csak én vagyok ezzel így. Tegnap jópáran a nyugatis arcok közül átvonultunk a Gödörhöz. Pár lány oda is jött, volt, aki még egy körre is elvitette magát, de egyik se volt még egy telszámra sem hajlandó, "menniük kellett", aztán még tíz perc múlva is ott voltak. Döntő többségtől pedig semmi reakció. Varrassak Deákokból öltönyt, arra harapnak mostanság?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
doc
nagyúr
válasz sketchifun #24094 üzenetére
Maga a marka nem rossz, mondom, nekunk a zipzarral volt gondunk (amit nalam egy masik kocsi felrakasa megoldott).
A tobbiek altal emlitett markak (Berik, Arlen Ness) is jok a kozepkategoriabol, azokkal olyan nagyon nem fog mellenyulni, csak tenyleg legyen aki figyeli hogy jo legyen a meret.
Amit meg erdemes eldonteni hogy bort vagy textilt (jo esetben Cordura, olcsobbaknal valami jobb-rosszabb utanzat) szeretne, mindkettonek van elonye es hatranya.
Bar ha tenyleg a kulsosegek a legfontosabbak ahogy irtad, akkor gondolom ugyis borruhat akar. -
stifi
senior tag
én az újpesti szemétégetőt javasolnám, olcsóbb, nem kell számot elkérni és az összes női hülyeséget skippelni lehet, de van szex amikor akarod..
viccet félretéve, mint külső szemlélő azt kérdezem: nyugatisokkal eljárni aztán gödörbe lemenni, pörgetni a kulcsot és várni a luvnyákat, ez mi?
én max akkor tudnám ezt támogatni ha van ott pár haver.. olyan akivel amúgy is eljárok, és ez egy program hogy ide is elmegyünk, de egyébként tényleg 1000 más út is van ami sokkal elegánsabb..
bár nem kéne okoskodnom mert nem vagyok otthon a témában.Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Daywalker
addikt
A szemétégető Rákospalotán van, nem Újpesten, csak hogy ne rontsd a szülőkerületem hírnevét Egyébként meg érdemes ránézni a Google Streetview-ra azon a részen, ha még nem tetted volna meg
.mf: nincs jobb ötletem, csak annyit írtam, hogy most már értem
[ Szerkesztve ]
-
stifi
senior tag
-
.mf
veterán
Na, még, még, eddig elég gyenge volt ez az oltás
Doc: kicsit meleg van ahhoz. A sisak alatti maszk nem elég? Plusz a Forcefield, azzal olyan tekés kinézetem lesz, kéne még fegyvernek látszó tárgy, meg egy tábla, hogy "Szex vagy nekrofília, választhatsz", "and then we will score! <höhöhö-höhö>"
Stifi: ok kösz, azon a környéken posztoló hölgyeket még nem ismertem.
Így van, jó terv, nem? És mégse jönnek azok a luvnyákok, hát micsoda dolog ez...Mivel itt mindenki annyira hiperaktív, ha összefutásról van szó, velük sokkal többet lógok, mint veletek. Ha visszaérek egy karikából de még nincs kedvem hazamenni, ki szoktam oda nézni, hetenként 1-2x -- kis túlzással már mondhatni, hogy haverok. A gödör is csak egy időnként előkerülő program. Ott legalább megfordulnak csajok, és motorral együtt szem előtt vagyunk - aztán ha valahol van valami pozitív reakció, arra a rámenősebbek már mennek is. De eddig még nem láttam olyat, hogy bevált.
A többi 1000 utat is szívesen hallgatomFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k