Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz pepucs #145677 üzenetére

    Nem tudom, hogy miért vicces egy valódi, nem hardmadkézből, hanem személyes tapasztalat?
    Ez volt...beletettem a Mannol-t és hidegen csúszott a kuplung egy közepesnél kicsit nagyobb gyorsításnál. Lecseréltem az olajat és megszűnt a jelenség. Nem vagyok olaj vallásos, használtam ELF-et, MOL-t, Repsol-t, Motul-t...ami épp ár érték arányban jó volt. És pont ezért vettem mannol-t is, hogy tök mindegy, hisz a specifikáció alapján tök jó lesz. Nem lett.

    Aztán jön a fotelfizikus, linkeli a cikket, mormolja a specifikációt. OKÉ, legyen igaza! DE, akkor kérdezem itt a tisztelt társaságot, hogy mi a bánatos pék f@száért nem tesztek bele Mannol-t? Hisz papíron a specifikációja ugyanaz, mint bármelyik márkás olajnak!? Miért reszelitek a répát a Motul 5100, 7100, V300 -ra? Saját pénzeket ellensége vagytok? Hisz a márkabuzdulás az előző pár hsz szerint egy f.szság! :U

    Ugyanígy gondolom a benzinkút is mindegy. Ha egymással szemben van egy Shell, szemben egy noname, ahol 2 forinttal olcsóbb, akkor a noname-t választjátok, mert 1000%, hogy ugyanaz lesz a minőség és a benne lévő adalék és hát az a 2 forint, mégiscsak 2 forint... egy tank benzinnél már vagy 40 forint.

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák