- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Topiccsendőr #125302 üzenetére
Lassan tekert, nem sokat.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz GTVili #125311 üzenetére
Vartaval eddig én még csak szívni tudtam... évente max 2 kuka volt az akku hiába vettem ki mindig télre és töltöttem rá 3-4 hetente.
Motorban hagyva se illene, hogy panasza legyen a főmérsékletre, 19 fokra van belőve télen a műhely.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
GTVili
tag
válasz tboy93 #125313 üzenetére
Ja.... .... a saru, ami a többi akkunál egy darabból van kiöntve, itt csak egy kis hengeres csonk, amire ráhúzzák és ráforrasztják a lemez sarut. Na az tört le tőben....
Szerencsémre megállt egy sorstárs akinél volt néhány kötegelő.... így azzal, meg néhány fadarabbal és cigicsikkel (tényleg) sikerült ráfeszíteni....
Kibírta hazáig... -
vlevi
nagyúr
válasz tboy93 #125319 üzenetére
Arra is érdemes ránézni, mekkora indítóáramot bír még leadni.
Korábban írtam, hogy a 8-9 éves Banner akkum már annyira a végét járta, hogy 1 napos töltés után pöccre beindult a motor, de 10 perc múlva a benzinkútnál már teljesen megdöglött. A műszerfalon az óra átállt 12:00-ra, a napi számlálók lenullázódtak, satöbbi. Nagy keservesen egyet bírt fordítani a főtengelyen az indítómotor, de szerencsére a V-Stromnak ennyi elég volt, beindult. Utána, hogy mentem vele hosszab ideig, már nem volt gond, 1-2 óra motorozás után a meleg motort simán be bírta röffenteni. De 2-3x egymás után a hideg motort már nem... -
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #125322 üzenetére
Nem erre gondoltam. Szerintem nem lesz itt nagy túrázgatás március áprilisban.
...mivel ráérős lesz a szezon szerintem délután előveszem a kompresszort és lehomokozom a tankot meg felcsiszolom az idomokat fényezéshez.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #125325 üzenetére
Én meg szerintem lassan eladom.
Ha megint azt fogom játszani mint tavaly akkor ténylegesen csak pénztemető. Évi 3-3,5 hónapra luxus motort tartani... mikor tavasszal lenne 2 hónapom amit megint kilőnek meg ott a nyár aztán hello.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #125328 üzenetére
Azt olvastam. Segítőkészek voltak első körben a csoporttagok.
"ABS Hiba kódom van" ---> "Szerintem ABS javítás lesz"
tboy93 2 autó minek? Inkább egy endurót vegyél az egyik helyet.
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #125329 üzenetére
Ja, nem is írtam már nekik a további fejleményeket.
Töröltem a hibakódot, utána 24-es jött vissza, nem 34-es, majd többszöri újrapróbálásra is 24-est kaptam. Ez a bal hátsó jeladó kódja.
Vagy maga a jeladó, ami sokkal esélyesebb, vagy pedig a kerékcsapágy, de azon csak egy mágneses gyűrű van, sok minden nem tud elromlani rajta, maximum még a kettő közötti hézag lehet nagyobb a kelleténél.
A gyári szerelési útmutató is azt mondja, hogy cseréld ki és nézd meg, úgyhogy vettem egy Japanparts jeladót a Bárdiban, 9889 Ft.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz gergobaby #125333 üzenetére
Reggel még nem erről szólt a fáma.
És mindent még nem tudunk, holnap derül ki minden én azért tartok tőle...
tboldi majd írd meg a végét, hogy jó-e vagy nem!
-
martonx
veterán
válasz Micsurin #125326 üzenetére
"Évi 3-3,5 hónapra" ???
Szerintem Magyarország (pontosabban Szeged) klímája egészen motoros barát.
Sose gondoltam volna, hogy fogok januárban vagy februárban motorozni a szebb napokon. Ráadásul didergés nélkül. Decemberben is motoroztam.
Pedig Október végén leraktam, mondván, hogy akkor részemről majd jövő áprilisban fog előkerülni a motor
Jó, esetemben eleve totál véletlenszerű hobbi motorozás megy, pl. menni egy kört a város körül, meg ilyesmi rövid távok, de nagyon évezem.
Ráadásul most váltok munkahelyet, és az új pont motoros távon leszÉn kérek elnézést!
-
gergobaby
aktív tag
válasz Micsurin #125334 üzenetére
Tavaly is pont ez volt, hogy március végétől mentem volna, erre nekiálltak korlátozni (ráadásul ezt full értelmetlenül). Akkor még behúztam fülem farkam, de még1 szezonban nem játsszák el ezt szerintem velem Vagy akkor vezessék be a garázsbérlés-casco-kgfb támogatást a motorosoknak
-
LógaGéza
veterán
válasz martonx #125335 üzenetére
Ugyanez volt Pest mellett - ha egy hónapot volt üresben a motor nálam akkor sokat mondok. Ha néha be kellett menni az irodába, felnéztem az Időképre, és úgy intéztem, hogy akkor kelljen menni amikor +5fok felett van az idő, és nem esett előző nap. Pedig még mindig nincs téli kesztyűm
Idén tegnap tankoltam negyedjére."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Xero
nagyúr
Na ma beszeltem Karesszal Karasnatol...
A CB650R valoszinuleg majusban erkezik ugy, hogy elvileg a Honda elore vette az elorendeleseket. Tehat ez elore van veve...
Ok nem tehetnek csorik rola, ok is elkezdtek hasznalt gepeket venni, mert nincs mit eladni, nem jon be semmi. Plusz a vicc kedveert a '21-es modellekhez meg nem hozza listaban a Honda a gyorsvaltot. Mondjuk pont ugyan az mint elotte, csak igy kicsit nehezkes...Most marhara nem vagyok boldog.
-
Madwe
nagyúr
A yamaha mt07em elvileg március közepén érkezik, de semmit nem tudni róla. Bár most a boltzár miatt amúgy is csúszik majd, de konkrétan a yamaha semmit nem kommunikál feléjük... ,akd ha alvázszámot kap tudnak biztosat mondani... hát kösz sztem a végén te elöbb jutsz a hondához
-
nagyúr
válasz dellfanboy #125340 üzenetére
Csak ne lenne olyan ronda a kézzsák De utólagos markoaltfűtésen én is gondolkodtam már.
-
bacus
őstag
válasz tboy93 #125343 üzenetére
Markolat fűtés jó, markolat (kéz) védővel még jobb, a kézzsák? Hát az borzalom, meg szerintem nem jobb mint bármely téli kesztyű markolat védővel.
Az utólagosan beépített is jó, az oxford pl szépen lekapcsolja magát, több fokozata van. A bmw 2 fokozata kevés, az 1. jó, mert pár mp és meleg, a 2. viszont sok, még mindig odaég a kezem..
[ Szerkesztve ]
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
Micsurin
nagyúr
válasz martonx #125335 üzenetére
Nem csak az időjárás van a világon, nekem szeptember közepe végétől a szorgalmi időszak mellett kb esélytelen motorozni mióta online van a szutyok oktatás. Semmit nem oktatunk de mindent is kérünk.
boldi Akkor nézem majd.
-
mokus1
addikt
Okmányirodák is zárnak?
-
Geresics
addikt
Láttátok a TotalCar új videóját?
Dr. Herpy rendel 17.: Gyorshajtó motor, láthatatlan gyalogos: gázolás az Üllői úton*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
vlevi
nagyúr
Fasza....
Nagyon fasza....
Télen úgy raktam el a motort, hogy ezzel a gumival egy métert se vagyok hajlandó menni, tavasszal le kell cserélni.
Szerintem ebből egy jó ideig nem lesz semmi. Addig biciklizés...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest