- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
teszt: [link]
-
knyitogato
őstag
Hát, sajnos az összes tesztben azt olvasom, hogy egy napot se bír az akksi (volt, aki 8-kor kezdte használni, és 18-kor már töltőre kellett tenni), és nagyon-nagyon melegszik

így sajna nem fogok ilyet venni...hátha az európai változat már oké lesz, még ebben reménykedem...vajon van rá sansz? -
-
schmo07
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Én iszonyat elszántan vadásztam qwerty billentyüset, meg voltam róla győződve, hogy nekem olyan kell. De nem tudtam, hogy kicsúsztatós kellene vagy candybar. Ezért vártam, hogy jöjjön a Droid Pro, hogy kipróbálhassam. Kiváncsi voltam, milyen lehet gépelni rajta, könnyü-e a képernyőt kezelni, nincs-e útban a billentyüzet, az ékezeteket hogy lehet, stb... De hát csak nem jött. Aztán bedöglött a telefonom és gyorsan kellett valami. Végigrágtam magam egy csomó teszten, és persze az árakon, és végül Defy lett.
És hogy lesz-e szolgáltatónál itthon? Szerintem nem. -
knyitogato
őstag
Külföldi oldalakon azt olvastam, hogy furcsán gyorsan melegszik, és nagyon hamar lemerül az akksija, viszont a billentyűzete álom pl. Ezt persze nálunk majd befolyásolja az,
hogyan hogyan kezeli az ékezeteket.
Én júniusban veszek majd készüléket, ha addig nem lesz a T-nél, és nem is nagyon lesz várható, akkor valszeg nekem se ilyen lesz, de akkor is jó lenne már kézbe fogni, megnézni.
Kíváncsi vagyok, vmelyik szolgáltató bevállalja-e, vagy marad a fusigsm...off:
amúgy milyet vettél?
-
schmo07
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Én is vártam, kiváncsi voltam erre és a Flipside-ra is. Más kérdés, hogy beleuntam a várakozásba - illetve muszáj is volt - és időközben vettem egy másik készüléket.
-
knyitogato
őstag
-
knyitogato
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Crimson Desert
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ubuntu Linux
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott már van dögivel.