Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
teszt: [link]
-
knyitogato
őstag
Hát, sajnos az összes tesztben azt olvasom, hogy egy napot se bír az akksi (volt, aki 8-kor kezdte használni, és 18-kor már töltőre kellett tenni), és nagyon-nagyon melegszik

így sajna nem fogok ilyet venni...hátha az európai változat már oké lesz, még ebben reménykedem...vajon van rá sansz? -
-
schmo07
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Én iszonyat elszántan vadásztam qwerty billentyüset, meg voltam róla győződve, hogy nekem olyan kell. De nem tudtam, hogy kicsúsztatós kellene vagy candybar. Ezért vártam, hogy jöjjön a Droid Pro, hogy kipróbálhassam. Kiváncsi voltam, milyen lehet gépelni rajta, könnyü-e a képernyőt kezelni, nincs-e útban a billentyüzet, az ékezeteket hogy lehet, stb... De hát csak nem jött. Aztán bedöglött a telefonom és gyorsan kellett valami. Végigrágtam magam egy csomó teszten, és persze az árakon, és végül Defy lett.
És hogy lesz-e szolgáltatónál itthon? Szerintem nem. -
knyitogato
őstag
Külföldi oldalakon azt olvastam, hogy furcsán gyorsan melegszik, és nagyon hamar lemerül az akksija, viszont a billentyűzete álom pl. Ezt persze nálunk majd befolyásolja az,
hogyan hogyan kezeli az ékezeteket.
Én júniusban veszek majd készüléket, ha addig nem lesz a T-nél, és nem is nagyon lesz várható, akkor valszeg nekem se ilyen lesz, de akkor is jó lenne már kézbe fogni, megnézni.
Kíváncsi vagyok, vmelyik szolgáltató bevállalja-e, vagy marad a fusigsm...off:
amúgy milyet vettél?
-
schmo07
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Én is vártam, kiváncsi voltam erre és a Flipside-ra is. Más kérdés, hogy beleuntam a várakozásba - illetve muszáj is volt - és időközben vettem egy másik készüléket.
-
knyitogato
őstag
-
knyitogato
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ott már van dögivel.