- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz enerbewow #12450 üzenetére
Nem régen volt itt valaki a topikban, akinek még a 4Mbps-t sem éri el a maximum sebesség. Gondolom a 12-es csomagban nagyobb a feltöltés is, ha másért nem, akkor legalább azért megéri, az amúgy is szűkös ADSL esetén.
Sajnos xDSL szolgáltatásnál ez ilyen, a központtól való távolsággal arányosan csökken az elérhető sebesség is.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Nálam is volt ez a gond.
megoldás kijött a szerelő, megnézte az érpárokat jól vannak bekötve, stb.
Minden rendben talált.
Kijött lakásra modemre rádugta az ő lapiját a régi jelszóval fel sem bírt csatlakozni a modemre.
Teszt jelszoval ment, szóval nem a modem a gond.
Betelozott a központba generáltak új jelszót azzal ment, rámért jött 5Mbit.Probléma azt mondta az volt a régi jelszóhoz a régi sebesség volt beállítva azért nem kaptuk a gyorsabb netet.
Tiszta vicc...........風林火山
-
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
Hello elvileg Gyálon lesz upc optika ma kérdeztem ügyfél-szolgáltatott.
-
kabelmania27
félisten
válasz Nagy Zsolt 2 #12456 üzenetére
Elvileg mindenhol lesz optika, csak az a kérdés mikor.
[ Szerkesztve ]
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
ADSL Gold
12 Mbit/s letöltési sebesség, garantált 4 Mbit/s
1,5 Mbit/s feltöltési sebesség, garantált 0,5 Mbit/s
4 390 FT/HÓ mmenyire gyors ez a net
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz kabelmania27 #12457 üzenetére
hello szerinted biztos lesz még Gyálon is ? optikai internet pedig jó lenne ha valami biztos választ kapnék
-
kabelmania27
félisten
válasz Nagy Zsolt 2 #12458 üzenetére
Üdv!
Átlag dolgokra teljesen jó, nagyon ritkán van kimaradás.
Irodában vagy telefonon rendeled meg hamar bekötik.
Előbb-utóbb lesz optika csak ki kell várni.[ Szerkesztve ]
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz kabelmania27 #12460 üzenetére
Hello remélem hogy lesz mert írták fórumon . hogy nem lesz és most nem tudom mi az igaz ? neked van optikai kábel ?
-
kabelmania27
félisten
válasz Nagy Zsolt 2 #12461 üzenetére
11évig volt ADSL ritkán volt kimaradás, egyszer cseréltek modemet.
Nincs nálam optika.[ Szerkesztve ]
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz kabelmania27 #12462 üzenetére
akkor gondolom upc is vagy más szolgatónál vagy ?
-
kabelmania27
félisten
válasz Nagy Zsolt 2 #12463 üzenetére
UPC előfizetés van 29-es körzeten kívül, koaxos bekötéssel.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz kabelmania27 #12464 üzenetére
Merre laksz úgy értem ott sincsen optika ?
-
kabelmania27
félisten
válasz Nagy Zsolt 2 #12465 üzenetére
UPC-nél csak a 29-es körzet pár településén van optika, a 29-es körzeten kívül területen koax kábelen kábelmodemes internet és telefonszolgáltatás van.
[ Szerkesztve ]
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz Nagy Zsolt 2 #12467 üzenetére
remélem itt is lesz várom pedig jó lenen nem kellenen szenvedni ezzel nettel talál jövőre itt is lesz
menyire vagy benne ebben tuti hogy lesz mindenhol optika?
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
berbatov2
senior tag
válasz Nagy Zsolt 2 #12468 üzenetére
Valaszold meg magadnak
-
kabelmania27
félisten
válasz Nagy Zsolt 2 #12468 üzenetére
Ebben és a kapcsolódó videókban elmondanak pár dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Constantin79
csendes tag
válasz Nagy Zsolt 2 #12458 üzenetére
?? Ez gyors neked? Na ne nevettes: UPC Optikán Alsónémedin a legkissebb a 120-as. Telekomnál pedig az 50-es.
Élni és élni hagyni.
-
Constantin79
csendes tag
válasz Nagy Zsolt 2 #12459 üzenetére
Hi, Gyálon nem értelek, teljesen jó a Telekom koax max 250Mbit. Vagy Optika Digi. De én ha Gyálon laknák biztos a T lenne a választás akkor is ha drágább mert ők egy Cisco eszközt adnak, amíg a Digi egy ZTE F668-as típusú terminált és nem egyértelmű, haveromnál még mindig nem igazán sikerült a Port forwardig. Telekomnál tök egyértelmű a megnevezés "Open Port" amíg ennél a Digi-s ZTE csodánál nincsen iylen. . . . .
Élni és élni hagyni.
-
rosszcsont88
tag
válasz Constantin79 #12472 üzenetére
ZTE-n biztos NAt van modemen ilyenkor nem enged semmi portnyitást !
bridge módba kell tetetni a modemet a központban,fel kell hívni őket !FTTH tud 950-1000mb/s is ,
ED3 coax meg talán talán 500 se, de nem vagyok benne biztos !
áramzabáló,sebessége is véges,nagy meleget nem bírja nyáron. lesznek kimaradások rendesen.mind2 teljesen máshogy üzemel T-vel van tapasztalatom, de ez nem az rész. 50 megás netem van
6400 fizetek(T).Ez max itt faluban 4 szálon dupla vonalon 800-900m távolság.
optikának ez meg se kottyanna . -
radio100jozs
őstag
válasz kabelmania27 #12457 üzenetére
A GVH levélben kerek perec le van írva, hogy pl. Pilisen sem lesz UPC hálózat fejlesztés, és csak azt vállalták, hogy a jelenlegi áron marad az ADSL 2022-ig. A telekommunikációs világban amit ma mondanak, az holnapra már rég nem igaz, annyira fejlődik, változik a piac.
[ Szerkesztve ]
-
szonyigyula
csendes tag
válasz Constantin79 #12473 üzenetére
Ócsa belterületen elérhető a T, ám külterületen nem, ott marad az ADSL egyenlőre. Talán majd jövőre lesz változás ebben is!
-
Constantin79
csendes tag
válasz rosszcsont88 #12474 üzenetére
Üdv. Ok, rendben, nagyon köszi. Az hogy ilyen módban van amit írtál meg tudom nézni a ZTE-be belépve valamelyik menüjében? És felhívom az ÜF-szolgálatot és csak ennyit mondok, hogy "bridge módba" kérném szépen ezt az eszközt és tudni foga az illető? Utána nem kell csatlakoztatni másik eszközt? mert épp ez lenne a lényeg. És persze a port nyitás.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni.
-
MeroM
senior tag
Ma végre eljött a nap, bekötötték az 50mb os netet upc 8mb ot váltottunk. 😀 tápióbicske😅
-
MeroM
senior tag
Telekomos, érdekes ez a kis üvegszálas kábel ahogy behúzták.
-
choco01
addikt
Van már infó róla hogy Nagykátán mikorra várható a régi hálózat leállítása?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Zirowe
nagyúr
válasz kabelmania27 #12447 üzenetére
Szia, bocsi, haver csak most jelzett vissza.
Végül úgy írtam be az azonosítót, hogy az név@upc és jelszó párosból csak a nevet írtam be az @upc utótag nélkül, illetve a hozzá tartozó jelszót, de nem sikerült a csatlakozás.
Mi lenne a helyes variáció?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz kabelmania27 #12484 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Shingen
addikt
-
maxiking9
újonc
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek, de főleg azoktól, akik Alsónémedin laknak.
Itt az Arany János utcában most hívtak fel a UPC-től, de egyáltalán nem tetszik az amit kínáltak.
18000Ft körül fizetek már több éve (TV + Internet + Telefon). Az első ajánlatuk ugyanennyiért egy fullos csomag HBOval, de mondtam nekik, hogy ne nevettessenek már, én olyan 6000Ft környékére gondoltam. Akkor a nő azt mondta olyan csomag nincs, de 72 órán belül visszahívnak. Hát nem hívtak csak ma. Ma már 10000 Ft-ért kínáltak Gold csomagot 2 Box-al, de szerintem ez még mindig nem az igazi ügyfélmegtartó ajánlat. Most azt fontolgatom hogy bemegyek Dabasra hátha ott tudnak normális ajánlatot tenni.
Szerintetek, van rá esély, hogy lesz jobb ajánlat? Itt a fórumon korábban úgy emlékszem 6000 ft körül voltak az árak.
Egyébként még az is röhejes, hogy azok az ajánlatok amiket még novemberben itt a 29-es körzetben mindenkinek kipostáztak, már nem élnek. Azaz egy pillanatig sem volt meg a lehetőségünk arra hogy olyan konstrukciót kössünk. -
BBéci
legenda
válasz maxiking9 #12488 üzenetére
18000 helyett 10000 az szerinted nem elegendő árengedmény? Viccelsz?
Részletezd kérlek, mit tartalmaz a csomagod?
11000 forintot fizetek a 18/1,5 internetet, Digital Gold HD-t és Megfelező telefon előfizetést tartalmazó csomagért. Jobb lenne 50/20, de ez van, elfogadom.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
maxiking9
újonc
@MeroM Telekom elérhető mellette tavaly óta.
@pinnacle Köszönöm, akkor megpróbálok így alkudozni
@BBeci Úgy gondolom, attól még hogy évekig brutálisan sokat kértek, nem kell megalkudni egy ilyen ajánlatnál, ha annál még jóval ólcsóbban is tudják adni. Nekem is Digital Gold + 12Mb ADSL + telefon volt amire a 18k-t fizettem, úgy hogy már egy ideje a csatornák fele, harmada vagy nem jön vagy szaggat, és ezt a hibát nem tudták elhárítani, hiába hívtam a szerelőt hozzá többször is.
-
degec
senior tag
válasz maxiking9 #12492 üzenetére
upc ügyfélmegtartó ajánlat 1 telefon 1 gold tv 500 as net 6500 ért 2 évre, vagy ugyanez 120 as nettel 5500 ért van..helyi ügyfélszolgálatra kell elmenni érte és kérni..nem telefonon majomkodni. csomag tartalma kizárolag boxok számának növelésével plusszolható illetve külön hbo külön myprime.. 240 es net nincs.. tvnélkül sincs telo nélkül sincs.. hajrá !
-
tototos
őstag
Most nézem és a monor-optikai oldal már nem elérhető. Lehet titkolni akarják az árakat? Én ott a 120-as net meg digital bronz esetén valami 8 ezer forint környékén emlékszem.
-
MODERÁTOR
-
maxiking9
újonc
Nos, ma voltam bent upc-nél újrakötni és hát nem egészen úgy mentek a dolgok, mint számítottam rá. Kiderült ugyanis, hogy ügyfélmegtartó akcióban mindenkinek személyreszabott ajánlatot adnak. Ez a személyre szabás abból áll, hogy ha eddig 5-6000 Ft korul fizettel akkor 5-6000 ft koruli ajanlatot tudnak adni, míg ha 16-17000 Ft korul akkor 15-16000 ftos ajánlatot adnak, ugyanarra a konstrukcióra, mert mint magyarázta a hölgy én elégedjek meg avval hogy adsl helyett optika lesz és ez jelenti a minosegbeli javulast, míg aki eddig joval olcsobban fizetett, annak olyan áron biztositjak a jobb minoseget. Szóval mint 10 éves hűséges előfizető, aki tízezreket hagy ott, le vagyok sz..va, fizessem tovabbra is a dragabb szolgaltatast. Úgyhogy úgy döntöttem átjövök telekomhoz. El is indítottam náluk az új regisztrációt, majd visszamentem a upchez hogy lemondjam az ottanit. Másik ügyintézőhöz kerültem mint először, mondtam le akarom mondani, kerdezoskodott hogy miert, meg par dolgot, aztan kibökött egy 8600ftos ajanlatot. Érdekes módon ez az első próbálkozásnál még lehetetlen volt(mert a gép nem ajánlja fel)... Pedig már akkor is mondtam nekik, hogy akkor lemondom. Szóval végül sikerült megegyezni.
8600Ft mely az alabbiakbol all ossze:
3600ft Digital Gold
500ft HD csomag plusz tvn
0ft Horizon Box + HD csomag
4399ft fiber power 120
0ft wifi opció
100ft nonstop s telefontelekomnál 10060ft lett volna kb ugyanez 1000-es nettel, de az nagyobb macera atvinni oda a telefont, a net meg elég a 120 is.
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem adni valami közelebbi információt adni hogy akkor most Tápióság kimarad a UPC fejlesztésekből,és hogy ki vagy mi lesz helyette??NAGYPAPA
-
maxiking9
újonc
Hát hiába, mint írtam ezek az ügyfélmegtartó ajánlatok személyre szabottak, azaz ha eddig sokat fizettel akkor csak a dragabb ajánlatot kaphatod. Hiába mondtam én a nőnek, hogy nekem az az informacióm van, hogy 6500ért kínálják, nem hatotta meg, még akkor sem mikor a felmondást vettem elő.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs