- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
válasz maxiking7 #11750 üzenetére
1,nem igaz a Telekom az optikán teljes portfóliót adja (telefon, IPTV, internet), lehet az IPTV a keveredés ebben.
2, Az UPC teljesen leállt a körzetben, semmi hír róla, hogy csinálnának-e valamit. Lényegében Monor, Monorierdő és Nagykáta ami úgy ahogy kész lett, és ennyi.
-
poli27
veterán
válasz radio100jozs #11751 üzenetére
sztem lehet rájöttek, hogy nincs értelme annak amit csinálnak
-
bigdady
nagyúr
Újhartyánon városnap miatt -20% a berotel hó végéig. Jött szórólap
-
zojjektum
senior tag
Ez mi már? Pofám leszakad! Valaki járt már így? Fizetem az upc szaros 8 megás netért plusz egyebek 10500 ftot. Kaptam egy ajánlatot az üzletkötőtől telefonon egy 133 csatornás tv, korlátlan telefon 500mb netre 6990ftos csomagot. Ma jön ki és mondja, hogy sajnálja, de nem élhetek a lehetőséggel, mert a központ azt mondta nem adhat olcsóbb ajánlatot, mint amennyit most fizetek. Tehát aki új előfizető az megkapja ezt a csomagot 6990ért én meg 11500 ftért. Hát komolyan belehugyozok a konnektorba! Persze nem fogadtam el az üzletkötő meg mondta, hogy megpróbál intézni valamit.
-
dr.bubo
őstag
válasz zojjektum #11754 üzenetére
Ha jól hallottam ezt tegnap elfogadták a parlamentben és július elsejével érvénybe lép. [törvény]
Ebben szerepel, hogy nem lehet a régi előfizetőnek magasabb áron adni a szolgáltatást (hűségidő lejárta után), mint az új előfizetőnek.Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
dr.bubo
őstag
válasz dr.bubo #11757 üzenetére
De, ha jól olvasom, akkor csak a kábeltévé előfizetésekre vonatkozik majd. Internet és vezetékes telefon előfizetésre nem fog?
Júliustól már csak 1 év a tv előfizetés hűség idejeRouter beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
paleee
csendes tag
válasz radio100jozs #11751 üzenetére
Ez a UPC hihetetlen, beígértek szeptemberig egy csomó települést, még a tv-ben is nagy mellénnyel mondta a fószer, hogy itt a vízcsapon is lassan internet fog folyni, erre állnak, mint Katiban a f***...
-
radio100jozs
őstag
Én annyit láttam, hogy pl. Monoron bontják a régi hálózatot, szerelik le az oszlopokról a régi vezetékeket, dobozokat, ezért nem haladnak, mert a szerelő brigád nem épít, hanem bont, már akiket nem küldtek el, mert munka nem lévén több alvállalkozót is elküldtek a körzetből.
-
degec
senior tag
válasz radio100jozs #11763 üzenetére
gyönyörű hétfőn nyomozásba kezdek..kiderítem ki viszi az építést melyik alválalkozó(k) van is nyomom, és megkérdezem ugyan WTF:? anno a T-nél is siman ki lehetett deríteni, és meg is mondták hogy hova fognak menni, és úgy is lett. nem akkora ku*va nagy titok ez csak köt*g upc ezt az infót IS visszatartja.. szakadjak meg akkor is kiderítem..
-
zsolesz7503
tag
Sziasztok egy kérdésem lenne másnál is szakadozik a T? Mert nálam eléggé sűrűn leakad és van hogy akár 50-100x is csinálja idegesítő mert 1-2 másodpercig tart majd van net de mire a lapot le tudnám frissíteni megint nincs. Most reseteltem így jó de eléggé sűrű hiba ez. Routert is lecseréltem de nem javult a helyzet. Bárkinek ötlet? T-nek szóltam de leszarják 48 órán belül javítják 72 is eltelt de kussolnak. Pedig havi 24e Ft-ot fizetek érte ennyi pénzért ugraniuk kéne.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Csak nekem jut eszembe erről az egész UPC-s szenvedésről egy bizonyos süllyedő jármű és rajta a sok kis négylábú? Főleg ha még az eladás is valós hír...
Nekem amikor lejárt a hűségidőm (és persze már tudták, hogy jön a T), akkor felhívtak telefonon ügyfélmegtartás címszóval, hogy adnak ajánlatot. Na hát ez az ajánlat annyiból állt, hogy lényegében a felét kínálták szolgáltatásban mint a T, de legalább majdnem kétszer annyiba került volna. Mondanom sem kell, hogy belenevettem a telefonba és megköszöntem a "fáradozásaikat"...
Persze ennek is ára van, mert így meg a tényleges T-s bekötésig malmozás van a "csodálatos" 8 Mbit-es nettel...
-
-
User_Smike
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja pontosan, hogy Örkényen hogy áll a Telekom? Ahol eddig jártam, mindenhol fent a kábel és a doboz.
Július elejét ígérték indulásra, de még nem kerestek telefonon, hogy jöjjenek kötni.
Illetve Táborfalván hogy állhatnak, ott már jóval előbb elkezdték a kiépítést. -
imibogyo
veterán
válasz User_Smike #11772 üzenetére
Én is csak azt látom, hogy áll minden mindenhol... Amilyen gyorsan felszórták az oszlopokra a cuccokat, azt reméltem, hogy akár már júliusban jöhetnek kötni, de szerintem még az augusztus is kérdéses. Utoljára múlt héten a Pálóczi előtti parknál az Ady Endre utcában láttam őket, azóta senkivel nem találkoztam és nagy a csend...
-
degec
senior tag
Telekomos netet akarol akkor: felhívod a HFC network kft-t ők húzzák a kábelt, megmondod hogy nagyon szeretnéd tudni mikor lesz a teljes átadás Örkény szitiben.. vagy x %-os készültség, és onnatól kezdve 1 hét és lehet telekomozni.. így volt a környező falvakban is. Ha nagyon szépen kéred meg értelmesen meg fogják mondani, nyaforogjál hogy 4 éve várod a rendes netet nem olyan nagy titok ezt tudni stbstb..
-
tibi14
tag
-
degec
senior tag
Tisztelt MONORI és NAGYKÁTAI upc juzerek és vagy lakosok ! nagy kéréssel fordulnék Hozzátok..
Mivel nem sikerül élő szerelő emberekkel találkozni a két térségben, megtenné valaki, hogy aki lát egyet megszólítaná megkérdezné léCCi..,hogy melyik kfthez tartoznak és leírná? kérném szépen..
Egy régebben ide író nagykátai kedves juzer, azt mondta megpróbálja levadászni valamelyiket, de hátha többen többre megyünk.Erre csak azért lenne szükség, hogy ki tudjam deríteni, hogy hova mennek ezen települések után vagy hova nem.. mert homlok egyenest tök más infók jönnek helyi ügyfélszolgról, upcbusiness emailezésből...ami érdekes...Ha viszont tudjuk hova megy a kábel talán nem lesz akkora félreértés, ahogy ezt sikerült is anno a Telekomnál meglépnem..Ott is két éve mindenki mondott mindent aztán a HFC network kft meg elmesélte szépen mit hova húzogatnak...és lám úgy is lett..
Tényleg köszi !
-
enginev3.0
félisten
Nagykatan már mamameknal bekotottek az új fajta upc-t
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
degec
senior tag
válasz enginev3.0 #11781 üzenetére
gondolom nem upc-sek kötötték be.. esetleg rá tudtok kérdezni hogy kik ? thx..
-
degec
senior tag
Sikerült !
Westcom nevű kft cég végzi a kábelhúzást az upcnek.. és a DELTA alvállalkozó brigád nyilván kft, bt..stb pedig a bekötést.. Dabason hétfőn kezdték NAGY erőkke (jelenleg 5 autónyi brigád)l, a fő gerincet húzzák újra.. teljesen.. föld alatt.jól haladnak elmondásuk szerint..
Ennyi az infó.. jelenleg. Egyéb településeket pedig ki fogom deríteni hogy mikor hova akarnak menni. és megírom ide is. Dabasi csapat levonul aug végén addig be kell harapni a teljes területet. üdv.. UPC központ facebukos upc pedig
bekaphajtahomlokegyenest falsinfókat adott.továbbra sem értem miért nem komunikálják ki hogy jönnek..[B]hüJe [/B]
-
degec
senior tag
válasz berbatov2 #11784 üzenetére
alap 33 csati jön lapos tv-n box nélkül. én nem vagyok annyira otthon ebben, hogy milyen tuneros lapos tv tudja venni kapásból..de majd valami szuperokos leírja.. Szerintem egy 3-5 éves lapos tv simán tudja. Többihez vagy kártya vagy box kell természetesen. Hagyományos crt tv nem tudja venni az adást box nélkül..
Csak húzzák mára kábelt.. -
degec
senior tag
sikerült a westcomosokkal beszélnem, és --> dabas megy most (ahogy írtam is ) aztán mennek folyamatosan tovább építik a gerincet, nincs megállás haladnak igen nagy csapattal és szakértelemmel. A bekötéseket nem ők végzik, mint írtam is, de a nagyhatalmas vízfejű upc nem állította meg a hálózat építését idén év végére jövő tavaszra mindenhol be kell hogy fejezzék és pont, a 29 es körzetben. sajnos nem írhatok mondhatok többet. de legalább azon nem kell aggódni hogy megálltak volna. A bekötő céget is levadászom holnap és kidumáltatom, hogy hogy állnak állományilag csapatilag leterheltségileg, hogy mire számíthatunk .stb.stb..
ÜDV ![ Szerkesztve ]
-
Constantin79
csendes tag
válasz maxiking7 #11750 üzenetére
Üdv. Én kérlek amikor hallottam kb 2015 04.hóban az Alsónémedi hírmondóban teljesen véletlen hogy a HFC Network Kft valósitja meg és Lesz Telekom Optika egyből gondolkodás nélkül átmentem hozzájuk. Akkor még telefonon kötöttem meg a szerződést tehát családi + 20 HD sokal jobb kiemelkedően jobb színvonal IPTV előfizetés kb 4000ft, 120Mbites Internet 50Mbites feltöltéssel kb 4500ft, Hoppá + Díjcsomagú telefon 3200ft kapásból olcsóbb mint az UPC ez is nagyon megfogott korlátlanul azaz havi 5000 perc erejéig beszélhetsz mindhárom mobil irányba. Nem akartam elhinni hogy volt olyan hogy 5MB/s-el feltöltéssel ment a torrent seed, most volt úgy a 1GBps-es nettel hogy 1 órán keresztül nem esett a feltöltési sebességem 20MB/s alá! Telefononf gondolkodás nélkül rendeld meg csakis sokal jobban jársz én most fizetek nekik csoimagban 12200ft-ot! Felűlmúlhatatlan szolgáltatást kínál, imádom a Telekomot és az Optikai hálózatot!!! Kaptam egy Huawei HG8245H típusú Optikai terminált ami egyben tudja a wi-fit-t, nagyon könnyű a beállítása port nyitás, stb fix IP a gépeknek wi-fi, nem kell ennél több, ja és 2db IP-TV egységet bérlek a Telekomtól ezen az áron - bocs UPC lúzer még mindig az oldalukon 29-es körzet ajánlatit hiredik, akkora nyomorékeok nem lehetnek a világon nagyon örülök hogy sikerült eljönnöm tőlük, ha el kellene költözni valamiért csak Telekomos ugyanilyen Optikai hálózattal kiépített területre költöznék semmi más nem érdekelne!!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni.
-
Constantin79
csendes tag
Üdv. Ezt megtudhatom mi bajod a T-vel? Csak egy ártatlan megjegyzést ha megengedszén már próbáltam náluk érdeklődni amikor nejemmel átköltüztünk a lakásunkba, UPC 2012-re ígérte az internet fejlesztést. De ez van sokkal jobb szolgáéltatást kínálva jó áron beelőzte őket a másik szolgáltató - ennyi. . . .
Élni és élni hagyni.
-
BBéci
legenda
válasz Constantin79 #11793 üzenetére
Az IPTV a bajom. Annak a képminősége és hogy box kell hozzá.
Az árakról majd akkor beszéljünk, amikor elindul a UPC optikai rendszere.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
radio100jozs
őstag
Ma voltam bent Monoron az UPC-nél mobilt intézni, és közben akkor mi a helyzet az optikai átkötéssel, illetve más pultnál is volt ez téma, a lényeg 2018 év végére mindenhol meglesz, mert kötelező átkötniük az új optikára
Ja közben volt egy idősebb hölgy, akinek Monoron már az új optikai Trió csomagja van, de nyár végén Dabasra költözik, és semmit nem tud átvinni, mert Dabason nincs optikai hálózat. De a legnagyobb szívás, hogy az ezer éves vezetékes számát sem tudja átvinni, mert az UPC még mindig ragaszkodik ahhoz, hogy adott települési vonalcsoport szám az nem költöztethető máshová. Hát legszívesebben mondtam volna neki, hogy költöztesse addig át VOIP-ra. Hát ennyire egy rugalmatlan az UPC, bezzeg, ha szolgáltatót váltana Telekomra, akkor vihetné a monori vonalas számát Dabasra.
-
degec
senior tag
válasz radio100jozs #11795 üzenetére
dabason most épül két hónap és kész, sőt jövő hónapban már kötik be a gerinc mellet lakókat upc-s optikára.. olvass vissza.
-
radio100jozs
őstag
Olvastam, de nem mondhatom azt a monori ügyfélszolgálatosnak, hogy amit ő mond, az nem igaz, a néninek nem lesz gond, ha augusztus végén költözik, mert akkor át tudná már vinni az egész optikai Trió csomagját Monorról Dabasra. De mi van, ha amit te írsz az nem igaz, azaz semmi garancia nincs arra, hogy nyár végére lesz köthető optikai hálózat az UPC-nek Dabason, nem egyedi eset lenne.
Így őszinte legyek én csak akkor fogok bármit is elhinni, ha a lakásomba húzzák be az optikát, az, hogy az utcában ha egyáltalán csinálnak is valamit, az semmit nem jelent, abból még beköthető, üzemelő állapot lehet 2-3 hónap, de simán akár fél év is.
-
imibogyo
veterán
válasz poli27 #11799 üzenetére
Mondjuk azt én sem értem, hogy mi a fenét tökölnek ennyit? Apum is csak röhög rajtuk (hivatásos telepítő volt sok éven át, csak épp áramszolgáltatásban).
Most pedig még az oszlopok is rendelkezésükre állnak mégsem haladnak... Én is már április végén jeleztem nektek, hogy látom a T-s szerelőket Örkényen, de még mindig semmi hír, hogy egyáltalán mikortól várhatóak a tényleges bekötések...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest