- Mobil flották
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Povi
csendes tag
Hát nem tudom. Engem azért eléggé zavart az a 60Hz-es képfrissítési probléma, bántotta nagyon a szemem, meg aztán idegesítő volt, hogy a monitorom tudna jobb képfrissítést is, csak hát mégse használta ki egy pár program. Mostmár szerencsére működik rendesen!
-
Povi
csendes tag
Kipróbáltam a powerstrip nevű progit és hála istennek ezzel működött a dolog. Mostmár annyi a képfrissítésem a programok alatt amennyit beállítok a powerstripben az adott felbontás alatt! Köszi a segítséget !!!!
-
Povi
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A következő problémám van a képfrissítéssel! A Windows Xp alatt tökéletesen működik a képfrissítés, ezzel nincs is probléma pl. 1024*768 alatt tökéletesen megy 100Hz-en, viszont egy pár játékot, ha elindítok, azoknál a képfrissítés marad 60Hz-en ami azért elég gyenge! Nem is sikerült feljebb vinni ezt az értéket, hiába állítgattam a windows-ban a képfrissítési frekvenciát. Próbáltam a video kártya beállításainál is állítani a képfrissítést, mivel ott is lehetett állítani, de ez sem vezetett eredményre 60Hz-nél nem sikerült magasabb képfrissítést kicsikarnom. Régebbi játéknál ami nem, használ 3d gyorsítót ott nincs ilyen problémám, legalábbis ezt vettem észre.A monitorom Samsung 757P, a hozzá kapott Cd-jén levő driver-el telepítve. Videokártya ASUS Geforce 4 MX460, nem alap driver, hanem már valamelyik javított Nvidia Detonator driver. Op. rendszer Windows XP SP1 magyar.
Szóval, ha valaki valamit tud segíteni a problémámom azt nagyon szívesen megköszönném!
Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest