Hirdetés
- Mobil flották
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
Aktív témák
-
stargazer
senior tag
Üdv!
Modemmel netezek és szeretnék online gamelni, ha már lehet (elvileg). Engem kifejezetten a Call of Duty viszonylatában érdekelne a dolog, ahol dokumentációja szerint lehet 56k modemmel online játszani. És kipróbáltam mindent hogy jó legyen, de nem jó. Odáig jutottam, hogy nagy a ping de végül is tudok konnektálni, és eztán jön az érdekesség: az ürgém prompt odamozog ahova mozogni akartam, és ahogy odaérek ugyanazzal a lendülettel visszamozdul oda ahonnan elindultam, majd ujra odamozog ahova akartam menni. És akkor megáll. Tehát oda-vissza-oda. Ebből nekem nyilvánvalónak tűnik hogy nem a modemes hozzáférés gyorsaságával van gond, hanem valami mással lehet mert végül is először oda megy ahova akarok menni. Ötlet? Tipp? Nem akarnék ADSL-t előfizetni csak ezért. Meg másért sem. Ha valakinek voltak, vannak hasonló modemes online game tapasztalatai, kérem legyen szives megosztani velem.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest