- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
egera24
csendes tag
Sziasztok!
Még egy kérdéssel fordulok hozzátok. IQpro internet esetében tapasztaltatok korábban drasztikus sebesség csökkenést? Eddig 50-60Mbit/s volt a letöltési sebességem stabilan. Három napja viszont irdatlan lassú lett valamiért (4-5Mbit/s)
-
Halaman
tag
Sziasztok
Megoldható az, hogy DPI-->Dominó-->DPI??
Ilyenkor ez új előfizetésnek számít? Illetve ugyanúgy újra ki kell kérni az igazolást? Jelenleg nem aktuális, de gondolni kell a jövőre is természetesen több előfizetés van és igen egyiken sincs már jó rég óta hűség -
MODERÁTOR
-
Halaman
tag
válasz Viktor0610 #33810 üzenetére
Egyszerű így új előfizető amúgy meglévő új előfizetőnek 20e Ft készülék akció van a meglévőnek nincs, ha most mindenkinek le akarnám cserélni a telefonját 80e forint különbség, azért ennyiért elsétálok egyszer a helyi irodába kikérni az igazolásokat meg 2x a helyi telekomhoz. Húsvét, ballagás, karácsony táján mindig van ilyen akció, mármint új előfizetésre, ha majd találok benne olyat ami így jobban megéri és szükség is lesz valakinek új telefonra 1 óra munkáért elég jó haszon.
-
MODERÁTOR
-
veterán
Sziasztok!
Átnéztem az összefoglalót, de nem találtam meg a sok közül a Facebookon "Kedvező Üzleti Flotta" néven futó csoportot (gondolom, itt van pedig az is valamelyik név mögé rejtve). Tudtok erről tapasztalati úton mondani valamit? GAP-ról térnék át két számmal első körben XS csomagra, csak nem igazán tetszik, hogy számhordozásnál a flotta nevére, így tulajdonába kerülne a számom. Mennyire megbízható társaság ez?
Némileg kockázatmentesebbnek tűnik a vegytisztán mobilnet csomag, ezzel kapcsolatban egyébként eléggé gyorsak és készségesek voltak az ügyfélszolgálatnál. Mondjuk, gmailes cím van megadva, ami a 2000 forintos domainek és az O365 korában nekem elég primitív megoldásnak tűnik, a bizalmamat mindenesetre nem építi.
Köszönöm előre is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Vacillálok most az iQpro és az EuroQuattro flotta között.
Melyiket lenne érdemes választani?
Pl. ügyintézés, ügyfélszolgálat szempontjából melyik ügyfélbarátibb?
Szolgáltatás minősége szempontjából melyik a jobb választás?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
4Grider
nagyúr
válasz pvt.peter #33817 üzenetére
Egyik kutya, másik eb. Már ami az ügyintézés előre tudható sebességét és eredményességét illeti.
A szolgáltatást mindkettő mögött a Telenor nyújtja, tehát minőségben nincs különbség.
Számlázásban van a legfőbb különbség, az EQ számlái a Telenortól jönnek, így többféleképpen fizethetőek, míg az IQ saját maga számláz, ha jól tudom, csak átutalni lehet az ellenértéket. -
pvt.peter
őstag
Köszönöm a választ és neked is @4Grider.
Egyre inkább az EuroQuattro (Alap) felé húz a döntésem.
A 2900Ft + 139Ft -os változatot választanám, tehát igényelnék az Alap csomaghoz 4GB netet is.
Jól értem azt, hogy ezzel a csomaggal telefonálni is "tudok"? Nem kell semmi mást vennem, ugye?Ma fogok bemenni a Telekomhoz, hogy a hűségidőmet felbontsam (2019.01.24 -ig lenne) kötbér ellenében ami kb. 6eFt.
De a releváns kérdéseidre válaszolva:
Csak internet kell?
- nem
Kell beszéd is, abból mennyi?
- általában kb. 150 percnyi kimenő hívásom szokott lenni havonta, tehát ez a 200 perces lebeszélhetőség pont megfelelMit jelent az általad említett Adatmegosztó?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Fifi
őstag
válasz pvt.peter #33820 üzenetére
Igen tudsz telefonálni is. Az EQ EU Aktív XS csomag jelenlegi ára pontosan bruttó 3.195,-Ft, de valamiért nem akarják javítani a táblázatukban és itt az összefoglalóban sem ..
Ez az alábbiakat tartalmazza:
- Flottán belül korlátlan beszéd
- Flottán kívül minden belföldi (vezetékes, minden mobil) nem emelt díjas hívásra 200 percet másodperc alapon
- Ha elfogy a 200 perc, akkor minden további perc bruttó 9,51 Ft másodperc alapon
- Belföldi számra korlátlan SMS
- A belföldi MMS ára ha jól rémlék bruttó 142,-Ft/db
- 4GB internet, melyből jelenleg 2,5GB EU 1 zónában is leforgalmazható
- Minden más (nemzetközi hívások, nemzetközi SMS/MMS) a Telenor Ászf-ből kimazsolázhatóAdatmegosztó:
Bruttó 641,-Ft-ért kapsz egy második SIM-et, mely csak adat SIM, azaz csak internetezésre használható és csak belföldön. A fő kártya és az adatmegosztó együttesen tudja elhasználni az előfizetett internet mennyiségét. Ezt az adatmegosztó SIM-et tudod használni egy másik készülékben (mobil, tablet, router stb.)Ps: Teljességhez hozzátartozik EQ-nál hang SIM-enként bruttó 10eFt belépési díj is van, amit nem beszélhetsz le és nem is kapsz vissza.
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
-
veterán
"A fő kártya és az adatmegosztó együttesen tudja elhasználni az előfizetett internet mennyiségét."
Jól értem (vagy csak álmodozok), hogy EU AKtiv XS csomag mellé is kérhetek Adatmegosztó kártyát? Vagy az csak a Vállalati hipernet csomagokhoz igényelhető?
Előbbi eshetőség marha jól jönne, mert külön akartam venni Vállalati Hipernet csomagot és sima csomagot is, de ha az XS cvsomag 4 GB-os kerete megosztható lenne, akkor spórolnék kicsit, mert a 4 GB bőven elég a telefonra és a notebookra is.
[ Szerkesztve ]
-
-
poffsoft
veterán
Sziasztok,
nem biztos hogy flotta a befutó a következőre:
"Otthoni" buta-telefonhoz kellene valami, a legolcsóbb megoldással. Leginkább csak hívásokat fogadni, Voda irányából, esetleg voda felé indítani is minimális forgalommal (~30-60 perc/hó).
Első felindulásban Voda RED-re gondolnék, de hátha van ennél jobb is a tarsolyokban.[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Én úgy tudom, hogy bármelyik csomaghoz kérhető adatmegosztó kártya, de érdeklődd meg a flottánál, hátha rosszul emlékszem. Azt tudom, hogy amikor én szerződtem, akkor azt a tájékoztatást kaptam, hogy az XXL csomagok ára már eleve tartalmazza is az adatmegosztó árát.
(#33824) Oldman2: A számlán a vevő a flottakezelő cég és külön számlafizetőként vagyok a számlán feltüntetve.
(#33822) pvt.peter: Nem tudom miért van ez a 156,-Ft eltérés. Lehet régebben ennyi volt és lusták szép új táblázatot csinálni..... Az biztos, hogy március hónapban is ennyi volt már ennek a csomagnak a díja. A legkisebb csomag pedig nem 2.900,-Ft, nem bruttó 2.908,-Ft. Ha rákeresel, egyszer már beírtam ide az általam tapasztalt különbségeket.
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
Igen, én sem feltétlen előfizetésben gondolkodnék. Lehet hogy nem rednek hívja a voda a prepaidját, de arra gondoltam .
(#33827) 8 Szerintem meg nem. Keresek, és mivel nincs kedvem/időm/türelmem/tehetségem végignyálazni a szóbajöhető opciókat és itt a tematikusban gyakorta előfordulnak kollégák, akik séróból nyomják a lehetőségeket/árakat/szolgáltatókat, ezért bátorkodtam kérdezni.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
-
pvt.peter
őstag
válasz poffsoft #33825 üzenetére
Szia,
Ehhez tényleg egy feltöltő kártyás lenne a legjobb.
Talán érdemes lenne megnézni a tarifaexpert.hu -t is.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
MODERÁTOR
-
poffsoft
veterán
válasz Viktor0610 #33836 üzenetére
Köszi! Még ki kell számítanom
A Magenta valahogy megint kiesett, pedig a legolcsóbb (lenne, ha lenne magentás hívás is) a tarifaexpert szerint.pvt.peter: Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz pvt.peter #33835 üzenetére
A számlával nincs gond a Telenor szépen levezeti mi mennyi:
Belföldi csomag: 1524,00 Ft
Üzleti előfizetés: 254,00 Ft
Vállalati Hipernet Start: 3149,76 Ft
Internet havidíjkedvezmény: - 1732,36 Ft
Fizetendő összesen: 3195,- FtA flotta kommunikálja le kicsit olcsóbban.
Kértem már őket, hogy magyarázzák meg az eltérést vagy csináljanak szép új táblázatot, hogy ne kelljen magyarázkodni az eltérés miatt, de eddig nem sikerült nekik.
Ez a 159,-Ft eltérés amúgy belefér ennél a csomagnál nálam, csak ezért nem mondom fel.
A szokásaimnak ez felel meg a legjobban, ezért _számomra_ ez a best buy.A számlázát a Telenor készíti: van hívásrészletezés (mind hang és adatforgalomra), de a mobil vásárlásoknál kicsit csalódik az ember egy Telekomos számlához képest, ott még van hova fejlődnie a Telenornak.
(#33838) edk- +1
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
jut eszembe: "Digitális Jólét Program"
Ha minden igaz, akkor az internetszolgáltatás áfakulcsa a jelenlegi 18% -ról 5% -ra csökken január 1 -től.
Kíváncsi leszek, hogy mi mást fognak megemelni a szolgáltatókEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
gigazo
csendes tag
Sziasztok.
Szükségem lenne egy korlátlan net-et biztosító SIM kártyára a telenortól.
Amit betennék egy routerbe és kész.
Nincs szükségem beszélgetésre, sms-re, adatmegosztó simre sem.A fenti táblázatból 2 versenyző maradt, iqpro illetve eq.
Viszont nekem a táblázat alapján nem egyértelmű.
Mennyi a havidíj iq: 4362 vagy 4362 + 1575
eq: 5419 vagy 5419 + 2900Ebben az esetben van-e hűségidő? Belépési díj?
-
veterán
Azt a választ adták, hogy az EU XS mellé is rendelhető az adatmegosztó kártya. Meglepett, mert mintha korábban már ugyanerre nemet mondtak volna. Rákérdezne esetleg más is, hátha csak én fogalmaztam túl kompikáltan, és félreértés történt?
Más. Én már annyit kérdeztem a héten, hogy lassan tiltólistára rakják a címemet az EQ-nál, de azt mindig elfelejtem megkérrdezni, hogyha beadom a számom a flottába, majd egy idő után mégis távoznék, elvihetem-e magammal, vagy ez már mindörökkön örökké a flottáé marad? Mintha korábban olvastam volna itt olyanról, aki belépett, vitte a számát, majd lelépett, és vitte magával őket ismét. Tud erről valaki biztosat mondani?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest