- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
IQPro-s kártyán másnál se megy a 4G pár órája vagy csak engem tisztel meg a telenor?
#?*@&!
-
Bferibörs
addikt
válasz zeon.hu #33312 üzenetére
próbáld meg más kütyüben ha van, - lehet szolgáltatási gond is persze
lehet ilyesmi gond is, az áramszolgáltató karbantartást végez országszerte
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Cheif
tag
IQpronál rendeltem okt. 27én egy adatkártyát, azóta semmi, mennyi lehet ennek az átfutási ideje ?
Vagy érdemes őket noszogatni ? -
gabor9991
őstag
-
MODERÁTOR
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Régóta kerestem anyós részére flottát. Red típusúban gondolkodtam, de valahogy nem akaródzott meglelni az igazit.
De a telóra folyton panaszkodott, és a héten utolérhetetlen lett. A SIM kártyát eldobta a teló, PIN kódot kért, de fel nem jelentkezett.
Be kellett személyesen menni intézkedni. Addig el is jutottunk gyorsan, hogy SIM csere. Majd megpendítettem, hogy milyen személyes adatok vannak itt, ha esetleg számhordozásra kerülne a sor. Mire az ügyintéző kapcsolt, és kérdezte, hogy miért akarunk váltani. Mondtam, hogy van kiszemelt flotta, másutt. És erre egyből lett olyan lakossági flotta, ott helyben, ami 6090Ft lett, havonta, korlátlan belföldi hívás, 1GB net (ha vége, kikapcsol ), 19.5Ft/SMS mellett. És nem kellett engedély flottakezelőtől, maradt a nevén a száma, és anyós boldog. Főleg, hogy hathavi részletre kapott egy normális telót (nem emlékszem pontosan, 12500 egyszeri mellett 6x5000Ft lett egy lájtos Huawei P9)Bevallom, mikor kerestem, csak beugró, vagy éves/kétéves díj mellett láttam hasonló számokat, de ez így mégis kényelmesebb lett, mert ott nem volt részletre teló.
Azért köszönöm a segítséget, amit a válogatás során adtatok.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
törölt tag
Sziasztok
Váltott-e mostanság valaki tarifaexpert-es flottára? Vagy esetleg vodás emberke van-e a topicban? (ha igen, megkérem, privátban írjon rám, köszönöm)
Érdekes esemény volt tegnap, aminek a lényege, hogy fenti flottába lépünk át többen, meglévőből. Igazolások megvannak. Legközelebbi voda üzletbe mentünk be, ahol elkezdték rögzíteni amit kell, azonban a kicsit sem empatikus/szimpatikus ügyintéző közölte, hogy nem tudja megcsinálni, mert az ő rendszerükben nincs benne ez a flotta, vélhetően mert kiemelt ügyfeles... Menjünk arrébb 50km-t. Ott nagyon kedves és segítőkész hölgy mindent elrendezett, majd mondta a végén, nem érti miért nem csinálták meg ott, amikor nekik is tudni kellett volna...
Szóval a kérdés erre vonatkozna, lehet olyan üzlete a vodának, ahol nem tudnak minden flottát beállítani vagy csak nem volt kedve úgy dolgozni, hogy nem új szerződést kell kötnie? -
onetwo
tag
Sziasztok!
Beleptem tobbedmagammal az IT Service flottajaba, ki a legkisebb ccsomagot valasztotta, ki a kozepest. Elvileg a csomagok egy csoportba lennenek, de azt tapasztaltam, hogy a legkiseb csomag es a 2. csomag bizony nem ingyen kommunikal egymassal. Ma kaptam meg a Telenortol az e szamlat.
Ja igen, a tablazatban leirt 2. Csomag mar 2797 ft 250 perc lebeszelhetoseggel<-ajánlom magamat->
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #33336 üzenetére
erre válaszolt abban, amire hivatkozva, választ adtál neki
ezért nem értem[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #33338 üzenetére
Lvan nézve, gondolom volt előtte más tartalmú hozzászólása az idézet szerint
-
kovacsdavid8
tag
van ott hűségidő?
-
Cheif
tag
válasz micafighter #33324 üzenetére
Gmailes címről írtam, személyi+lakcím elküldve, postázási címet írtam, kaptam egy válasz levelet amire válaszoltam és azóta semmi.
-
onetwo
tag
válasz Viktor0610 #33336 üzenetére
November 2-an leptem be, apamek 6an. November 8an volt a szamlazaras es ma neztem a my telenorba a szamlamat es bizony csoporthivas nem volt benne.
<-ajánlom magamat->
-
MODERÁTOR
-
onetwo
tag
válasz Viktor0610 #33344 üzenetére
Igen... szerintem bemegyek a Telenorhoz, hogy mi a palya.
A flottakezelo ugyis oda fog iranyitani!<-ajánlom magamat->
-
evko
aktív tag
Csókolom.
VOIP hívást flották engedélyezik?
Mondjuk T-nél vagy Telenornál enedélyezik? Vagy mitől függ ez?
Mert gondoltam, olyan flottába belépni, amelyikben van 2Gb net....Köszi és üdv.
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest