- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrox
őstag
Köszönöm a segítséget Uraim, kipróbálom.
-
wrox
őstag
válasz
liszi70 #1651 üzenetére
Igen. 16:9-es arányú, de a felbontása 4:3-hoz van igazítva. Ezáltal oldalról össze van nyomva. Sz.gépen MPC-vel van olyan opció, hogy képarány megtartása, akkor ki is húzza, de a régebbi TV sajnos a felbontáshoz ragaszkodik. Ezért lenne jó valahogy átkódolni. Egyébként ez egy gyerekmese, és nem tudom máshogy megszerezni sajnos, csak az említett rossz felbontásban.
-
wrox
őstag
Az hogy teljes sötétségben nézzem nem opció, mivel a képátmérő így drasztikusan csökken. Konkrétan a 80cm TVn 50 cm átmérő lesz. Az aránya meg elvileg most is 16:9. Legalábbis az van írva a tulajdonságában (AR16:9)
Azért gondoltam hogy valamit lehet vele csinálni, mivel ha sz.gépen játszom le MPC-vel, akkor ha bepipálom hogy képarány megtartása, normálisan kiteszi szélesben. Sajnos a TV-n nincs ilyen lehetőség. -
wrox
őstag
Sziasztok.
Adott egy mkv fájlom. A felbontása 720x576 (AR16:9)
Hogy tudom ezt átalakítani, hogy ha TV-n lejátszom, akkor ne "kocka" legyen a kép jobb bal oldalon fekete résszel, hanem töltse ki a teljes képernyőt. Gondolom a felbontásán kellene valamit állítani, csak nem tudom hogy hogy. Abszolút laikus vagyok a filmszerkesztéshez sajnos.
Tudnátok valahogy segíteni ebben a problémámban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest