Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
ödönke
aktív tag
Magiccomp:
vettem 512MB ramot , beletettem az asus tusl2-C lapban, nem megy, beleettem egy másikfajtába és ment, visszavittettm(mert haverom szokott pesten járni), hogy nem jó, erre azt mondták , hogy nem veszik vissza, mivel hogy a tusl2 nem támogatja az 512 ramot (megnéztem támogatja) de mivel másik lapban ment, ezért nem cserélték. Jó hazamnetem, hátha el tudom cserélni valakivel akinek megy az alaplapjába, hát nem sikerült elcserélnem. Ekkor határoztam, hogy francba már az egésszel, eladom az alaplapom, meg a procim, és veszek helyette amd-t, és becseréltetem velük egy 333Mhz Ddr-re. Visszavittettem, 3. nap, 90% áron vásárolják vissza (hiába 3 napon belül viszem vissza, hogy nem megy) nem érdekelt, így egy 1000-sel többe került a brand 256mb (333) ram. De mikor mondtam neki hogy mást veszek, még felajánlották, hogy kicserélik egy másikra az 512mb ramot hátha jó lesz. (ekkor mondtam az majdnem hogy anyád).
Szerintem ez egy nagy tetű dolog volt tőlük, és az is nagy tetű dolog, hogy 3 napon belül csak 90%-ért veszik vissza, neked pedig mászkálnod kell még érte...
hétfőn lesz kipróbálva az uj amd rencer, remélem menni fog a brand ram, mert ha azzal is gond lesz akkor csunya dolgok fognak elhangzani a magiccompban :DDD
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest