- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
válasz
s3toraph #45479 üzenetére
A specifikációban azt írják, hogy: Expansion slots: 1 x PCIe M.2 NGFF 2230 A-E key slot occupied by the WiFi+BT card - lefordítva a bővítőhelyről beszél, amely az A-E kulcsú wifi+bt kártya számára foglalt.
Ha tudnál beletenni M.2-es SSD-t, akkor itt még szerepelne egy újabb bővítőhely neki.
Az NVMe Configuraiton opciónál odaírták, hogy ez opcionális, modelltől függ.
Ebből kifolyólag nekem nem értelmezhető a Sata Configuration opciónál az M.2 Sata device. -
-
indigo
aktív tag
válasz
mad823 #45176 üzenetére
Nekem DeskMini 110-em van i5-7400-zal és Noctua NH-L9i hűtővel. Annyira halk, hogy a 2,5"-os HDD kerregését lehet csak észrevenni. Viszont az M.2 SSD-m melegszik, mert nem sok levegő jut rá a Noctuáról, akár 50°C-t is mértem már. Segíti ebben, hogy alatta van az M.2-es wifi kártya is.
Egyébként meg vagyok elégedve vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Okos Otthon / Smart Home
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest