Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Ismét mozgásban a Where Winds Meet

    gp A kínai történelem és mitológia ihlette nyílt világú akció-RPG alkotás még mindig nem kapott megjelenési dátumot.

  • Nyárköszöntő hardverszemle

    ph A desktop gép, notebook és ház nyomába sokféle periféria szegődik, sőt, még egy VR headset is tiszteletét teszi heti rovatunkban.

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz malagutif122 #85787 üzenetére

    Nem. A biztosíték tervezetten az elektromos hálózat leggyengébb pontja, hogy ha gond van, ellenőrzött körülmények között ez menjen tönkre. A nagyobb biztosíték annyiban rossz, hogy többet enged meg a nála kisebb áramra tervezett alkotóelemeknek, így azok közül esetleg hamarabb megy tönkre valami, mint a biztosíték.
    Nyilván nem jó a 33%-kal nagyobb biztosíték, de egy akármekkora ép biztosíték még engedi működni a dolgokat. Viszont így felmerül annak a lehetősége, hogy az áramkörben valami más tönkre mehetett, mert a túlméretezett biztosíték nem védte. És ennek felderítésében nem feltétlenül segít egy megfelelő biztosíték beépítése. Lehet mérni, tesztelni, lámpázni.

    Első körben a kötéseket nézném meg, illetve hogy a vezetékeken van-e szakadás. A kürt egy egyszerű fogyasztó, amit egy pillanatkapcsoló vezérel. Azzal kezdeném.
    Ahogy már írtam, nálam bal kézen van a duda, index mellett a reflektor és a hátsó fékkar is. Mivel nálad ebből a 4-ből 3 rossz, simán lehet a kormányon lévő kapcsolóegység a ludas, lehet, hogy csak egy egyszerű nulla szakadásod van.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák