Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz macilaci78 #82342 üzenetére

    Megértem az aggodalmad. Én nem is szeretek robogóra, motorra ülni éjszaka. Pláne, mióta éjjel jöttem haza pecából, és egy erdősávnál, mire feleszméltem volna hogy mi történik, már csattant is az őz az Ignis oldalán. Kollégám Audiját szarvas tette totálkárosra. Igen, ezek autók, de egy motornak elég egy nyúl, egy macska, egy sündisznó.....
    Szóval én a városi éjszakai motorozást még biztonságosabbnak gondolom, mint vidéken, az erdők-mezők közt krúzolni....És a városban van közvilágítás is, ha gyér, akkor is valami.
    De vidéken, csak a motor lámpájára hagyatkozva.......
    Amúgy nekem az őz gázolásába az volt a leg-megdöbbentőbb, hogy ugye csatt...megállok, vészvillogó ki, félrehúzódok. Kiszállok, keresem a tetemet, nézem mi tört össze....Egyszer csak motoros jön, lassítás nélkül elránt mellettem....Aztán egy kocsi, ugyanígy. Ha az úton van valami, netán az őz teteme, amit nem bírok egyedül félrehúzni.....Vagy alkatrészek....Hát.....Azt gondoltam, ha áll az út szélén egy kocsi, bekapcsolt vészvillogóval, akkor azt jelzi hogy valami gond van.....Óvatosabban kellene elhaladni mellette, megnézni mi a szitu, nem-e kell segítség....Legalábbis így szoktam. :)

Új hozzászólás Aktív témák