Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz sityupityu #68834 üzenetére

    Mondjuk azt marhára nem értem, mi értelme az egész hangtompítón végig tolni egy csövet. Úgy gyakorlatilag a hangtompító meg is szűnik hangtompítónak lenni.

    Mai téma, hogy a Jetire a burkolatokat ugyebár nem tettem vissza, hátha valamihez még hozzá kell nyúlni.
    Ahogy hazaértem munkából, be akartam indítani, de nem indult. Gyújtás volt, de csak kb. Annyira, hogy az égés rásegített az önindítóra, de ténylegesen nem indult be. Volt már hasonló és akkor egyszer szimering csere, egyszer meg a kompresszor tömítés, illetve injektorház tömítés cseréje oldotta meg. Levettem az injektort és akkor már gondoltam, leveszem a hengert és hengerfejet is, hogy megnézzem, mennyire vált be a hengerfej átalakításom. Az bevált, viszont van valami, amit nem tudom, mennyire normális, mivel egygyűrűs szettem még nem volt. Ez pedig az, hogy a gyűrű illesztésénél a dugó oldalán egy kb. 1-1,5 négyzencentiméteren egy koromfolt van, ami az illesztéstől indul ki. Hogy korom, az ok, mert sok olajat kapott, de mit keres az ott? Mennyire normális, hogy így "átfújt" az illesztésnél egy zsírúj, minőségi hengerszettnél? A gyűrűhézag látszólag normális.

    [ Szerkesztve ]

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák