- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
Szia. Persze, lehet tudni Itt helyben vettem egy GSM üzletben újonnan, 1 év garanciával 185e Ft-ért. Nagyon régmúltú és korrekt cég csakis emiatt mertem náluk telefont venni, már nem az első telefon amit tőlük vettem.
Ajánlott vétel a telefon, tényleg profi készülék. Nyugodtan kimerem jelenteni h az eddigi legjobb BlackBerry telefon[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
optimuslg
tag
Sziasztok. Nokia 8 vagy Huawei P10 plus? Megéri várni a Nokiára szerinteket? Most akcióban 205e ft a Huawei, a Nokia meg talán évvége felé ha kapható lesz.
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
Egyszerű kérdésem lenne felétek. Létezik mobilgyártó amely világgaranciát vállal?
Anno úgy emlékszem az Apple meg a Samsung is világgaranciást vállalt, bárhol vetted.
Viszont nekem emellé szükségem van a Dual SIM + SD-kártya kombóra, amelyen mindkettő spórol.
Sokat utazom, emiatt lenne szükségem rá.
Blackberry?
Huawei pl.? Ha már Magyarországon is van hivatalos boltjuk...[ Szerkesztve ]
-
Animelinda
csendes újonc
válasz Animelinda #116646 üzenetére
Valaki?
-
Integreat
tag
válasz Animelinda #116704 üzenetére
Szia!
Ahogy néztem, 2 év garanciát adnak, viszont azt hiszem ez bolti, de itt pH-n azt írták, hogy a bolti garis LG-t az LG-hez küldte maga a bolt.
Viszont egy e-mailt küldenék a helyedben, hogy gyári garanciát kapsz-e, mert abban az esetben vásárlás után semmi közöd nem lesz a bolthoz. -
lezuvius
őstag
válasz optimuslg #116702 üzenetére
A "Nokia" eddig elegge ramaty telefonokat hozott ki, igy en inkabb nem varnek ra, viszont nemsokra bemutatkozik a Note 8, Huawei Mate 10 is, na ezekre mar inkabb megerheti varni... P10 plus helyett inkabb Mate 9-t javasolnam.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
mettyuz
tag
Sziasztok!
Második telefonnak keresek olcsó mobiltelefont. Az, hogy új vagy használt, az lényegében mindegy. Amit keresek
-Legyen micro USB-ről tölthető
-Nézzen ki valahogy azért
-Az, hogy érintős, vagy candy bar, az lényegében mindegy
-Ár: lényegében mindegy, a cél az, hogy minél olcsóbb legyenAz elérhetőség lehetőségét kell biztosítani, más funkciója sokadlagos
Köszönöm!
Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba, téged is kiutálnak
-
lacam
aktív tag
válasz Integreat #116698 üzenetére
Sziasztok,
Úgyvan!
LG/Samsung//etc. ('márkás") telefont szerettem volna venni nejemnek születésnapjára. Láttunk egy (szerintem jó) ajánlatot s meggyőztek a specifikációk
Xiaomi Redmi 4A Pro (Tesco: 39.900 - lehet van GSMboltban olcsóbban is, de most ez jött velem szembe)
- 2GB RAM
- 32GB ROM
- 13MPx hátlapi
- 5MPx előlapi kamera
(Processzorról, GHz-kről, Core-okról nem beszélek, arra ott van bármely googlin hozott találat - nem tudom pontosan fejből )
( -mobilarena-s plecsni )..s meg kell hogy mondjam, -eddíg- nem csalódtunk benne. Ugye a készüléket nyüstölni kell 3 munkanap csere miatt...így most kapja az áldást rendesen, de eddíg mindent elviselt, tette a dolgát jobban, mint az én LG G3-am.
Igen, "GLOBAL" rom van rajta, teljesen használható, minden tökéletes. Bekapcsolás után szólt, hogy frissítene....10perc pepecselés "upgrading MIUI..." után teljesen kiváló állapotban kaptam vissza a telefont. Wifi/GPS/Mobilnet, böngészés, youtube, játékok (jó, AngryBirds Transformers ...nem valami Asphalt vagy más gépfingató app), minden reccenés nélkül ment.
39.900ért számomra (nejem számára - és ha ő boldog, én is az vagyok ) teljesen megfelelő, hozza az elvártat. Hogy mi lesz vele 1-2 év múlva, nem tudom.
-
lezuvius
őstag
válasz Mans20 #116709 üzenetére
Jobb az uzemideje es jobb arban van+ egyedibb kulseje van a Matenek.
S7 maig a szemelyes kedvencem, nagyon egyben van es igazan nehez belekotni (toresre meg annyit, hogy ha esik egy telo, akkor a kijelzo igyis-ugyis torik...). S8 meg az a telefon, ami iden uj divatott teremtett es ezt egy maximalisan hightech belsovel, szerintem ma ez a nagybetus flagship telefon.
Àjvè
Filleres vackokon sporolnak a teloban es kivancsian varom, hogy frissitesek teren mit fognak nyujtani idovel...Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
sch_a
addikt
Hello,
Barátnőm még mindig nem vette telefont, továbbra is a Samsung Galaxy S6 és az A5 (2017) között vacilál. Én próbálom az A5 felé terelni.
De a lényeg, hogy kéket és lehetőleg dual sim-est szeretne. Ilyet viszont nem találok gyári garanciával. (Kékből singe sim-est sem.)
Szóval a kérdésem, hogy van esetleg olyan bolt, aminél be lehet vállalni a bolti garanciát? Tudtok olyat, ahol korrekten kezelik a garit?
-
Soybex
őstag
válasz sch_a #116713 üzenetére
A5 2017, s6 megkapta az utolsó frissítést (nougat) innentől max a biztonságiakat kapja meg max..
Kék azt hiszem nincs a készülékből, vagyis van csak ilyen babakék ami gagyi hatást kelt.
Aquaból tuti normális garanciával rendelkezőt kapsz mondjuk 90 ezerbe kerül.[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
sch_a
addikt
válasz Soybex #116714 üzenetére
Igen, pont a frissítések miatt mondom én is az A5-t.
A hölgynek sajnos a kék tetszik, ez van. Pedig Aqua-nál és a MediaMarktban is jó áron van most. De mivel kéket itthon csak bolti garanciával találok, akkor már dual lesz szerintem. PartNero, Mobilvarázs, EliteGSM, GSMVonal? Ezeknél találtam kéket. Én őszintén szólva írtózom kicsit ezektől a sufni gsm boltoktól. Vállalható valamelyik?
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
15 körül milyen telefont lehet venni? Én homtom-ot néztem eustockról. De akár használt is lehet. -
outdoor
aktív tag
válasz bdani94 #116670 üzenetére
Végül a Huawei Mate a legizmosabb telefon. A Huawei P9-10 család a kistestvére, talán kamerában jobb egyedül, de a következők még szebb képeket készítenek.
A Samsung S8/S7/S6 a legszebb kamerával van felszerelve, iphone-ra rápirít. Csak az LG G4 és Nexus 5-6p vetekszik vele. Emellett a legszebb kijelzővel fut a Samsung, qHD amoleddel. De egyéb hardverben lekörözi a megbízható Mate.
Mate = hardvercsúcs, dual actíve és üzemidőbajnok
P = hardverben kevesebb, fotóban több (a Huawei kitörése kicsit a Samsung S irányába)
Samsung S = látványműhely élvonalbeli hardverrelA proper digital assistant could be my best friend
-
haiiro_o
tag
Sziasztok.
[link] erről véleményt kaphatok?
köszi. -
h4rrh4rr
újonc
Sziasztok!
Egy eve egy Redmi 3 Pro elegedett tulajdonosa vagyok, de hamarosan NFC-s security keyt kell majd hasznalnom, szoval valtani kellene. Fo felhasznalas: ceges kommunikacio, bongeszes, spotify. A keret 100k korul lenne, de ha sokkal olcsobban lenne megfelelo, nem bannam. Az igenyek legfontosabbtol kezdve:
- NFC
- max 5"
- B20
- nagyot nem szeretnek visszafele lepni teljesitmenyben, bar a Redmi 3-at se erzem hogy kihasznaltam volna teljesen
- 32GB ROM (vagy legyen microdSD)
- 3.5 jack
- uzemido
- ne melegedjen durvan atlagos hasznalat mellettAmikben nyugodt szivvel kotok kompromisszumot: kamera es kijelzo minosege. Jatekra nem lesz hasznalva.
Nyitott vagyok minden markara, pl. ha volna rendes NFC-je akkor megneznek egy iPhone SE-t.Elore is koszi!
-
Ájvé
veterán
válasz outdoor #116718 üzenetére
Gondolom Mate 9-re gondolsz, 10 még nem jelent meg. Azért a véleményeddel kicsit magadra maradsz szerintem, SoC terén még a Snapdragon 820-al versenyben van, de S835 egészen biztos bőven jobb nála (persze így is mindenre bőven elég, de ezek akkor is tények). Exynos 8895 ami az S8-ban van szintén jóval erősebb nála.
-
lezuvius
őstag
válasz outdoor #116718 üzenetére
Hardvercsucsot csak viccnek szantad nem?
Kirin 960 nagyon eros es cpu-ban hozza is a tavalyiak szintjet de a gpu meg azoktol is elmarad... Es akkor az inyencsegek, mint az 5.0 bluetooth es a megannyi plusz senzor, ami az S szeriaban van meg szoba se kerult...Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
lazatt
csendes tag
Sziasztok
32 GB-os Nexus 5 telefonomat szeretném leváltni.
Gyári software-rel használom.
A telefont PDF-ek-, e-bookok olvasására, internetezésre, youtubeozásra, zenehallgatásra haszálom főleg.
A új telefonnal szemben állított követelnmények: - 5+" kijelző min. FullHD
- 64+ GB ROM vagy 32 GB + sd kártyával bővíthető
- osztott képernyő
- várhatóan hosszú idejű támogatás (frissítések)Legszívesebben Nexus 6p-t vagy Pixel XL-t vennék de ezek magyarországon nehezebben beszerezhetőek illetve meglehetősen drágák, tetszik az S8+ is de az szintén meglehetősen drága.
Van-e olyan telefon ami ezeknek a követelményeknek megfelel ~150 000 Ft körül?
-
törölt tag
Sziasztok,
Huawei Y6 II Compact és Huawei Y6 (2017) közül melyik a jobb készülék? Melyiket érdemes most megvásárolni webshopból?
A Motorola G5 (vagy G5s) mennyivel jobb vétel a fentebb említett típusoktól?
[ Szerkesztve ]
-
Riegerr
tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition telót néztem ki. Árban jobb telefont tudtok ajánlani? A 4-es széria milyen? Sok különbséget nem tudtam felfedezni.
Fontos paraméterek:
5,5 col
FHD
2+ Ram.Előre is köszönöm a segítséget!
-
gabor9991
őstag
válasz nyisziati #116729 üzenetére
Akkuidőben nagyon komoly.
Reggel vettem le a töltőről, most 1óra 59 perc bekapcsolt képernyős használat után 75%-ot jelez a töltöttség.
Talán még soha nem volt ilyen telefonom, amit éjszakára nem kellett töltőre tennem.
Ez még lehet holnap estig se merül le Hihetetlen.[ Szerkesztve ]
-
pébé
csendes tag
válasz Animelinda #116646 üzenetére
Igen van személyes tapasztalatom a boltról és csak jókat tudok mondani neked. Teljesen korrekt cég innen vettem az LG G4 -em ami idén februárban ment garanciába hivatalos LG szervízben javították , futár vitte - hozta ingyen. Ismerős is ott vásárolta a telefonját neki is garanciális javítás volt szintén a hivatalos LG szervízben volt a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
TotO'
aktív tag
válasz d.toth91 #116631 üzenetére
Én is hasonló cipőben vagyok, P10 ami még elvileg jó, de én nagyon ragaszkodom a stockhoz közeli android oshez. Illetve félek mennyire lesz probléma az OIS hiánya, fontos volna nekem a kamera és a gyorsaság, az OP5 meg baromi fluidnak tűnik teszt videókban
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Ezek közűl melyik lenne a legjobb választás?
Samsung J5 2017
Huawei P9 Lite 2017
Motorola G5 -
veterán
Kezd szimpi lenni az S8.
A többi csúcstelefon sem olcsóbb nagyon, 200 alatt már nincs csúcstelefon.
T-ben 215 listaáron, más hivatalos forgalmazóknál 274-körül látom.
Elvileg fel lehet netes regisztrációval 3 évre bővíteni a garit, légyszi ezt erősítségtek vagy cáfoljátok meg.
És akkor már csak a támogatottsg kérdéses. Meddig támogat a Samsung? 2-3 évvel a megjelenés után fog még kijönni rá új SW?https://tinyurl.com/rasoapro
-
zolij
tag
Sziasztok!
Huawei P10 vagy Samsung Galaxy S7?
-
BenHans
addikt
válasz rasotamas #116738 üzenetére
HTC U11 van 200 alatt, smartshopnál 190. Európai régiósokra érvényes a két év gyártói garancia.
A szoftver supportról pedig jelenleg ez az állásfoglalás: Confirmation of the updates came by way of HTC’s president of smartphones and connected devices, Chailin Chang, who said that the handset will receive updates to the next two versions of Android. Chang also adds, “We may extend support to the next three versions of Android. It will depend on the hardware and software demands of the version […] and if it will bring value to the consumer.”
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok milyen telefont lenne érdemes venni telenor hello datához ami kitudná használni a 4G+ ot is?
árba olyan 50-60k néztem a redmi 4x et is de azt tudja a 4g+ ot vajon? -
MODERÁTOR
válasz Szupercsirke #116746 üzenetére
"Örülök", hogy ennyire figyelsz a feltett kérdéseidre adott válaszokra.
Ebben az árkategóriában szerintem max. használtan találsz LTE-A-képes eszközt.
Xiaomi 13T
-
Ájvé
veterán
válasz Repsol600 #116742 üzenetére
Szolgáltatótól lesz? Más márka (pl Xiaomi) szóba sem jöhet? Írhatnál árat is vagy szolgáltatót ha onnan lesz, hátha van más is.
Egyik se rossz egyébként, de hosszú távon egyik se az igazi. P9 Liteot mondanám a 3 GB RAM miatt vagy Moto G5-öt a stock közeli Android miatt.(#116747) Viktor0610:
Elvileg pedig tényleg tudja az S435, szóval nem tudom hogy jutottatok erre a következtetésre.(#116746) Szupercsirke:
Redmi Note 4 is 300/150-et tudja, Snapdragon 625 van benne.[ Szerkesztve ]
-
Raggie
őstag
Sziasztok, nem az összes kérdésre fogok válaszolni, mert csak T-mobiltól és csak részletre nézek telefont. (ez sajnos fix)
E közül a három közül az a kérdésem, hogy melyiket választanátok és miért?
Megéri-e a P10-től a felárat bármelyik a másik kettő közül?Huawei P10
22x6900 Ft = kb 150 ezerLG G6
22x8300 Ft = kb 180 ezerGalaxy S8
22x9500 Ft = kb 210 ezerÉn véleményem:
nagyjából a méret, fő funkcionalitás, a szép képernyőt, a jó fotózást és a gyorsaságot tekintve egálban vannak a telók ha jól értelmeztem a teszteket róluk.
Tehát ami a választásban számítania az az akksi idő, és abban is leginkább a fotózás és GPS használat közbeni akksi idő. Ez alapján megérheti az LG vagy a Samu a P10-en felüle felárat?Szerk: dizájn nem igazán érdekel, de mindegyik ugyanannyira tetszik kb, szóval az nem döntő tényező.
Előre is köszi a válaszokat!!
[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest