-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezuvius
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz
outdoor #116718 üzenetére
Gondolom Mate 9-re gondolsz, 10 még nem jelent meg. Azért a véleményeddel kicsit magadra maradsz szerintem, SoC terén még a Snapdragon 820-al versenyben van, de S835 egészen biztos bőven jobb nála (persze így is mindenre bőven elég, de ezek akkor is tények). Exynos 8895 ami az S8-ban van szintén jóval erősebb nála.
-
nyisziati
veterán
válasz
outdoor #116679 üzenetére
Értem a problémád, de én most is ezt használom - és príma mindenre, pedig nyúzom rendesen. "Power user" vagyok, vagy hogyaszondják.
Stream, játék, böngészés, zenehallgatás, filmnézés, VR, időnként kis torrent, fácsé, Viber stb. Random, hogy ezekből mennyi megy egyszerre (többnyire elég sok).
Bátran ajánlható most is, NEHÉZ megfektetni. -
-
trebrona
nagyúr
válasz
outdoor #116540 üzenetére
A kérdésed inkább ide való: Androidos tablet topic
-
m1lan
őstag
válasz
outdoor #109135 üzenetére
Ne haragudj, de nagyon szado-mazo lehetsz, ha ezeket a maguk korában is ipari hulladéknak számító csodákat akarod megvenni. Ha csak szimplán telefonálni szeretnél két kártyával, akkor se költs egy forintot se ilyenekre. Régiek, hardveresen és szoftveresen is elavultak, egyáltalán nem megbízhatóak, ráadásul rettentő kicsi bennük az akkumulátor, két kártyával nem bírná sokáig egyik sem. Ha mindenképp a legolcsóbb alternatívát keresed, az előbb említett Lenovo alá ne add, de ezeknél a Pocket Neo/L3 II-féle mocskoknál 2db leharcolt Nokia 3310 is bőven jobb vétel.
-
-
válasz
outdoor #108738 üzenetére
Sajnos manapság nincs nagyon ilyen, egyébként pont múltkor voltam MediaMarktban, és hallottam, hogy egy hölgy faggatja az egyik emberkét, hogy van-e tri simes teló.
Nem hallottam, hogy a srác mit mondott, de szerintem nem volt a válasza...Esetleg ezzel próbálkozhatnál: [link]
Szerk.: Ilyen is van [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest