- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
haiiro_o #136632 üzenetére
Nekem is kidobta facebookon, mindjárt töröltem is a hírfolyamból. Scam oldal ez teljesen biztos, csak azt nem értem facebookon hogy hirdethet ilyen, persze a pénz nagy úr, de világ egyik legnagyobb és leggazdagabb cége, ennyire nem kellene azért. Egyébként körbe nézel az oldalon ez gyorsan ki is derül, rólunk infóba egy rövid semmitmondó szöveg fogad, kontaktban keményen egy emailcím van feltüntetve, visszaküldésnél meg ezt írják:
"we will tell you the return address by mail."
Ez már azért elég vicces. Egyébként sehol egy cím vagy adat, egyetlen emailcím van mindenhol feltüntetve csak.(#136633) Munkas:
"Szerintem a gari kérdés is értelmetlen. Az első napokban úgyis kiderül, ha valami baja van. Utána leginkább külső hatások miatti hibák szoktak lenni, azokra meg nem vonatkozik a garancia."
Hát ha ez így lenne. Akkor mi van ha 2 napra a vételt követően behal a készülék? Esetleg egy frissítés nem úgy sikerül és nem bootol a készülék (pedig rendeltetésszerűen használta). Vagy valami széria hiba miatt tönkre megy valami (hangszóró mondjuk). Vissza megy vele és érte megy mikor szóltak hogy kész a javítás (feltéve ha nem lehet itthon garanciát érvényesíteni, ezt nem tudjuk még). -
-
RazorDaPro
tag
válasz
haiiro_o #94850 üzenetére
Szia!
Az angol oldalról (feltételezem itt az amerikaira gondolsz, ami $-ban mutatja az árat) nem tudod megrendelni, és a 16k eltérés is azért van, mert abban nincs benne az ÁFA. Még ha meg is tudnád, ne tedd, mert az USA-verzió E1005 (az EU-s E1003), és nem tudja a hazai LTE sávokat. A telefon maga jó választás, én is azt nyüstölöm jó egy hónapja, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
BTW ha nem láttad volna az előzményekben, ANDREA kuponkóddal a Ceramic-ot megkapod 25%-kal olcsóbban (így olcsóbb, mint az Onyx).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest