Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz #40835072 #13405 üzenetére
Ha a qwerty nem kell, akkor a G1-et akár ki is hagyhatja az illető. Zenére az extUSB miatt nem a legalkalmasabb - ahogy a Diamond sem, a 2G-s Iphoneba meg csak iPod füles megy.
Ha 35k körüli Android érdekli használtan, akkor
- Pulse - az legalább szabványosabb csatlakozós,
- Vodafone 845 - újonnan 31k
Windowsosok közül sok variáció nincs ami megérné, csak a Diamond és az Omnia. -
őstag
válasz che 1990 #13396 üzenetére
köszönöm a választ!
iiiigen, olvastam az MA-s cikket. csak hát... szubjektív, de szerintem irtó randára sikerült... nem szoktam telefont kinézet alapján bírálni, ( nem szokott érdekelni, hogy hogy néz ki. persze a rózsaszín azért irritál...) de ez nagyon nem tetszik. lesz más színben is? az lehet h kicsit jobban bejönne... (pl.: fekete-fehér, tiszta fekete, kék...)
"... and I hope you have a great day!"
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz Cyberbeni #13394 üzenetére
Köszönöm a választ, majd üzenem neki, hogy a Wave-t ajánljátok.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
picur220
veterán
válasz blt.62 #13414 üzenetére
A Wave még nem igazán kiforrott cucc, nincsenek rá programok, stb. Az iPhone meg a hülyék telefonja, szerintem. Pláne a 4-es, az tényleg a csőlátó fanoké Egyszerűen azért, mert egyik sem ér annyit, amennyiért adják, és csak azért adják annyiért, amennyiért, mert rajta van egy kukacok által szétrágott alma.
-
korpicschess
veterán
válasz peterk #13418 üzenetére
Jólvan, kicsit zavaros mondat.
picur220:
Amint jön a szolgáltatókhoz, meglátjuk az árát, független ára 170.000, vagy kevesebb, nem hinném, hogy a szerintem az eddigi legjobb telefonért indulóra sok lenne. Na de ne veszekedjünk ezen, tudom szerinted milyen szar.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
BloodyEddie
őstag
Szerintetek mennyit fog esni a Wave ára, érdemes várni kb novemberig? (használtra és újra is gondolok)
-
F-ECT$
titán
válasz picur220 #13416 üzenetére
Wave-em van, és szerintem egyáltalán nem szar/hülyék telefonja az iPhone. Akinek pl fontos, hogy milliónyi alkalmazás közül válogathasson, annak az iPhone-nál jobb választás nincs.
Valaki írta, hogy a Wave-et főleg a Wave tulajok védik. Egyrészt mindenkinek a sajátja felé húz a szíve, emellett nem szívesen ismeri be, ha esetleg rosszul döntött. (Bár a Wave topicban van 1-2 elégedetlen ember.) Másrészt viszont, aki próbálta már, azt általában meggyőzi a tudása. Én továbbra is azt mondom, hogy a Wave egy nagyon jó ár/érték arányú okostelefon, ami szerintem egy átlag ember igényeit bőven kielégít. Viszont akinek kell a sok alkalmazás, esetleg üzleti célokra is használná, annak biztosan mást javasolnék.
Dive ever, work never.
-
Jadro
veterán
válasz BloodyEddie #13420 üzenetére
Drágább nem lesz úgysem. Ősszel viszont indul az alkalmazás bolt, szerintem érdemes kicsit várni. Meglátjuk majd hogy bővül, milyen lesz. Esetleg jön addig újabb sw is a készülékre ami megkönnyítheti a döntést.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
F-ECT$
titán
válasz BloodyEddie #13420 üzenetére
Ha azt nézem, hogy az egyik legjobb vas van ebben a telóban, akkor már most is olcsónak számít. Kb 80e a T-mobilnál, míg az ugyanezzel a vassal szerelt Galaxy S 120e.
Viszont novemberre már kb fél éves lesz a telefon, szóval egy kis esés emiatt kinéz neki, de sokra ne számíts, mert pl a Hero 70e még a T-nél, pedig az már nagyon régen kijött.
Dive ever, work never.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Lassan megérett a 3G-m nyugdíjazásra és tanács kellene, hogy kb 80k-g akárt T-s akár kártyafüggetlen milyen telefonra érdemes váltni?
Eddigi versenyzők:
- 3gs (ikon 200 miatt az első)
- Wave (különösebben nem zavar, hogy még nincs rá sok app, elég ha azt tudja, amire nekem kell)
- Galaxy S (na ez túl van a kereten, viszont más android-s telót nem nagyon láttam/ismerek...x10 mini-t pl igen, de az annyira nem jön be)És amire kellene: Levelezés non-stop, néha navigálás (google maps elég), naptár funkció, zene (jack dugó előny!!!), alkalmi fényképezés, touchscreen, jelszó menedzselés. (és mindezt gyorsan tegye...)
A többi dolog, mint youtube, játék meg egyéb nyalánkság kb mind tudja valamilyen formában, így nem szempont.
Akár winmo-s mobilt is javasolhattok, bár nem a szivem csücske...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
F-ECT$
titán
válasz Polllen #13428 üzenetére
Ha még tudsz egy kicsit várni, akkor szerintem érdemes szeptemberig, mert akkor jön az iPhone 4, és az lehet, hogy kicsit olcsóbbá teszi a 3GS-t, vagy az is lehet, hogy a 4-es is belefér majd a keretedbe. (Bár szerintem ikon 200-zal 99.900 Ft lesz, mint annó a 3GS volt induláskor.)
A wave elég olcsó (jelenleg 66e 2 év hűséggel, webshopból), viszont csomó dolog még nincs, vagy nem úgy van rá. Pl navira csak a Route 66 van, az is pénzért.
Jelszó menedzselés alatt mit értesz? A böngésző jegyezze meg a jelszavaidat, vagy valamilyen komolyabb cucc kell? Ez utóbbi szerintem még nincs Wave-re.
Egyéb tekintetben jó a Wave: 3.5 dugó, levelezés, google maps, naptár, fényképezés, 720p videó, vaku, flash lite böngésző, gyönyörű kijelző, stb.
Dive ever, work never.
-
-
Kephamos
addikt
Vajh' jobban megéri a tmobile g2 66K-ért, vagy a Spica totál függetlenül 58K-ért? És amennyiben igen, akkor miért?
-
-
blt.62
őstag
Egy kérdés. Mi az előnye ha valaki üzleti mobilt vesz és mi ha okos mobilt?
Ha mondjuk nekem nem kell Gps,nem kell internet,csak fém ház,jó minőség,szép képek és videók,jó naptár és jegyzet funkciók,jó aksi. Akkor milyen mobilt nézzek??? A nem érintős mobil is érdekelne.MegtorloXp
-
-
arkades
senior tag
Mit gondoltok, kezelhetőség szempontjából melyik készülék lenne a jobb: Wave, vagy a
3 GS? Érintős telefonom még nem volt, és számítógép gurunak sem mondanám magam. Tehát a programok letöltése se legyen túl macerás. iTunes-ról ugye sok jót, és sok rosszat is írnak.
Csak egy minél egyszerűbben használható telefont szeretnék, amin azért normálisan lehet netezni. (ez általában wifi lenne, de nem mindig.)[ Szerkesztve ]
Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
-
Cyberbeni
addikt
-
magyarattila
tag
Samsung Galaxy Spica vagy Sima Galaxy? i5700 vagy i7500?
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest