- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
arkades
senior tag
válasz peterk #13548 üzenetére
Köszi szépen.
Én saját részre, a tegnapi válaszod alapján a Wave-et választottam, csak mivel írtad, hogy a Kies sem egy leány álom (iTunes-hoz képest) a kolléganőm kicsit megijedt.
Minden esetre szerintem már biztos elolvasta a Wave tesztet, aztán majd csak dönt valahogy.Каждый дрочит как он хочет.
-
adp
őstag
na mégse jött össze a hd2-m (kamu hirdetés volt) így tanácstalan vagyok
toshiba tg01 vs. acer s200 neo touch vs. 3gs vs wave
a toshiba kicsit nagy de nekem nagyon tetszik,lehet rá tenni jo kis hd2 romot, acer szerintem állítólag gyöngébb a rom miatt (gagyi), a 3gs-ben csak a kijelzője tetszik meg hogy érzékeny, gyors, (de a toshiba is van olyan sebességben) , a kamerája az elég gyenge és vaku sincs ennyi pénzért..
A wave-t csak tesztek és videók alapján ismerem de az tuti hogy gyönyörű a kijelzője.
Android az Lg gw620 alapján nem jött be...amire kéne : ingyenes navi!!, wifi!!!! telefon funkció!!! jó videó és kamera, értelmes appok, néha pici játék de az nem lényeg, és a legfontosabb ne unjam meg egyhamar azaz ne legyen túl egyszerű teló ezért néztem inkább winmobokat mert azokkal lehet variálni romokkal szórakozni stb. de hátrány a rezi kijelző
[ Szerkesztve ]
-
peterk
senior tag
válasz arkades #13551 üzenetére
A Wave-hez igazából csak akkor kell a Kies, ha firmware-t akarsz frissíteni, Outlook-ot szinkronizálni, vagy backupolni a telefont (hívások, sms, kontaktok, stb.). Minden más - zene, video felmásolása, app/widget telepítés, térképek felmásolása, stb. - megoldható egyszerűen úgy, hogy USB háttértár módban rádugod a gépre mint egy pendrive-ot. Az iPhone-nál viszont minden művelethez kell az iTunes, mert nincs USB háttértár mód.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
fecosrac
tag
Sziasztok!
Továbbra sem tudok dönteni, mert a hozzászólásaitok is ugyanúgy megoszlanak mint a saját véleményem a célkeresztben lévő két telefonról, ezért ismét írok.
Samsung Wave és IPhone 3GS között megy a vacilálás. Árban néhány ezer ft különbséggel tudnám megvásárolni őket céges kedvezménnyel, de nem tudom melyiket vegyem. Amire használni fogom, valszeg mindkettő megfelelne, de szeretném a lehető legjobb döntést meghozni.
Fontos számomra a mobilnet, hogy a telón is tudjak netezni és a laptoppal összehangolva a távoli asztalt is el tudjam érni. Ezen kívül a feladataim miatt az outlook szinkronizálásra is gyakran szükségem lesz.
Játsszani, filmezni, fényképezni nem szokásom a telefonnal de nem baj ha képes rá és nyilván figyelembe veszem melyik az okosabb okos telefon.
Várom javaslataitokat, mert már nagyon égető lenne a vásárlás. Előre is köszi.
-
fecosrac
tag
válasz F-ECT$ #13555 üzenetére
Na igen, ezek az előnyök a Wave mellett. Az IPhone-hoz viszont jóval a készülék ár alatt jutnék hozzá ami nem elhanyagolható és a nagyobb méretű (ugyan kisebb felbontású) kijelző valamint a rengeteg app sem.
A Wave-t dominoban 85-ért lehet megvenni, Én cégesen 65-ért tudnám.
Az IPhone készülék ára jóval 100 fölött van és 60-ért kapnám.Nyilván nem azért veszem most hogy eladjam, de 1* biztosan sor fog kerülni erre is és nem mind1 hogy milyen különbséggel tudok megválni majd tőle. -Ezért (is) a dilemmám.... :/
-
F-ECT$
titán
-
Zsolti1987
aktív tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni, és egy olyat keresnék, aminek normálisan használható gps-e van. Mit tudnátok javasolni?
Milyen navigációs szoftvereket tudok feltenni rájuk?
Köszi mindenkinek a segítséget.
üdv Zsolti -
korpicschess
veterán
válasz Zsolti1987 #13559 üzenetére
Árban mire gondoltál?
Van itt minden.. iOS-re, WinMo-ra, androidra stb..!
iGO talán ami leginkább ajánlott itthon, mert jó térképeket használ, és maga a szoftver is király, ráadásul magyar származásúAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz korpicschess #13560 üzenetére
50-70 között.
Fontos lenne h külföldi térképet is rá tudjak tölteni, és kinnt is tudjam használni, és mindezt úgy h ne kelljen a mobilszolgáltatónak külön fizetni, tehát mindenképp letölthető térképes kellene. -
korpicschess
veterán
válasz Zsolti1987 #13561 üzenetére
Ingyenes navi csak Nokiákon van, egyéb okos megoldásokról pedig itt nem lehet beszélni.
Toshiba TG01, Acer S200, Acer S100, Nokia N97, N97 mini, Nokia N86.
Ezek használtan mind beleférnek a keretedbe.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #13562 üzenetére
+ HTC HD, HTC Diamond2, bár nem annyira folyamatos rajtuk az iGO.
Újonnan Nokia 5800 még esetleg.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
peterk
senior tag
válasz korpicschess #13557 üzenetére
Ha már áraknál tartunk, nem hiszem, hogy 60-ért el lehet majd adni egy 3GS-t egy év múlva. Most ugyan még nagyon jól tartják az árukat a 3G-k, 3GS-ek, de nem lesz ez mindig így. Szerintem a következő 1 év alaposan átrendezi majd az okostelefonok használtpiaci árát, mert rengeteg az új, nagy tudású modell. Leginkább szerintem az iPhone ára fog "rendeződni", mert az eddigiekkel ellentétben sok konkurrense lesz. Eddig használtan lényegében nem lehetett kapni iPhone tudású készüléket, de egy év múlva ott lesz a sok mostani új telefon konkurrensnek a HD2-től a Desire-n át a Galaxy S-ig vagy a Wave-ig.
Kíváncsi leszek, hogy hány ember venne 60-ért 3GS-t, amikor mondjuk 40-50-ért Wave-et kap, amire addigra valószínűleg lesz 1.1 bada, és több tízezres appstore. Abból kiindulva, hogy most egy árban vannak, nincs bada 1.1, nincs appstore, és mégis alternatívája a Wave a GS-nek, szerintem nem sokan... De ha nem ragadunk le a Wave-nél, akkor ott lesz például a Galaxy S kb. 60-70-ért. Nagyon nagy almafannak kell lennie valakinek, hogy 3GS-t vegyen majdnem ugyanennyiért, amikor a Galaxy S simán iPhone4 konkurrens. Ráadásul addigra valószínűleg 3.0-s androiddal...
-
Inarus
addikt
válasz peterk #13564 üzenetére
A használt piacon nem mindig az diktál, hogy van "jobb" annyiért. Amíg van kereslet az iphone-ra - márpedig lesz - addig agyalhatsz, hogy ez meg az jobb, az ára akkor sem azt koveti. Olyan apróságokról nem beszélve, hogy az elméleted egy jóslatra épül - már ami a Badát illeti, és ezen felül az iphone a nem hozzáértők közt is joval kelendőbb.
-
Zsom!
tag
Sziasztok!
Igaz még van bő egy hónap, mire telefont veszek, de azért megkérdezem:
A feltételek:
1. android
2. minimum 3 hüvelykes kapacitív kijező, multitouch előny
3. jó zenei "képességek"
4. jól lehessen vele böngészni
5. 80000 Ft alatt legyen újonnan
6. ne recsegjen ropogjon
7. könnyen tudjam kezelni. -
peterk
senior tag
válasz Inarus #13567 üzenetére
A jelenlegi helyzetet figyelembe véve igazad van. Ma a hardveraprón pl. 110-130 ezerért kínálják a 3GS-t, és kb. 130 körül a Galaxy S-t. Gondolom abban egyetértünk, hogy ár/érték alapján a Galaxy S jobban megéri ennyiért, mint a 3GS. Mégis megveszik ennyiért a 3GS-t is, ami téged látszik igazolni.
Csakhogy én 1 évvel későbbi helyzetről írtam. A használt piacon ugyanazok a szabályok érvényesülnek mint az új készülékek piacán, csak kisebb-nagyobb csúszással. Az iPhone sem volt keresett a használt piacon a megjelenése környékén (nem volt egyszerű eladni használtan), kellett neki 1 év, hogy elterjedjen, hogy az emberek tudjanak róla, hogy keressék. Ugyanez lesz a mai telefonokkal, az új platformokkal is - ideértve még az androidot is, ami a használt piacon még bőven újnak számít.
-
peterk
senior tag
válasz fecosrac #13565 üzenetére
Mivel mindkettő nagyjából megfelel az igényeidnek, rábízhatod magad az ízlésre, hogy melyik tetszik jobban "fogásra". Akkor pedig ne más ízlésére add ki a pénzed, inkább menj be egy üzletbe, fogdosd meg mindkettőt és döntsd el magad.
-
Bambi80
tag
Sziasztok!
Több fajta mobilon gondolkodok. Fő szempont a fényképező és aksi.
N86; X10 mini pro, W995, 6260 slide. Melyiket javasolnátok?
Köszi -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Karcmentes, fóliás Omnia2-met 1:1-ben el tudnám cserélni erre. Megérné? Tegnap nézegettem a 3G specifikációit, hát nem voltam elájulva.
Bambi: Egy max árat írhatnál, meg hogy újonnan gondolkodsz-e.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
hack69
aktív tag
Vettem egy Motorola Ve66. Összegezve: Ultragagyi. Van rajta 1.4 giga szabad hely és nem enged egy 220 megás fájlt letölteni. Másfelől meg utálok benne lassan mindent. K700 után finom volt meg minden, de most visszatértem a K700hoz. Viszont már eleve le kellett volna váltanom, így 60k alatt nem dzsunka okosmobilt erős wifi vételle és betonstabil OS-el jöhetne hozzám. Még soha nem volt okostelefonom, így felőlem minden jöhet.
-
peterk
senior tag
válasz CHIPman #13581 üzenetére
Hááát, nem tudom ki lesz az a Wave-es, aki éppen Omnia2-re akarna cserélni... Lehet, hogy jó sokat kell ilyenre várnod. Én a helyedben gyorsan megszabadulnék tőle. Árán nyilván nem megy gyorsan, mert marha sok o2-t kínálnak, de mondjuk 58-60-ért biztos hamar elvinnék. Utána vehetsz 83-ért független Wave-et. Ugyanúgy 25-ből megúszod, és nem kell várni a bizonytalanra.
-
peterk
senior tag
-
CHIPman
nagyúr
válasz peterk #13582 üzenetére
Jövő hónap közepén biztos elviszik 65-ben, csak addig szétunom a fejem ezzel, a gari meg vészesen fogy, és még ennyit se fog érni.
Haver meg 58-ért árulja Pesten, és nála is két jelentkező volt eddig, az egyik egy kisebbet akart becserélni rá értékegyeztetéssel, a másik meg egy jóval nagyobbat 1:1-ben, utóbbiban valami sumák lehetett.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
primera1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni abban,hogy a HD2 és a Desire közül melyiket választanátok?
Vásárlás előtt állok,elolvastam elég sok cikket és tesztet is mind2ről,ám tanácstalan vagyok!
Kérem,akinek személyes tapasztalata van egyik-másik,netán mindkét teló terén,segítsen nekem tanácsokkal,tippekkel,mert ugyebár eléggé nagy értékű mobilokról van szó és nem szeretnék mellényúlni!
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
ÜdvIsten hozott! Mikor visz???
-
korpicschess
veterán
válasz primera1 #13586 üzenetére
Mire akarod használni? Értesz a WinMo rendszerhez? Ha nem akkor Desire-t javaslom, HD2-t csak akkor, hogyha létszükséglet a hatalmas (talán már túl nagy) 4,3"-os kijelző, illetve kifejezetten WinMo-t akarsz. Egyéb esetben szerintem Desire a nyerő!
Zsom!:
Sajna erre nem tudok neked válaszolni, belevenném a képbe a Samsung Wave-et, az multimédiában agyon vág minden 80.000 alatti androidot, azon viszont Bada fut.
80k alatti androidokról nem tudok nyilatkozni, mert túl sokan vannak.. Optimus, Spica, de szerintem inkább a Wave![ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Zsom!
tag
válasz korpicschess #13587 üzenetére
Köszi megnézem ezt a wave-et . Elsőre tetszik.
-
primera1
aktív tag
Köszönöm a választ,megerősítetted a tervemet,szerintem a Desire lesz a befutó!
Még egyszer THXIsten hozott! Mikor visz???
-
Bambi80
tag
Hahó! Válaszolna nekem is valaki? Fontos lenne a véleményetek. Köszi
-
cozmo
őstag
Egyedi ajánlatom a következő bármelyik jelenleg a Telenornál kapható készülékért HTC HD2-t keresek cserére!
Jelige: új bontatlan dobozost - új bontatlan dobozosért!
Várom az ajánlatokat![ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
CHIPman
nagyúr
Sajnos még nem vág oda mindent. A DivX-támogatás nem az igazi, javításra szorul.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
blt.62
őstag
Tudtok olyan telcsit ajánlani amelyik symbiános,nem nagy,fém ház,jó anyagminőség,jó aksi,szép képek és videók,szép kijelző. Érintős és hagyományos is érdekelne. Hosszabb távra venném.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Az i7110 jobb mint az i8510?
MegtorloXp
-
Prinz Eugen
tag
Tudja valaki mikor lehet majd itthon is HTC Aria-t venni?
-
Zsom!
tag
Háááát, megnéztem a Wave-et, és nem kell, nem tetszik, nem tudom miért, de nem.
Szóval akkor:
1. android
2. minimum 3 hüvelykes kapacitív kijező, multitouch előny
3. jó zenei "képességek"
4. jól lehessen vele böngészni
5. 80000 Ft alatt legyen újonnan
6. ne recsegjen ropogjon
7. könnyen tudjam kezelni.Ezeket néztem:
HTC Wildfire
LG Optimus (bár nem bízok az LG-ben)
Samsung Galaxy Spica
SE X10 miniMelyiket?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest