Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Bucsek
tag
válasz picur220 #12584 üzenetére
Üdv, mit jelent h relativ lassu? nézegettem jutubos videokat de nemtűnt annak. A másik meg h néptelefont nemszeretnék venni, és a samsungot amugy sem szeretem, mert minden elektronikai kütyüből van cucca.
Ésnem baj ha kicsi a kijelzője, mert különben bunkófon lenne, nem ? azt láttam h kényelmesen meglehet fogni meg ilyesmi.Bucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!
-
sheep
addikt
válasz Bucsek #12602 üzenetére
nekem touch 2 van, de nem lassú
illetve én az előző nokia 5800 telefonomhoz tudom mérni, kb ugyanolyan gyors
spb mobile shellel meg még gyorsabb a menü...
lehet egy csúcs androidos géphez mérten nem olyan gyors, de nálam abszolút nem számít, hogy egy mp-t kell várni vmire vagy kettőt
ez az első wm-es mobilom de nekem tetszik, én meg vagyok elégedve
ami nekem fontos volt a vételnél abban jól teljesít (gps, zene, fm rádió)9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
-
lizakd
tag
Hi! Olyan dilemmával küzdök, hogy Nokia N86-ot vagy N85-öt vegyek! Tudna valaki segíteni akinek van tapasztalata ezekkel a telókkal? Megéri kb. 15-20 ezerrel többet adni az N86-ért? (Jobb kamera meg gyorsabb proci) Vagy van még valami számottevő különbség közöttük? Esetleg valami észrevétel velük, hogy melyiknek mi a gyengéje vagy amit megvételkor feltétlenül figyelni kell? (csúszka lötyögés, hangszóró recsegés, stb.)
-
yoogie
aktív tag
-
yoogie
aktív tag
válasz korpicschess #12612 üzenetére
Na igen, benne van a pakliban. Mindjárt jól "felhúzom" magam és veszek egy N86-ot. Legalább az biztosan jó képeket készít.
-
Sene
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új telefont, egy x10-et, de gondban vagyok, hogy megéri-e rátenni 20-30 eFt-ot, hogy 2, esetleg 3 éves garancia legyen rajta. Jellemzően sokáig használom őket, utána adom tovább a családban. Tokot is használok. Amennyiben ezekhez a telefonokhoz minden alkatrész veszett drága, akkor biztos jobb a hosszabb gari idő, de ha leesik, akkor így is, úgy is pénzbe kerül a javítás, tehát felesleges volt kifizetni.
Tudnátok esetleg hozzáfűzni valamit a dilemmámhoz, ami segíthet a döntésben? -
korpicschess
veterán
Hát nemtudom... nekem nem kéne rá pluszban. Nézd meg a HTC Desire-t is szerintem, az inkább minőségi, mint az X10
Amúgy nem szoktak tönkremenni.. főleg a HTC-k, 2003masokból is rengeteg van a használt piacon, meg még régebbi isAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Saccco
nagyúr
Valakinek van tapasztalata ebay ügyben?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Sene
csendes tag
válasz korpicschess #12616 üzenetére
Mindenképpen megnézem a Désirét is, mert a tesztje nagyon meggyőző volt, de évek óta se-t használok és teljesen elégedett vagyok velük. Persze egy ilyen beruházásnál igyekszem kevesebb érzelemmel dönteni.
Köszönöm szépen. -
kenguroo
tag
Ne ebből indulj ki, hogy ha leejted mi történik, szerintem ilyen szintű telefonoknál akármelyiket - ha leejted - tönkremehet, de valószínűleg a gyártónál ugyanúgy gondolnak erre, így úgy tervezik, hogy kibírjon 1-2 ütést (vagy esetleg többet is )
De ha mégis ebből indulsz ki, akkor szerintem inkább az SE és nézd meg mondjuk a mini-t vagy a mini pro-t, azok is tudnak annyit mint az x10, de mégis jóval olcsóbban hozzá tudsz jutni, ergo nem buksz annyit vele, ha végleg tönkremegy. (De kívánom mentsen meg a Jóisten ettől... -
kenguroo
tag
válasz korpicschess #12621 üzenetére
Bocs igazad van, én is így gondolom.
Én abból indultam ki amit mondott, hogyha leejti, akkor már inkább azokat ejtse le, mert azok jóval olcsóbbak mint ezek. -
Hentessz
csendes tag
Igazatok van a HTC nagyon jó kis telefon árban közel ugyanott is vannak (lesz). De a HTC inkább mondanám férfias telefonnak és a Minik meg nőiesek (kicsik és szépek, könnyebben elférnek akármelyik zsebben is).
-
t0Mi
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a HTC Desire készülékét. Olyan kérdésem lenne, hogy hasonló áron (100-120e Ft) van e olyan készülék, amelyiket a HTC mellett érdemes lenne fontolóra vennem? Köszönöm!:-)
-
kingpeti
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne...
Telefonvásárlás előtt állok - céges célra kellene...
Mindenképpen a T-mobile-nál kell választanom előfizetéssel.
A határ 60-80 között előfizuban.Sorolom, hogy mi az ami nagyon jó lenne, ha lenne benne:
- Magyar menü
- Viszonylag jó kamera
- Videó is hasonló
- Pdf, Excel, Word olvasó (esetleg szerkesztő)
- Wi-Fi
- E-mailek küldése, fogadása
- Érintőképernyő
- Nagy kijelző
- Valami GPS se lenne rossz benneA lényeg, hogy céges telefonnak kellene, hogy ne kelljen az irodában lennem.
Bárhol vagyok, tudjak vele netezni, laptopra kötni és e-maileket nézni, küldeni, pdf fájlokat, OFFICE doksikat, képeket, videókat bemutatni az esetleges ügyfeleknek.Röviden ennyi lenne a kívánságlista.
Árban ezek vannak (hátha így könnyebb a véleményeket leírni):
LG Mini GD880, Nokia E72Navi (nem érintős), Nokia X6, Samsung Galaxy Spica, Samsung Omnia II, S.E. Aino, S.E. Aino Classic, S.E. Vivaz, S.E. Vivaz Pro, BlackBerry 8900 (nem érintős), BlackBerry 9000 (nem érintős), T-Mobile G2 Touch (HTC G2 Touch), IPhone 3G, IPhone 3GsVárom a segítségeteket!!!
Fontos lenne a véleményetek!!!Előre is köszi!
SOS lenne...a vásárlás...Peti
-
blt.62
őstag
Szio fórum társak!
Cserélném a Samu omnia 2-őm,és a Sony ericcson x10 minit néztem ki.Szerintetek megfogom bánni? Az x10 minin már van ingyenes navigáció? Kijelzője,képek,esetleg videó milyen? A naptár bejegyzéseket itt is kilehet rakni a fő kijelzőre,hogy mindig szem előtt legyen? Bízom benne hogy tudtok segíteni ebben,mert hátha használta már valaki a x10 minit. A fórumban elég jókat írtak róla a tesztelők.MegtorloXp
-
t0Mi
tag
válasz newschool100 #12625 üzenetére
Köszi a választ!
Mindenképpen független telefonról legyen szó! Előfizetésem van a vodánál, amit nem akarok lemondani.:-)
-
blt.62
őstag
válasz tariattila #12629 üzenetére
Köszi!
Ismered egyébként vagy próbáltad az x10 minit? Szerinted jobb mint az omnia2?MegtorloXp
-
t0Mi
tag
Na nemtud senki választ adni? 100-120 körül kéne telefon, a legjobbat szeretném! Kártyafüggetlen, vagy vodafonos, de nem előfizetéses! Köszönöm!
:-)
-
korpicschess
veterán
-
koboldsrac
csendes tag
válasz geckowize #50 üzenetére
sziasztok!
tmobilnál vennék készüléket előfizetéssel a következőket néztem ki:
nokia c5 28000Ft ebbe nincs wifi ami nem ártana de megtudok lenni nélküle
nokia e52 45000Ft van wifi és az aksi 1500mAh ez miatt döntenék ennélbár elég drága
spica 52000Ft ennél meg az android miatt ...meg ezekre ingyenes a navigáció?
szerintetek elég a nokia c5 a zenehallgatáshra, néha navigálásra autóba használnám leginkább meg ha van benne wifi akkor azt is használnám.köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Sene
csendes tag
válasz kenguroo #12620 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Az se minik kicsik, mert gyakran nézem a netet telefonon és szeretnék már egy 'normális' kijelzőt ehhez. A fehér x10 a szívem csücske, a nagy méret ellenére jól néz ki és kezembe is passzol. A desire-t még nem néztem meg boltban, de hétvégén megteszem. Azt hiszem megelégszem az egy év garanciával, ha független készülék mellett döntök.
-
t0Mi
tag
Én is a Desire-t és a Galaxy S-t néztem ki magamnak! Esetleg tudnátok valamit mondani, ami az egyik vagy a másik mellett dönt? A specifikációk alapján nem nagyon találtam semmit.. Csak az árat a Desire javára..
:-)
-
korpicschess
veterán
Ízlés dolga.. ezt mi nem tudjuk eldönteni szerintem
tariattila 131ért tud venni új Galaxy S-t 1 év garival, hogyha meglesztek 10en, tuti meglesztekAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Sene
csendes tag
válasz korpicschess #12619 üzenetére
A rootoláshoz még edzenem kellene egy keveset.
-
korpicschess
veterán
Gyári szoftveres támogatása is jobb, mint a SE-nak, viszont a HTC mellett ha esetleg rootolásra adod a fejed, akkor a HTC mellett még ott van az xda-developers.com, de még ha nem is rootolod akkor is tudsz onnan progikat meg témákat szerválni A HTC-sek Bibliájaként szokták emlegetni
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #12642 üzenetére
sajna project lefújva...senki nem jelzett vissza...10-ből 3 jött össze...az is a pdfc-on... itt mindenki csak akarta/volna/
-
kingpeti
csendes tag
Köszi a válaszokat, javaslatokat!
Várnám a régi fórumosok véleményét is...
Nyitott vagyok minden info-ra. -
Bucsek
tag
Na örömmel jelentem végre megvan az első okostelefonom HTC Touch 2. Baromi szép, baromi jó, hipergigamega karajságos.
Viszont lenne 1 kérdésem. vagyis néhány
Ha van wifi a közelben, és a 3g is engedélyezve van, akkor mit használ általában?
a másik h a régi telomból kivettem a memoriakártyát, viszont nem ismerte fel az új. lehet formatálni kéne?GPS-hez mi kell? 3g?
Van valami féle "offline GPS" ami ingyenes?, mert kipróbáltam, de elkezdett számolni a számlálo a 3G-nél, gondolom ijenkor hullanak a forintok vagynem?
előre is köszi.
Bucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!
-
csofti
tag
Helló,
bada vagy android?
Wave
Pro: tűrhető árazás
Fém
Szép -bár kissé túlszaturált- kijelző (viszonylag karcálló ahogy olvastam)
gyors és úgy tűnik szinte mindent tud ami kellKontra: kevés app egyelőre (taláén a fejlesztői verseny után változni fog)
pár apróság - ami nekem fontos lenne - pl. gtalk, vagy email szinkron, push, etc,
de olvasgatva a wave fórumot, úgy látom ezek kezdenek megjavulniAz androidban meg az tetszik, hogy sok program van rá, viszont a htc-kkel nem vagyok kibékülve (van már normális divx támogatás, zenelejátszó funkciók?), egyedül a legend tetszik (külsőre), de az ára irreális(?) mondjuk a wavehez képest, a galaxy s meg túl szifonos, nagy, műanyag, +50-60ezret pedig nem ér.. meg alig vannak rajta kezelőgombok.
Amire kell:
email, lehetőleg jelezze ha érkezik valami...
gtalk,
böngészés,
zenehallgatás,
rádió(!),
divx,
fotó&videó,
google doks használata (vagy akármilyen doks),
játékok,
és navigáció, igaz csak gyalogos szinten
Mondjuk egy gitártuner is lehetne benneMondjatok esetleg egy olyan androidos készüléket, ami mindezt tudja, vannak rajta normális kezelőgombok, és nem csak amerikában kapható
LG kizárva, optimus ronda minta bűn, de a többi se szebb. Legend tetszik, de szerintem nem ér meg plusz 20 ezret a wavehez képest.
Szóval wave vagy valamilyen android, mi a véleményetek?
Köszi!
cs
-
picur220
veterán
válasz csofti #12649 üzenetére
Szerintem ha így állsz hozzá, akkor wave.
A legend ára nem irreális, pont jól van beárazva. Nem fogják olcsóbban adni, ott a Hero is...
Miért kell neked mindenáron Android? WM nem lenne jó? Pl a diamond2 egy nagyon jó telefon, gyors is, a HTC Sense (vagy lehet, hogy az még TF3D) miatt tök jól kezelhető, és nem is olyan drága.
A HTC gyártja jelenleg a legjobb androidos telokat.
Egyébként a Spica tud mindent, amit leírtál ,ha nem is profi szinten, de tudja őket.
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- iPhone 13 mini (Starlight, 128 GB, Független, 86%)
- Apple Iphone 13 128 GB Független Garanciás.Ibrány.Szabolcs.út.11 TEL:30/2605667
- Samsung Galaxy note 20 5G 256GB Ibrány Szabolcs út .11TEL:30/2605667
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ mobiltelefon
- Ritkaság! Realme 11 Pro dual sim 8/256GB + ajándék Realme Watch 2 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest