Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
feri95
csendes tag
Desire vagy Galaxy S?
-
feri95
csendes tag
válasz tariattila #12702 üzenetére
értem, és ha én rá akarom rakni a Sense felületet akkor azt hogy tudom megoldani? esetleg van valahol vmi leírás?
-
zsltb
csendes tag
válasz tariattila #12702 üzenetére
oké spica
samsungokat szeretem...kínaiakkal is szimpatizálok(Huawei)
a többi meg nem fog levennikösz
-
Cyberpunk
félisten
válasz feri95 #12711 üzenetére
Erősebb hardver gondolok itt főleg a 3D gyorsítóról ami jelenleg a legjobb a piacon erősebb mint az Iphone3GS-ben lévő és szintén jobb mint a Snapdragon-oké.
A másik a jobb érintőképernyő. És nem csak azért mert S-AMOLED (ami mint tudjuk hiába nagy szó színhűség szempontjából nem sokkal jobb mint egy sima TFT).
Hope was the right choice, and it always will be.
-
válasz feri95 #12711 üzenetére
Ahogy Cyberpunk is írta, a kijelző: ez kezeli rendesen a multitouchot, nem úgy mint a Desire (két ujj pinch to zoom mozdulatát bírja maximum, gépelni "álom" az ilyennel). Illusztráció a két telefonnal.
“All nothings are not equal.”
-
Tybee21
senior tag
50-60k körül milyen okostelefont lenne érdemes venni? Most Nokia N73-am van, ez baromi lassú, bár gondolom az újabb telefonok már nem ennyire lassúak, de szóval a lényeges dolgok: a gyorsaság, a korrekt fényképező és érintőkijelző...
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Mondjatok olyan okos telcsit amiben tökéletesen,folyamatosan,megszakítás nélkül működik a navigáció? Most Omnia2-m van,mindenben tökéletes de a Gps antennája nem megbízható,és hiába állítgatom és használok eredeti iGO-t akkor is eldobálja a jelet.MegtorloXp
-
MODERÁTOR
válasz Droid9 #12675 üzenetére
Acer S200-al kapcsolatban:
Előnyei:
mocsok gyors - belül a hardver nagyon hasonló a HD2-hőz, Snapdragon powaaa
WM 6.5 miatt stabilabbnak is mondanám
GPS funkció megbízható - korábban eldobálta a jelet, de kapott hozzá egy szoftveres javítást, azóta sokkal jobbnak tűnik.
WM miatt Office és Exchange támogatottsága a legjobb a piacon.Az biztos hogy a gyári WM felületet nem sokáig fogod nézegetni (ha jót akarsz magadnak ).
Először én is különböző telepíthető felületekkel kezdtem (pl. SPB mobile shell), amik nagyon használhatóvá teszik a WM-t, de mostmár főzött ROM csücsül hosszú ideje a kicsikén, és pont a HD2 Sense felülete került rá (youtube-on rákereshetsz mind a kettőre, lesznek szép videók), és egy nagyon jól használható készülék.Hátrány:
Két dolgot tudnék kiemelni: 1. a műanyag borítása. Sajnos párszor már megcsókolta a padlót, ez meg is látszik rajta - ez persze csak kisebb karcolások, ne törésre gondolj.
A fontosabb és rosszabb, az a rettenetes garanciális/szervíz problémák
Volt egy pár fórumlakó, akik szintúgy ezzel a készülékkel kezdtek, de sajnos mindenki szívott keveset vagy sokat vele.És nem a készülék, hanem a szervíz okozta főleg a gondokat, mert az egyszerűen kis hazánkban nem létezik. Elvileg innen Franciahonba küldenek ki minden készüléket javításra, és hetekig várhatsz rá.
Volt akinek csak a 3,5"-os jack aljzata ragadt be, volt akinek a kijelzője szállt el, volt akinek a kamera gombja nem működött. Az enyém is állt négy hetet, de azt a PC-m vacak USB portja vágta haza (ROM frissítés közben leválasztotta magáról a készüléket).Szóval összességében, ha van rá pénzed én is Inarus által említett HD2-t ajánlanám. Ha hasonló képességű jószágot keresel olcsóbban, akkor ott az Acer, és ha kifogsz egy olyan példányt, akkor nagyon megszereted (mint én), de lehet vele szívni is sajnos
Ha fontos a qwerty és a minőségibb összerakás, akkor jó a TP2-is, de ott nem tudom hogy a gyengébb proci elviszi a divx filmeket átkódolgatás nélkül (HD2 és Acer zökkenőmentesen, egyszerűen csak felmásolom a memóriakártyára és voila).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
fizzdani
tag
Üdv.
Mire elhatároztam, hogy 5800-t veszek, a T megszüntette az árusítást, szal új után vagyok kénytelen nézni. Ugyanebben az árkategóriában, hasonló felszereléssel mit tudtok ajánlani?
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro-ról esetleg valakinek tapasztalat? -
chubii
senior tag
Sziasztok!
1. Melyik a jelenlegi legjobb qwerty gombsoros teló ?
2. Kicsit visszaolvasva láttam,hogy a galaxy S sokkal jobb,mint a Desire ( kijelző,belső), ezért azt ki is lőttem a listáról. Na már most akkor a galaxy S megéri azt a többlet költséget a 3GS-sel szemben ?? Mert a 3GS is tökéletes lenne , csak most láttam a Samu-ról készült tesztet, és el kellett gondolkoznom,hogy melyik is lenne a jobb....Szeptember környékén szeretnék új telót venni. Addigra mennyire mérséklődhet a 2 teló ára ?
Köszi szépen ![ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
picur220
veterán
válasz chubii #12722 üzenetére
Volt olyan, aki megfogta a 3GS-t, aztán a Galaxyt, és gondolkodás nélkül a Galaxyra szavazott. Szerintem én is ezt tenném.
A legjobb QWERTY gombsoros szerintem a Motorola Milestone.
Szeptemberre a Galaxy ára 10k-t biztosan esni fog. Az iPhone-é is esik valószínűleg.
Tybee21: szerintem is Spica
[ Szerkesztve ]
-
válasz picur220 #12723 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy milyen az a QWERTY gombsor... Zongoristáknak még elmegy a Milestone billentyűzete, a maradék 99%-nak viszont lehetnek vele gondjai. Rossz az elrendezés (négyzetes), nyomáspont és elválasztás a billentyűk között gyakorlatilag nincs. De nem tudnám megmondani hirtelen, hogy összegészében van-e jobb QWERTY-s telefon... Én személy szerint egy X10 Mini Pro-t kipróbálnék, mert érdekes a forma, az Android meg nem akkora hátrány.
A Galaxy S vs. 3GS kérdésnél meg nem mindegy, hogy mik a preferenciák. A "megfogom az egyiket meg a másikat, majd döntök" meg előismeretek hiányára utal - ekkora összegnél azért ez bőven kockázatos. (Tudom jól, én is így vettem a HD2-met anno.) Én személy szerint a 3GS-t választanám. Az indoklásom meg az lenne, hogy a 4"-os képernyőtől meg úgy a hardver számadataitól nem jövök különösebben lázba, az iOS adja azt a felhasználói élményt, amit a telefonomtól elvárnék, valamint számomra itt a legkevesebb a kompromisszum, nem mellesleg az alkalmazások tengere miatt. Jailbreakelve meg egyáltalán nincs.
Tényleg fontos, hogy az ember mire akarja használni a telefonját, és nem árt szétnézni, hogy azt tudja-e, és ha igen, milyen hátulütőkkel biztosítja egy adott platform. Szembemenve az elveimmel ma vettem egy használt Nokia E75-öt elsődleges telefonnak, mert a Wave alkalmatlan az én mindennapi dolgaimra.</blog>
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Hát igen egy HTC Kaizer-hez képest nálam még ma is az az etalon ha qwerty gombsoron van a hangsúly.
Igaz nem a legjobb a Milestone billentyűzete szokást igényel ez alatt a pár nap alatt amióta megvan még mindig nem sikerült 100%-ig megszoknom, de a virtuális gombsornál sokkal jobb.Szóval ja szerintem is jelenleg a legjobb. Inkább mondjuk úgy hogy a legfejlettebb qwerty-s telefon
Hope was the right choice, and it always will be.
-
zsltb
csendes tag
E75 hézkönapokra kíváló...nem is értem miért nem övezi nagyobb figyelem..minden benne van ami kell office csomag, pdf,és egy nagyon jó call manager(ingyenes E75re) a nem kívánt hívások kezelésére.
Az android nagyon érdekel és ezért veszek majd egy alap telót pl pulse vagy spica. -
picur220
veterán
Lehet, hogy a gombsora jó, de hogy néz az a telefon ki?
HTC TP2 milyen?
Eddig én N97 minit próbáltam, meg Nokia E63-at, előbbi nem hozott lázba, utóbbi használhatatlan méretű gombokkal rendelkezik.Aki megfogom az egyiket majd másikat módszerrel vett telefont, előtte spicája volt, és azt mondta, hogy a Spica az android megszégyenítése a Galaxyhoz képest, Trabantból Mercibe kategória volt a váltás.
[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
válasz picur220 #12723 üzenetére
Akkor úgy tűnik,hogy szeptemberig még nem állapodok meg egyik teló mellett sem. MAjd az áruk fog dönteni,hogy melyik is lesz....
Köszi szépen !(#12724) Karma : Megkérdezhetném,hogy a Wave miért alkalmatlan a mindennapi dolgaidra ?? Csak kíváncsiság....
ui.: a Wave-et érdemes lenne bevenni a 3GS, Galaxy S mellé ???
-
ALI_G
veterán
üdv.
nokia 5800 helyett mit ajánlatok? Lehetőleg nokiánál maradnék (abból is csak amelyikben van ingyen navigáció), eddig az összes többi gyártóval szívtam, ettől csak anyagi okok miatt válnék meg és mert még garanciális. Esetleg Android érdekel más márkában.
100k felé nem mennék lehetőleg.[ Szerkesztve ]
-
válasz chubii #12729 üzenetére
A háttérben futó, megbízhatóan működő MSN és Google Talk hiányzik.
Plusz erősen meguntam a szarakodást a különböző firmware-ekkel, most éppen van hívásrögzítésem az oroszban, de az eseménynapló egy órát téved. De ha a hivatalos szoftvernél maradsz, ez talán nem jön ki.Szóval ha nem lógsz IM hálózatokon állandóan, nomeg nem para a kevés alkalmazás, akkor tökéletes választás a Wave is. Főleg hogy egy nagyságrenddel olcsóbb.
-
chubii
senior tag
Áhh..... ez súlyos hiba az én szempontomból is... Akkor a Wave is kilőve..... pedig tök jónak tűnt...
Köszi!ui.: Mintha olvastam volna a Wave topicban,hogy többféle Wave van árusítva. Van amelyiken van Social hub ( vagy mi ) és van amiből kimaradt. ÉS ezen múlik az IM meg a GT funkciója is. így van, nem ?
[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Szia Karma!
El akarják cserélni az Omnia2-m egy Sony Ericcson x10 minire. Szerinted megéri váltanom?
Az internet nem igazán kell,jó naptár,jegyzet funkciók,szép kijelző,képek és elfogadható videó.Aksija bírja legalább 2 napig,és lehetőleg legyen Gps benne.Megbízható,stabil Gps.MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Igazad van csak az Omnia2 Gps antennája bizonytalanul működik. Alig talál műholdat,állandóan elveszti,pontatlan,pedig eredeti iGO kártyával használom. Talán egy külső Gps vevő jó lenne de akkor még azt is töltenem kellene állandóan. Egyáltalán létezik olyan mobil amelyikben teljesen megbízhatóan működik a navigáció?
MegtorloXp
-
Csifery
csendes tag
Hello!
2 telefon vásárlása között gondolkozok a T-mobile-nál. Ez a két telefon a Samsung Galaxy Spica (GT-I5700) illetve a Samsung GT-i8000 Omnia II.
Ha lehet akkor indoklást írjatok, hogy miért amellett döntsek.
Előre is köszönöm!
-
sheep
addikt
válasz blt.62 #12737 üzenetére
nekem eddig két olyan telefonom volt, ami navigációra alkalmas, és mindegyiken tökéletesen működött
az egyik a nokia 5800-ás volt garminnal, a jelenlegi pedig egy htc touch 2 igo8-cal
a tökéletes működés alatt azt értem, hogy a fél országon keresztül átnavigáltam már, probléma nélkül
nem dobták a jelet, nem vezettek rossz felé, stb
én inkább azon csodálkozom, hogy az omnia nem igazán jó ilyen szempontból9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Pszihonaranc
senior tag
HI!
És megint a nagy kérdés.. desire vagy galaxy s?
-
adp
őstag
válasz Pszihonaranc #12741 üzenetére
ha van rá pénzed glaxy s
-
válasz Pszihonaranc #12743 üzenetére
És ha szerinted jobb, akkor minket minek kérdezel?
Egyébként ez a kérdés napi kétszer előkerül (átlagosan, és nem csak ebben a topikban), én továbbra is a Galaxy S-re szavazok, a fő indokom pedig a normális kapacitív kontroller.
ALI_G: Várd meg az N8-at, ha Nokiát akarnál.
[ Szerkesztve ]
-
ferminator7
csendes tag
Hali azt szeretném kérdezni hogy 5230 vagy 5630 sz.tetek melyik ?
-
kenguroo
tag
Azért az N8 ról elég kétes dolog derültek ki ami a funkciókat illeti. Az biztos meg lesz pakolva de egy csomó részlet még hiányzik. Ráadásul az ára is nagy kérdés lehet. Mert ha ilyen X10 árban lenne akkor szerintem el kell gondolkodni hogy melyiket is válasszuk. Arra is kíváncsi leszek hogy mekkora lesz a kijelző. Én nem találtam róla infot. Mert az pl az X10 kijelzője bizonyított és mondjuk egy HTC HD2 se rossz...
Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Külpolitika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Newton harmadik törvénye
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest