Aktív témák
-
krisz12071
aktív tag
Helló!
Nem igazán tudok dönteni,mit vegyek: i900 Omnia -- SE X1--Htc Touch Diamond!
35000 áll a rendelkezésemre!
Esetleg egyéb teli ötlet?
Játék és filmnézés a lényegesebb számomra!
Köszi!Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
korpicschess
veterán
válasz krisz12071 #13152 üzenetére
Hali!
Samsung Omnia filmnézésre jobb, mert a processzora nyers erőben többet nyújt, mint a Diamondban és X1ben levő, viszont nincs dedikált 3D gyorsítója, ezért játékokban gyengébb, illetve a HTC-kre (X1 is HTC gyártmány) ott az xda-developers támogatás, mindkettőre felvarázsolható a Manila (TF3D).
X1 és Dia között nehéz a döntés, de talán az X1 többet ér , bár sokan szidják, én sem kedveltem, de a Diamondot nagyon, ettől függetlenül ugyanannyiért talán X1... bár nem tudom, ez szerintem szubjektív döntés!szerk: HTC Touch Pro-t is vedd be a képbe szerintem!
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
krisz12071
aktív tag
válasz korpicschess #13153 üzenetére
Köszi a választ!Az X1 felé húz a szívem,de még mindíg nem vagyok biztos benne!
Néztem a Touch Pro-t,de az egy magasabb árkategória!Annyival nem biztos hogy meg tudom(akarom) pótolni a jelenlegi Arénámat!Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
adp
őstag
válasz krisz12071 #13154 üzenetére
Szerintem a diamond kiesik, nem bővíthető, és a kijelző is majdnem hogy kicsi 2.8 inch és ha filmekkel akarod megrakni a telót , és még rajta van 1-2 giga zene meg kép kevés a memória...
Omniát már 30 körűl kapsz a kijelzője eléjó 3.2-es, x1- meg inkább 40 körűl, én az x1-et választanám a qwerty miatt bár ennek a kamerája is gyengébb és nincs gigorszkóp....
Szerintem megnézhetsz 1-2 olcsóbb androidot is pl: pulse 35 körűl van használtan ami garanciás is , talán ez sem egy rossz alternatíva szerintemszerk : én ezt ajánlom : ezt
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Omnia kijelzője botrányosan szar, nehezen érzékel, kicsi a felbontása...
X1 vállalható képeket lő szerintem!
Touch Pro és X1 ugyanaz az árkategória.
40k-ért Samsung Spica-t vennék leginkább.
Diamond pedig egy kő kemény PDA. Anno nagyon sok innovációt hozott.Ha a linkelt Pulse mellett döntesz, akkor adásvételibe bele kell írni, hogy nem lesz letiltva a telefon, mert így gyanús.
-
adp
őstag
válasz krisz12071 #13154 üzenetére
mondjuk ja dobj rá egy 5-7 ezret még és vegyél spicát megéri hidd el!
-
hoffman_
nagyúr
Akkor azt hiszem a Legend került ki győztesen a csatából, mindent tud, ami nekem kell, az egyetlen, amit még meg szeretnék kérdezni vele kapcsolatban, hogy a videolejátszási képességei milyenek? Mert azt is nyúznám rendesen.
mod: De a Hero olyan rohadt jól néz ki!
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
korpicschess
veterán
válasz hoffman_ #13158 üzenetére
Nem olyan erős a videólajátszási képessége, attól függ mit akarsz rajta nézni, mert nem egy erőgép.
Szerint a Legend szebb, mint a Hero, de szinte biztos, hogy praktikusabb, mert a Hero-t nehéz zsebrevágni, mert túl nagy szögben hajlított az alja.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
krisz12071
aktív tag
Az a helyzet,hogy ha még rakok a lóvémhoz pl. 7000-et,akkor már rakhatok hozzá 10-et is és így tovább..... !
Néztem a T-mobil Pulse-t,de nekem kicsit gagyinak tünik az árához képest!Persze nem tudom mit tud,ez az első benyomásom róla!
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
hoffman_
nagyúr
válasz korpicschess #13159 üzenetére
Igen, közben találtam képet a kettőről együtt, és elillant a bánatom. De jött egy újabb, mert nem biztos, hogy le akarok tenni 103k bruttót egy mobilért. Viszont Samsung Galaxy S (amennyire nem szeretem...) 28ért van már. HTC sajnos nincs tmobilnál, szolgáltató-váltásra nincs módom, úgyhogy fő a fejem. A Legendbe vagyok szerelmes, de az I9000 s
zaré-hugyé van árbanmod: Olvasgatom a feltételeket, a szaréhugyé visszavonva, kb a HTC felénél áll meg...
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz korpicschess #13162 üzenetére
28k de csak akkor ha vállalja a 2 éves hűségidőt a Médiamánia XL díjcsomagra aminek a havidíja 15 990 Ft
-
anatre1
tag
Na akkor úgy néz ki eldöntöttem a dolgot a Wave javára.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát"-Bog \\\ /tele/kommunikáció minden mennyiségben
-
krisz12071
aktív tag
A sima Galaxy(i7500)-ról mi a véleményetek?
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
legenda
-
Saccco
nagyúr
válasz krisz12071 #13167 üzenetére
Azt, hogy kerüld el...
Megragadt 1.6on, hardverügyileg is gyengébb mint a Spica, meg drágább is.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
krisz12071
aktív tag
Csak a X1 marad a végén.....
-
korpicschess
veterán
válasz krisz12071 #13171 üzenetére
Amúgy értesz a WinMo-hoz? Mert a HTC-k gyári ROM-mal is jól optimalizáltak, X1-et azért kell bütykölni, mert ott gyári támogatás gyatra.
xda-developersen vannak hozzá jó ROMok, meg tutorial, hogy hogyan kell felrakni, hogyha tudsz angolul akkor simaAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
nord_
veterán
No, akkor egy kérdéssel én is beszállok.
Tegyük fel, hogy olyan készüléket szeretnék, amiben ezek _kiemelt_ fontossággal bírnak:
- naptár (nem árt, ha különböző csoportokat is létre tudok hozni);
- email (ms exchange mindenképp!);
- email csatolmányok megjeleníthetősége (word, excel, powerpoint)
- web;
- BT (Nokia kihangosítóval kiváló együttműködés)
- navigáció (bejövő hívás esetén se szakadjon meg);
- rss (oda-vissza azonnali szinkron a google readerrel);
- 3G, wifi;
- jó szövegbeviteli lehetőségek (itt nem csak az elvi megoldásra gondolok, hanem a gyakorlati tapasztalatokra, kényelmességre).Természetesen a névjegyzék/naptár full szinkronban lehessen (akár online folyamatosan) számítógéppel vagy valamilyen szerverrel.
Vannak sejtéseim, de azért mindenképp érdekelne a véleményetek, hátha valami elkerülte a figyelmemet.[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #13172 üzenetére
Szio!
Szerinted milyen a SE X10 mini,és SE Vivaz? Megérné lecserélni a W995-m ezek közül valamelyikre?MegtorloXp
-
korpicschess
veterán
válasz blt.62 #13175 üzenetére
Hi!
Személyes tapasztalatom nincs velük, olvasgatás után tudok csak szólni. X10 mini élőben nekem nagyon tetszett egyébként, méretileg nagyon aranyos, bár kicsit vastag szerintem a 16mm, és nem látom akkora értelmét a kicsi érintőképernyőnek, persze el lehet kezelni, mert HTC Diamondé sem sokkal nagyobb, meg volt nekem már kisebb kijelzős érintősöm (FSC T830) de kezelhetőségben szerintem W995-tel egy szinten van, sebességre szerintem gyorsabb az X10 mini.
Vivazról: erős hardver, Symbian rendszer, megnyerő külső... csak sajnos rezisztív érintőkijelzős. Ez ami nekem nem tetszik benne.. amúgy nem egy rossz telefon, videófelvételben etalon.nord_:
Mivel nem írtál árat így bepróbálkozom: iPhone 4Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
hoffman_
nagyúr
válasz korpicschess #13176 üzenetére
Azzal csak telefonálni nem fog tudni
mod:
Igen, én is benéztem, jó az a 28, de sajnos 16k havonta nem a keret része, úgyhogy elúszott. Ha meg nem 10k feletti a díjcsomag, akkor a készülék is 60-70 felé kúszik, úgyhogy bukta. Megnézem, hogy lehet-e részletre venni a függetlent Legend-et, azzal jönnék ki a legjobban, egyszerre 100k-t lehet, hogy nem költenék rá(és semmilyen telefonra).
[ Szerkesztve ]
-
krisz12071
aktív tag
válasz korpicschess #13172 üzenetére
Nem igazán értek hozzá,ez lesz az első tapasztalat!Gyorsan tanulok!
A Htc-k ezek szerint gyárilag stabilabbak?
-
Max6
tag
Melyiket ajánlanátok Omnia2 vagy Wave?
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Szerintetek melyik telefont válasszam?
Jelöltek:
-E52
-N5630
-N5310
-N5320
-N5130Vagy ha van más ajánlat azt is szívesen meghallgatom.
Elsődleges dolgok számomra:
-mp3
-3,5mm-es jack
-megbízható működés (fagyás, meghibásodás ne nagyon legyen)
-viszonylag kompakt méret (vastagság minél kisebb legyen)
-Minél olcsóbb legyen.Mivel az érintősek vagy túl drágák vagy túl nagyok ezért főképp hagyományos kialakítású mobilt keresek.
Eredetileg N5130-ra gondoltam, de az 5310 sokkal bejövősebb kinézetre.
Aztán arra jutottam, hogy az sem hátrány ha okosabb a telefonom mint a mosóporom.
Igazából az s40 és az s60 között vacilálok. Tudom, hogy s60 sokkal jobban variálható meg minden, de kérdés hogy kihasználnám e?
Ha lehet filmet nézni, mp3-at hallgatni a telefonon és emellett a többi szokásos funkció is teljesen jól meg van oldva (Átlátható, ésszerű menü, stb) akkor lehet az s40 is megfelelne nekem.
E52-ben pl jó dolog a gps, hasznát venném. Viszont kicsit elbizonytalanít, hogy ennyien panaszkodnak erre a telefonra.
N5630 is nagyon tetszik, de van pár hibája E52-höz képest. Kisebb akku, nuku GPS, E52-es jobban néz ki (szerintem).
N5310: Jól néz ki viszont zenelejátszáson (meg persze telefonáláson) kívül másra nem nagyon alkalmas.
N5130: Kb ugyanaz mint 5310 csak ducibb verzióba. Két előnye van csak, hogy szebben szól kihangosítva és olcsóbb.
N5320: Szegényember okostelefonja. Nyekergős ház, kicsi kijelző, gyenge hardver (5630-hoz képest)
Szóval ezek a körök futnak a fejemben már egy ideje. Lassan pedig döntenem kéne...
ui: E52 és N5630 előfizuval olcsó most T-nél. (5630 épp nincs most raktáron) Ezért kerültek be főképp a listába. 35e-nél nem nagyon akarok kiadni telefonért. Max 40 a plafon.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
akos3
addikt
Hát tökre nem azaonos kategóruáju telefonokat írsz! Először ezt kéne eldöntened. Nyilván én okos telót ajánlok, mert nekem is az van. Voszont az E52 az nem tartozik a kedvenceim közé Hasonló tudással jó áron akk N78at vegyél, ha kell a GPS. 5630 sem rossz, nincs sok panasz rá, de sztem a kijelzője nevtségesen kicsi a telefon méretéhez képest, és az ára sem tetszetős...
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #13176 üzenetére
A rezisztív kijelző azért rosszabb mert kétszer kell rányomni a kijelzőre?
MegtorloXp
-
korpicschess
veterán
válasz krisz12071 #13178 üzenetére
Több frissítést adtak ki hozzájuk, és értelmeseket, nem a Sony Ericsson féle gagyi programot kapod rá hanem Manilát és stb... Ha értesz angolul és van benned kísérletező kedv akkor menni fog a dolog.. Legfeljebb kérsz segítséget és megkapod
blt.62:
Nem, technológiai különbségek vannak, a fő különbség, hogy a rezisztív kijelző nyomást érzékel, míg a kapacitív érintést.
Mobilaréna cikk a kijelzőkről -> Ami főként kell neked[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz blt.62 #13186 üzenetére
Az iPhone 4G-re mondtam. Igen azért. Nem rémlik? Mostanában volt kint a hír itt a lapcsaládon, hogy gebasz van, és leárnyékolod kézzel. Bár hogy mennyire igaz, és mennyire orvosolható, azt nem tudom, nem néztem utána.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz hoffman_ #13188 üzenetére
Az iPhone 4 teszt végére be vannak linkelve általuk készített videók, a probléma jelen van, de csak alapból gyenge lefedettségű helyen dobja el a hívást, iBumper orvosolja a problémát, de szerintem mire itthon kapható lesz javítják a problémát. Valszeg egy egyszerű lakkréteg is megoldaná a dolgot.
-
hoffman_
nagyúr
válasz korpicschess #13189 üzenetére
Na igen, az volt az amit én nem tudtam Egyébként meg franc essen a tmobilba, minél több videót, tesztet és egyebet nézek a Legendről, annál jobban tetszik
-
korpicschess
veterán
válasz hoffman_ #13190 üzenetére
Amúgy van aki másképp gondolja, csak én az iPhone pártját fogom De majd kiderül kinek lesz igaza.
Jó telefon a Legend, meg nagyon szép Unibody ház ami nagyon jó dolog - lehetne, bár olyat is olvastam, hogy kicsit gyengébb a wifije.. Ismerősömnek van, szerinte semmi gond vele.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Huma
addikt
akos3:
Az a baj, hogy eléggé ismeretlenek számomra ezek a telefonok. Egyik sem volt még a kezemben, hogy nyomkorásszam. Nincs összehasonlítási alapom. Most egy samsung E250-em van, de mivel törött a kijelzője venni akarok egy másik telefont. Amúgy pl E250-enk bejön a menüje. Teljesen logikus a felépítése, felhasználóbarát.
Lehet végül megveszem az olcsóbb 5130 vagy 5310 telót használtan (de olyat ami még garanciális). Láttam pl 15e-ért 5130-at egy év garanciával. Az teljesen jó.
Az a baj hogy szerintem agyvérzést kapnék ha egy 50e-s telefont tennék tönkre. Azért egy 15e-ért vásároltat könnyebben kiheverek ha tönkremegy.
Amik itt lettek ajánlva (N78, N82) még használtan is baromi drágák.
5630-as és E52-es is csak azért van ringben mert T-nél olcsón be lehet szerezni.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!
Tudom hülyeséget kérdezek,döntsem el én
meg már kérdeztem valamikor,de érdemes még
megvenni a Spicát?Már régóta nézegetem és várok
valami újra ilyen áron de T-nél nem igen van más.
Nem lesz hamarosan kifutó modell,mint a Pulse?
Köszi! -
korpicschess
veterán
Ha már használtan veszel akkor 5310-et vegyél, mert jobb és vékonyabb.. 15ért simán szerezni garisat!
Cöletibi:
Szerintem érdemes Spicát venni még! Nem tudom, hogy lesz-e kifutó modell, de azt mondják, hogy 2.1-el jól használható és szeretik sokan.[ Szerkesztve ]
-
pH érték
aktív tag
Hali!
Mobilt szeretenék amin van ingyen GPS (gondolom ilyen csak NOKIA lehet), megbízható, könnyen kezelhető és elfogadható (30fps) videót tudjon. E72 néztem ki, de ez pont nem készít szép videot csak 15 fps-el rögzít.
-
korpicschess
veterán
válasz pH érték #13195 üzenetére
Hali!
Hol vennéd? Új vagy használt?
Ingyenes navigáció csak Nokiákra van igen, warez itt tiltott.
Nokiából: N86-ot tudom pl. ajánlani. Videóban, kamerában, és mint telefon szerintem elég jó.
De ott van még pl. N97 mini is, vagy az új C6.[ Szerkesztve ]
-
pH érték
aktív tag
válasz korpicschess #13196 üzenetére
Csakis újonnan és a T-nél. Ez a mini kétszer is szerepel az egyikhez adnak navigációs kitet, de nekem jó lesz a sima is. Az N87 már nincs a listán. A C6 az Samsung?
-
adp
őstag
válasz korpicschess #13198 üzenetére
az biztos hogy nagyon jó az Iphone4 de kinek van egy szaros telóra 4 kilója???
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest