Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
t0Mi
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ha valamilyen új telefont szeretnék vásárolni (Desire, Galaxy S), akkor azt hol érdemes? Minél olcsóbb legyen, de azért megbízható, garanciálisan. Házhozszállítással, esetleg a nyugati környékén személyes átvétellel! Köszönöm!
:-)
-
Drughi
addikt
Üdv,
30-35ezerig keresek Okostelefont, újonnan.
Semmi extra nem kell, wifi a lényeg, plusz, hogy egyszerűen lehessenek rá progikat tenni.
Mit ajánlottok ennyiért? -
Inarus
addikt
válasz tariattila #12655 üzenetére
Elvileg hozza mindazt ami neki kell.
Annyira rosz készülék lenne? -
Saccco
nagyúr
válasz Drughi #12656 üzenetére
Hát eddig az értékhatárig (illetve picit magasabban), én 1 db telefont találtam, ami okostelefon -> Nokia 5230 36.500-tól Symbian S60-as.
ui: Vaterán találtam Nokia N95 8GB használtan 30 körül, Touch Diamond 35ért, Artemis 25, mégeg Diamond 30ért, Herald(qwerty) 30körül, Touch Cruise 33, Touch 13ért.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
gooool
őstag
Sziasztok!
A Nokia 5630-a lecserélném egy T-Mobile Pulse-ra vagy annak testvérére a Pulse Mini-re.Ugyebár a Mini alapból 2.1-es Android,de a Pulse is frissíthető már T-éknél.Melyik lenne jobb szerintetek?Kösz a választ!
Üdv, Balázs
-
Messa
tag
Sziasztok,
A szakavatottak segítségét kérném: szükségem lenne egy okostelefonra 50-60 ezer forintom lenne rá. Nagy előny lenne a 2 SIM kártya kezelés és, hogy a laptopot megkerülve tudjak rajta e-maileket fogadni és küldeni róla. Legyen massziv amennyire csak lehet. Ezen kívül legyen kártyafüggetlen. QWERTY billenytűzet vagy érintőképernyő. Valami megbízhatóbb jószág kellene ,mert nem szándékozom gyarkan cserélni. Esetleg GPS, bár ennyi pénzért kétlem, hogy megoldható
Előre is köszönök minden segítséget!
Üdv,
MessaTime is the fire in which you'll burn.
-
kaller1
veterán
-
Hali
Hugóm olyan telót szeretne venni amivel tud skype-on beszélni. Wifi-n felcsatlakozik a router-re, lehet rá tenni klienst, és a skype számláját terheli. Kanadába él, azért kell neki, h olcsóbban tudjon haza telefonálni, de nem akar a géphez kötve beszélni
2 telót küldött nekem linkbe:
Apple iPhone 3G
BlackBerry Curve 8520Ezeken lehet? Vagy mit ajánljak neki? Én nokián már próbáltam a fring-et de nem tudom, h azon lehet -e beszélni
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Saccco
nagyúr
válasz tariattila #12663 üzenetére
A kritériumokat nem is figyeltem, csak azt, hogy okostelefon, abban a kategóriában abban az árban (új) csak a Nokia 5230 van.
Mentségemre a többi amit linkeltem azok wifisek. (Touchba nem vagyok biztos )
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Droid9
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem adott: a topic címe. A baj azzal van, hogy kissé le vagyok maradva okos telcsik/PDAk területén.
Sok kritérium nincs, igazából a laptopomat szeretném helyettesíteni vele, amit nem tudok mindenhova magammal vinni, kihasználva a telefon nyújtotta előnyöket és méretkülönbséget.
Amit tudnia kellene:
1.) megbízható, jó gps ingyenes szoftverrel, vagy legalább olyan, amire magam is tudok ingyenes és jó szoftvert tenni.
2.) megbízható wifi (ne váltogasson át mobil netre, ha nem akarom).
3.) viszonylag sokat gépelek (tudom, telefon nem erre van), így megfelelő és megbízható billentyűzettel rendelkezzen.
4.) fusson rajta ennek a programnak a telefonos változata (bár a végére írtam, de ez a legfontosabb kritérium).
(5.) esetleg excel, world, doksik kezelése.Ha már a megbízhatóságot annyit leírtam, akkor természetes legyen olyan készülék, amivel nem kell naponta a szervizbe rohangálnom.
Ami nekem nem fontos: zenelejátszó képesség, kihangosítás, film lejátszási képesség, kamera, rádió.
Egyik kiszemelt a htc touch pro2, de mint írtam nem értek a készülékekhez, és árban e fölé már nem nagyon mennék
A segítő válaszokat előre is köszönöm!
-
tariattila
veterán
-
Droid9
csendes tag
válasz tariattila #12670 üzenetére
Olyan is van igen. Kicsit lentebb van smartphone és mobile változat is, amit ha jól értelmezek, akkor winmobile oprendszer a követelménye.
-
t0Mi
tag
Kezdem azt hinni, hogy senki se látja amit írok.. Inkább felteszem újra a kérdést.. Hol vegyek okostelefont magamnak (Desire, Galaxy S), ahol a legolcsóbb, garanciális készülékeket kapom, de megbízható, többször tesztelt telefonos cég? Személyes átvétel lenne! Ja és persze független telefon érdekel! Igazából csak a tapasztalat a fontos, az árat magam is látom.. Nem akarok szívni na.. Köszönöm!
:-)
-
Inarus
addikt
válasz Droid9 #12669 üzenetére
Elsőre úgy tűnik, hogy ez az egyedüli korrekt variáció. Az általad legfontosabbnak tartott program csak Windows Mobile vagy iOS rendszereken fut, a qwerty tovább szűkíti a kört. A közelmúltban qwerty-vel és WM rendszerrel össz-vissz a HTC Touch Pro2 és a Samsung B7610 OmniaPRO jelentek meg, de utóbbi állítólag nyögvenyelősen optimalizálatlan lett. Szóval szerintem megtaláltad amit keresel.
(#12672) t0Mi: Nem vagy láthatatlan, de ez eléggé érdekes kérdés. Az oldal partnerei közt is szerepel egy-két nagyobb név, mint XXL GSM és Speedshop. Leginkább úgy jársz jól, ha szétnézel több cégnél, összehasonlítod az árakat, de a garancia kérdésében érdemes mindig gyári garanciával keresni a készüléket, nem pedig boltival. Onnantól kezdve, hogy valamit gyári garanciával veszel, egyenesen az adott márka szervízközpontjaiba viheted a készüléket, ahol biztos, hogy normálisak a garanciális feltételek és nem kell a gsm boltok trükközéseire számítanod.
[ Szerkesztve ]
-
Droid9
csendes tag
válasz Inarus #12673 üzenetére
Őszintén megmondom, tapasztalatlanságomon túl, én is pont e miatt fordultam a topichoz, mert próbáltam keresni, de nem találtam más alternatív készüléket.
Ha kihagyom a qwerty-t, akkor van szóba jöhető más készülék? Acer S200 Neo Touch pl, a wm6.5 miatt? Vagy bármely wm6.1 frissíthető 6.5-re, esetleg ez felesleges, mert elég a 6.1? Ha igen ez házilag megoldható vagy csak szervizben?
Bocsánat a sok kérdésért, de tényleg nagyon láma vagyok ehhez -
Inarus
addikt
válasz Droid9 #12675 üzenetére
A frissítés dolog egy kicsit bonyolultabb ennél. Van olyan készülék amihez adnak ki hivatalos frissítést, van olyan amihez nem. Viszont a WinMob világában gyakori jelenség a nem hivatalos firssítés, vagyis a legtöbb készülékre van 6.5-ös wm kiadás. Amúgy nem csak szervízben lehet frissíteni.
Ha a qwerty-t kihúzzuk a listáról, akkor máris szélesebb lesz a kínálat, melyből én egyet emelnék ki, ami egy kicsit drágább, mint amit kinéztél, de szerintem sokkal jobban megéri az árát, főleg ha hosszú távra tervezel: HTC HD2
Az általad kinézett Acer sem rossz, de a cég szervizes hátteréről nem sok jót hallottam még... + Windows Mobile rendszerű készülékek terén a vezető márka egyértelműen a HTC. (Legnagyobb tapasztalat, legnagyobb támogatottság - Van egy xda-developers nevű oldal, ahol főként a wm-es htc-kre megy a fejlesztgetés, moddingolás, rom-készítés. Egyfajta "HTC-s biblia".)A tapsztalatnaságot pedig könnyű legyűrni, a kulcsa a dolognak az utánnaolvasás. (Angol nyelvtudás ajánlott.)
Ha nem szeretnél belefolyni az ilyesmibe, akkor is elég jók az ilyen gépek, de érdemes megnézni az iPhone-t is, mint alternatíva. Kezelhetőségben jobb, mint a wm, cserébe sok apróságban kötöttebb a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Droid9
csendes tag
válasz Inarus #12676 üzenetére
Így már sokkal előrébb vagyok!
Angollal nincs gond, így az ajánlott oldalnak neki is ugrok
iPhone-ok igazán a gyengébb kijelző felbontás miatt és nem utolsó sorban az áruk miatt esnek ki (használtat meg nem szeretnék venni). Viszont a HD2-t megnézem, bár árban kicsit túl van a limiten.Köszönöm a válaszaidat!
-
ádika86
aktív tag
a htc hero és a htc magic között a kinézeten kívül mik a különbségek? mert nem sokat találtam
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni oprendszerrel kb 35 ezer ft körül (használt á)
Milyet ajánlotok?
A lényeg h érintős legyen és wi-fivel szerelt.
Eddig a SE X1-et és samsung i900 omniát nézegettem, de a winmot nem túl egyszerű kezelni :S -
Ronin-
senior tag
hello.
sajna nem tudok dönteni, hogy ilyen 50-60k között melyik telót vegyem. nézegettem a samsung i7500 -at, ami eléggé tetszik meg minden, de állítólag a 2.1 -es androidot nem nagyon lehet rávarázsolni. ebből kifolyólag a galaxy spica i5700-at is nézegettem, de annak meg a kamerája nem nagy eresztés meg belső memóriája is nagyon kevés. htc hero -t is nézegettem, de annak meg a kijelzője nem győzött meg, több helyen is nézegettem, hogy a fényerejével is "gond" van. x10 mini-t is meglestem, annak meg a kijelzője pici, meg az akkuja is szóval nemtom.. esetleg valami mást tudtok ajánlani ? vagy ezek közül , androidost akarok mindenképp
-
kingpeti
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne...
Telefonvásárlás előtt állok - céges célra kellene...
Mindenképpen a T-mobile-nál kell választanom előfizetéssel.
A határ 60-80 között előfizuban.Sorolom, hogy mi az ami nagyon jó lenne, ha lenne benne:
- Magyar menü
- Viszonylag jó kamera
- Videó is hasonló
- Pdf, Excel, Word olvasó (esetleg szerkesztő)
- Wi-Fi
- E-mailek küldése, fogadása
- Érintőképernyő
- Nagy kijelző
- Valami GPS se lenne rossz benneA lényeg, hogy céges telefonnak kellene, hogy ne kelljen az irodában lennem.
Bárhol vagyok, tudjak vele netezni, laptopra kötni és e-maileket nézni, küldeni, pdf fájlokat, OFFICE doksikat, képeket, videókat bemutatni az esetleges ügyfeleknek.Röviden ennyi lenne a kívánságlista.
Árban ezek vannak (hátha így könnyebb a véleményeket leírni):
LG Mini GD880, Nokia E72Navi (nem érintős), Nokia X6, Samsung Galaxy Spica, Samsung Omnia II, S.E. Aino, S.E. Aino Classic, S.E. Vivaz, S.E. Vivaz Pro, BlackBerry 8900 (nem érintős), BlackBerry 9000 (nem érintős), T-Mobile G2 Touch (HTC G2 Touch), IPhone 3G, IPhone 3GsVárom a segítségeteket!!!
Fontos lenne a véleményetek!!!Előre is köszi!
SOS lenne...a vásárlás...Peti
-
talpalavalo
aktív tag
válasz kingpeti #12686 üzenetére
Én még elgondolkodnék, az X10-en is, elvégre annak van a legnagyobb kijelzője, és mivel androidos, az általad felsorolt tulajdonságokkal rendelkezik. Tudom etzzel nem sokat segítettem, de ezt csekkold le: EztEZt
Előfizetéssel csak 22, dominóban 120, de szerintem megéri ha az érintőképernyő az előkövetelmény akkor minek soroltál fel nem érintős telefonokat? -
t0Mi
tag
Sziasztok!
XXLGSM, GSMLine, B-Tel telefonos cégekkel van valakinek tapasztalata? Okostelefont veszek, de nem akarok zsákbamacskát..:-)
-
kingpeti
csendes tag
válasz talpalavalo #12687 üzenetére
Köszi!
Megnéztem, csak az a baj, hogy ez előfizuval 120.000...
És az kicsit sok. Részletre lehetne olcsóbban, csak abba meg a főnök nem gondolkodik.
Ugyanebből a mini vagy a mini pro jönne ki az árból!
Az milyen?Érintőst szeretnék...nem előkövetelmény.
Azért írtam nem érintősöket is, hogy ha azok jobbak, mint a többi, akkor azokról is szó lehetne... -
kingpeti
csendes tag
És a Samsung Wave S8500?
Erről mi a vélemény?
Jó lehetne nekem? - tudja azokat amiket fent felsoroltam?Előre is köszi!
-
deja vu
addikt
válasz kingpeti #12689 üzenetére
Hát a mini már a nagy kijelzőnél megbukott, egyébként sem értem, hogy egy gagyi qvga kijelzős mobil mitől ennyire felkapott. A wave hardver terén mindenben a dupláját tripláját tudja, proci, kijelző, beépített memória, fém ház, n-es wifi, bluetooth 3.0, hd videó. A wave topicjában egyből választ kaphatsz a kérdéseidre.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
bozgabi
csendes tag
válasz deja vu #12691 üzenetére
Kétségtelen hogy a wave-nek nagy a hardveres tudása viszont az x10 mininek inkább a szoftveres szolgáltatásai a jók. Persze nagyban függ attól hogy pontosan mire is használja az ember, de az szerintem kétségtelen hogy az androidra épülő program az nem a butábbak közül való...
-
deja vu
addikt
válasz bozgabi #12692 üzenetére
A wave-re sem panaszkodnak szoftver terén, a legtöbb tesztelő szuperlativuszokban beszél róla. A gsmarena olvasói értékelések alapján az összes létező mobil közül a legjobbnak értékelte. Veszik mint a cukrot, a samsung hatalmas pénztőkét öl bele, és szerintem pár hónap múlva programok tekintetében sem lesz gond. A tudása és az ára alapján szerintem az egyik legjobb vétel.
Létezik olyan mobil ami a te igényeidet kielégíti az iphone-on kívül? Mivel olvasgatva az összes mobilodat lehúzod.[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
talpalavalo
aktív tag
válasz deja vu #12691 üzenetére
azért is nem emeltem ki a minit mert az valóban gyengébb hardver szempontjából, de már kinézetéről látszik, hogy ez egy csajos, de okos telefon, próbáld meg hogy kiteszel egy Mini-t meg egy wave-et egy csaj elé és válasszon...
És az a csaj nem fog várni a szoftverre, mert fel sem fogja tudni telepíteni.. -
deja vu
addikt
válasz talpalavalo #12695 üzenetére
Igen, de királypeti nem csaj.
-
zsltb
csendes tag
hello mindenkinek!
spica oder pulse?
szarrá olvastam a topikokat a fentiekkel kapcsolatban ami kurva nagy hiba volt..nem tudok dönteni..
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple asztali gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest