Hirdetés
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
Az is valami :/
Írtam nekik, kíváncsi leszek a reakciójukra.
Eszembe jutott hogy a mentések mellett tárolja a beállításokat a játék, ha megmondod milyen beállítások kellenek neked, akkor elküldhetem, amit ha át írsz, akkor igaz csak félig, de megvan oldva a config probléma és nem 1024X768-ban kell játszanod.
Egyébként ha nem indul nekem egy eredeti játék normálisan és ha az sem segít hogy újra telepítem és rendszergazdaként indítom, akkor egy friss rendszer megszokta oldani a gondomat, de ez kb 1x vagy 2x történt meg. -
Mustármag
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
34-óra játék ment pocsékba mert úgy tudtam hogy van felhőtárolás.
Sebaj neki állok még 1x!Olvastam, de lekopogom nekem soha semmi gondom nem volt, kivéve hogy állandóan kellett neki a DVD(régebben).
Még a magyarításokkal se kellett játszanom, le szedtem a masseffect.hu-oldaloról bemásoltam és működött/működik mivel most újra raktam a játékot mert elbuktam a mentés és hamarosan itt a ME3 fordítása. -
KubanitoS
veterán
válasz
Zoli133
üzenetére
Ez mekkora szemétség már... Most megpróbálom ismét letölteni, csak Originen kersztül. A telepítés előtt most legalább megengedte, hogy kiválasszam az angol nyelvet.
Ez az update kavarhatott be valóban, itt is pont az a probléma, mint nálam. Persze válasz nélkül.
-
válasz
Zoli133
üzenetére
Nagy nehezen sikerült a dolog, de komolyan leizzadtam bele.
Azóta kitakarítottam az állomást is, már csak a Vulcano maradt. Nagyon jól néz ki a bolygó, mármint grafikailag. Apropó, láttam néhány helyet, ami megvolt jelölve, valamiféle körrel, benne forgott valami, apró hordók körül (ez értelmesen hangzik
), azok a pontok micsodák? Nem tudtam velük semmit sem csinálni.Egyébként nagyon jó a második rész is. Igaz, itt sokkal kevesebb lehetőség van a szélsőséges viselkedésre. Értem ezalatt, hogy ME1-ben például egy rakás embert ki lehetett nyírni párbeszéd közben, itt meg már-már csak jólfésült, jólnevelt válaszopciók vannak.

Ejj, füvet kell nyírnom, délután folytatom.

-
válasz
Zoli133
üzenetére
Nagyon köszönöm a felajánlást!

Szerencsére megoldódott a dolog. Igaz, ehhez újra le kellett töltenem a gámát meg a DLC-ket (21GB). Utánaolvastam a dolognak, megírom, hátha más is belefut. Tehát a probléma a Mass Efect 2 Trilogy verziójánál fordul elő, méghozzá akkor, amikor a játék saját konfigurátorával (...\Mass Effect 2\Binaries\MassEffect2Config.exe) importáljuk az ME1-es karaktert ME2-be. Innentől kezdve a többségnek nem indul el a játék. Többen írták, hogy manuálisan törölték a konfigurátort, illetve a játékkönyvtárból az importált mentést (...\Documents\Bioware\Mass Effect 2\Save\ME1\xxx.MassEffectSave), majd file managerrel bemásolták az ME1-es .MassEffectSave file-t, és ez orvosolta a dolgot, de nálam (ahogy még sokan másoknál sem) ez nem működött. Vmit megkutyult a konfigurátor, aminek használatát a fent vázolt felállásban nem javasolják. Az újratelepítés szerencsére megoldotta a dolgot, és természetesen manuálisan mozgattam át az ME1 mentést, és most így megy rendesen. -
válasz
Zoli133
üzenetére
Nálam lemezhibát ír ki, nem hiszem, hogy Origin probléma lenne. Azt javasolja, tisztítsam meg a lemezt. Most vettem ki a dobozból, mitől lenne karcos?
Persze Origin alól le is tudom tölteni, ha nagyon muszáj, csak mivel gigalassú a net nálunk, így legkorábban holnap tudnék vele játszani, ami szomorú lenne. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Zoli133
üzenetére
oks köszi , igazából csak garus a lényeges
mind a 3 részt meg van most egyben és így elkezdtem az me1-től import majd megint import a 2-ből
külön külön mind végig toltam kivéve a 2.-őt ot sose szántam magam rá , hogy átmenjek a relén 
kösz a gyors választ
szerk.: amúgy elmagyaráznád a dolgot : 1ső részben leszek fantom , a 2.ban is az vagyok? mert a 3.ban megint fantom vagyok nem? vagy ez most , hogy van?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- iPad topik
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én Steamen keresztül szeretném elindítani ANGOLUL, ahogy ezt eddig éveken keresztül csináltam...

), azok a pontok micsodák? Nem tudtam velük semmit sem csinálni.

külön külön mind végig toltam kivéve a 2.-őt ot sose szántam magam rá , hogy átmenjek a relén