- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pana0017 #6385 üzenetére
Egy olympus-tól vagy fujitól besza-behu érzésed lenne valszeg, bár utóbbit én nem tapogattam, mindenki azt írja nagyon masszívak. Anno amikor meghozta a futár az e-p1-emet majdnem elejtettem
sokkolt, ez a pici izé mennyire atommasszív... most én is panát nyúzok, az már messze nem olyan "tank feeling" mint az oly-k, de a belépő nikonokat, és az összes xxxd meg xxd canont lealázza azért ez is építési minőségben simán. Canon-nikon fronton sztem a 7D-D7000 hozzák kb azt a szintet építési minőségben amit a pana g3-g5, oly-k meg a nex-6 tudnak. Hiába a műanyag az műanyag, nagyon jó minőségű kell legyen ahhoz, hogy megközelítse azt az érzést mint amikor egy fém gépet markolsz... (oké most ebben a -30 fokos hidegben ami nálunk van már nem olyan kellemes a fém
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest