-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sevenc
tag
Siker, félig persze, felmászott, müködik a LION, de s hang, se grafik kártya, se ethernet kártya.
És most? -
Sevenc
tag
Jo rendben, már utána néztem, és majdnem müködik is az xMove. lehet hogy nem jó verziót töltöttem le, mert amikor elindul két lehetőséget ajánl fel, app store, vagy usb, és nem értem rendesen mit akar?
A videot megnéztem, és abban nem csinál ilyet az xMove. -
Sevenc
tag
Hello, ujra itt vagyk, nyilván ujabb gondokkal
müködő 10.6.8-ra próbáltam lion-t rakni. lion.dmg kiirtam dvd-re magic iso-val. elindulna a telepítő, de az oroszlán fej alatt lévő tovább gomb átvált "X"-re, és kiírja, hogy nem telepíthető. A kérdés, miért? Macpro3.1, stb.
Ha valakinek van ötlete, segítene? -
Sevenc
tag
Ha valaki még emléxik, azt igértem ujra húzom az SL-t 6.8-s müködik szépen, de hangja nincs sajna.
Mast vagy ezzel kezdek szenvedni újra, vagy megpróbálom a Lion-t, persze, ha segítetek. -
Sevenc
tag
Na ujabb fejlemény, a 10.6.8-as iBoot-al bootolva tökéletes, de saját winyoról 5 nyelvű hibaüzi, ráadásul a bios-omat visszaállítja defaultra.
Valakinek valmi ötlete? -
Sevenc
tag
Olyan jó kérdezni tőletek, tiszta izgalom, hogy válaszoltok vagy sem.
-
Sevenc
tag
hali
10.7-et szeretnék telepíteni, a 10.6.8 ment a gépemen, de nem volt hang, és a vid vezérlő is csak alap felbontást tudott. Gondoltam megpróbálom 10.7-el. a kérdésem, hogy a telepítés lépései miben különbözik az előzőtől?tx
-
Sevenc
tag
nem látszik amit írok, vagy mi?
-
Sevenc
tag
Sziasztok
Újra megprobálok segítséget kérni tőletek, mert az első probálkozásaimra senki nem reagált.Feltettem önálló wincsire az OSX 10.6.3-at, utána 10.6.7-re update, majd MB, és utána automatikusan frissített 10.6.8-ra. minden rendben lenne, csak a hangkártya,és a monitor vezérlő kártya nem megy. a vid.kártya GIGABYTE 8400 gs.
Fel kellene tennem a kext.eket, de nem találom, és nem tudom honnan szedjem le. a 10.6.7-el működött mindkettő, viszont nem bootolt be önállóan, csak iBoot-al.
Mit kellene tennem, hogy működjön. -
Sevenc
tag
Felraktam a10.6.8 update-et, most már bootol wincsiről, de elment a hang.
egyre jobb. -
Sevenc
tag
Ha az iBoot cd-vel bootolok, akkor minden működik. mit nem csinálok jó?
-
Sevenc
tag
Hello Sajnos a helyzet ugyan az, a "PCI coniguration begin" -nél megáll, pedig a MB-ben beállítottam a IOPCI family fix-et
Valakinek van ötlete? -
Sevenc
tag
sajnos elbabráltam a rendszert, a videókártya kekx-el basszus. hogyan lehet leszedni?
haló? -
Sevenc
tag
Bocsi hogy ennyit fecsegek, de sikerült eljutnom az önálló boot-ig, müködik, persze se hang, se graf. kártya nem jó. a felbontást nem tudom csak minimumon használni.
-
Sevenc
tag
Sziasztok,
Megprobálkoztam az OSX telepítéssel. végül is minden jól sikerült, de a 10.6.7 Update, és utána ujra indítás nélkül a multibeast telepítése után ujrainduláskor csak az alma van, -v után : PCI configuration begin -nél megáll.
Léci tanítsatok mi afrászt rontottam el.A pc: GIGABYTE S series, GA-EP45C-DS3R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged