- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
hackintosht építenék, de tudom, hogy bizonyos tipusokkal nincs kibékülve az osx.
a kérdés az lenne, hogy egy i5 3450-hez milyen lap kéne, amin biztos menni fog minden, ati 7770-hez van-e már rendes keksz, mivel fogok tudni használni 2 monitort. illetve a logi performance egér, és logi solar k750 mac bill fog-e menni.az ssd-vel gondolom már jó barátok, azt meg se kérdezem. ha esetleg van még valami, amire figyelni kell, akkor azt ne tartástok magatokban. köszi.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Feltettem újra a Lion-t a PC-mre. Betettem a szokásos Win kiosztású billemet, átváltom, és semmi nem történik. Minden ugyanott van ahol a sima billel. Ezt mi okozhatja, illetve mi lehet ennek a megoldása? -
Mr. Teddy
őstag
Bakker. Feltettem az automatikus frissítéssel a legújabb cuccokat, és most nem bootol be a rendszer.
Az utolsó sor aminél áll:
com.apple.launchd 1 com.apple.coreservices.appleid.authentication 106 Exit timeout elapsed (20 seconds). Killing -
sp@rtan
senior tag
Realtek RTL8111E-hez Lnx2Mac vagy a Realtek kext jobb?
-
Xero
nagyúr
Volt időm.
UEFI fent van a Z68MA-D2H-B3-on.
Trim nem ment out of the box, de a TrimEnabler 2.2 megoldotta átmenetileg. A meghajtókat a rendszer külső, de nem leválasztható eszköznek látja még mindig, de ez meg nem izgat.DSDT nincsen, boot gyors, sleep-wake hibátlanul megy, az usb webcam-el nem bohóckodik. Szóval szinte hibátlannak tűnik a dolog.
-
pieces
csendes tag
Hátha valaki ilyesmiben gonnolkodik.Ismerősnek összeraktam egy ilyet:
GA-H77-DS3H ,i5-3450 ,GT640.
UEFI , DSDT nélkül ,ML.Majdnem minden OK ,csak az autosleep nem megy.
Üdv
-
Máté94
addikt
válasz HollyBoni #18376 üzenetére
Alvó üzemmód, mint Win-en. Leállnak a ventik, kikapcsol a monitor és villog a házon az egyik led, legalábbis nálam.
EDIT: Most tesztelve a gépemen, Windows 8-al manuálisan, se auto sleep-el nem alszik el a gép. A optikai meghajtó a hibás... pontosan úgy, mint OS X-nél.
[ Szerkesztve ]
-
xgamer.pc
csendes tag
Sziasztok!
Hoztak nekem egy Macbook-ot amit leejtettek és a HDD-je tönkrement. Most rendeltem bele egy új HDD-t. Tudna nekem valaki segiteni, hogy honnét tudom letölteni az op rendszert hozzá?
Köszi
http://logout.hu/blog/xgamer_pc/index.html Megbizhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=xgamer&submit=
-
AdamP900
tag
válasz #92942848 #18386 üzenetére
Visszatérve a múltkori témára, hogy váratlanul lefagy a gép... Az Audigy hangkártya helyett kiválasztottam az alaplapit és azzal hallgattam ma zenét.
Semmi gond nem jelentkezett, nem volt váratlan fagyás sem. Viszont ha visszaállítom majd az Audigy ZS 2 -re, akkor szerintem megint elő fog jönni a hiba. Ez lehet attól, hogy ML alá nincs megfelelő hangkártya illesztő?
Bevallom, az alaplapi ritka kakául szól, halk is meg szerintem a mélynél egy kicsit zajos is.
-- Nagy Ádám
-
-
sp@rtan
senior tag
Itt is van UEFI (Z68MX).
Nekem a meghajtók belsőként jelennek meg. Hot-swap nincs engedélyezve? Attól elvileg externalnak mutatja.----
Héten veszek egy TP-Link WDN4800-t, meguntam a Realtek ethernetet...
A sleep problémám valószínűleg valami user error, bár láttam másnál is ilyen problémát (ugyancsak Z68-as, UEFI-s GB lap..), de ott is reinstall ott oldotta meg.. Majd szeptember vége felé veszek SSD-t, akkor újrarakom, addig elvagyok ezzel a pattogós hanggal.. -
rooney8
aktív tag
kedves zsivagooo!
tudván, hogy nagy szakmai tapasztalatod van osx és egyéb operációs rendszerekben, bátorkodom megkérdezni, hogy vajon mitől lehet az, hogy 10 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol a monitor (a sleep-et kikapcsoltam, nem használom), ellenben egér mozgatásra (mint ahogy azt windows-on megszokhattuk) nem kapcsol vissza a monitor, csak ha megnyomok egy billentyűt (az egéren, vagy a billentyűzeten). nem nagy probléma, ám mégis annál idegesítőbb.
egy kis infó: mountain lion, 8600gt (nem állítottam semmit, csak graphicsenabler=yes van), dvi kábellel kapcsolódik a monitorhoz.előre is köszönöm a segítséged!
-
Phantomhive
aktív tag
Haliho!
Sikerult szert tennem egy brit verzioju Dell Inspiron 1750 laptopra. (deidegesito a magyar kiosztashoz kepest ez )
Sikerult feleroszakolnom ra egy 10.6.6-os snow leopardot.
Felment, butul, orulok. Etherneten OOB volt net kabelrol(wifivel meg nem szarakodtam, max veszek e-bayrol kompatibilis kartyat bele, ha ez nem jo. lattam, h cserelheto ebben).A helyzet: Olyan vga van benne, amit az osx nem is tamogat illetve nincs is irva hozza kext.
Erre hasonlit a legjobban a gep.Valami Intel GMA4500M van benne vagy micsoda. Ha QE/CI-t nem is sikerul ra heggeszteni, a nativ felbontast valahogy lehetseges-e elerni szerintetek?
Nincsenek komoly elvarasaim a gep fele. Netezos, szemelyi gepnek szeretnem(kep nezes, net, levelezes, zene, stb...)
Es jo lenne, ha full felbontason menne. Az asztali gepemet pedig vegleg atalakithatnam csak alkalmi hasznalatra, ha jatszikolhatok.[...] and on the sixth day God created Manchester
-
Xero
nagyúr
válasz Phantomhive #18398 üzenetére
Ubuntut rá.
-
Phantomhive
aktív tag
inkább a halál
küzdöttem vele. mármint a haklival. 1440x900-as felbontásig sikerült tornázni, de állandóan felpörgette a ventilátort és élvezhetetlen volt a használat sajnos. wifit se sikerült beüzemelni, de legalább a tácspad jól ment.
sajnos nem értek a laptopokhoz, de sejtem hogy képtelenség bele begyömöszölni valami discrete vga-t, amit kezelne vagy lecserélni kompatibilisre az intel vga-t.
igazából tök ingyen jutottam hozzá a géphez ill. kis túlzással ingyen. 20ezer huf volt, mert új kijelzőt kellett vennem bele.
amúgy király.
telepítek rá egy W8RTM-et. megnézem, hogy mit alkottak a redmondiak.ha pedig ismertek olyan alakot valahol a hackintosh scene mélyén, aki pénz ellenében hegesztene nekem kextet, akkor várom privátban a nevét, címét.. simán megérné, ha nem kér érte embertelen árat, amiből akár laptopot is vehetnék
[...] and on the sixth day God created Manchester
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest