- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Unibeast-el most másolom éppen a pendrive-ra az OS X-et, de már fél órája csinálja. Ez tényleg ilyen sokáig tart, vagy valami gond van?
-
törölt tag
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy dell inspiron 1525 laptopom. eddig a 10.6.8 volt rajta.Szeretnék rá Liont.Probálgattam de elég nehezen ment rá,vagy ha rá is ment fagyott.Van valakinek valami ötlete?Most ubuntu van fent,de nekem jobbban bejön a mac os.Neten láttam hogy ilyen laptopon futott a lion.
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
-
kenny123
addikt
Na, éppen csinálom a bootolható pendrive-ot. Az os verziója 10.7, ezt tudom majd telepítés után frissíteni, különösebb mókolás nélkül?
yo
-
kenny123
addikt
Légyszi segítsetek!
Azt írja, amikor beadnám vmware-nek az osx-et:
cpu has been diasbled by the guest operating system, please reboot or reset.
Wtf van ilyenkor?
yo
-
kenny123
addikt
Akkor sehogy sem megoldható?
yo
-
HollyBoni
veterán
Felraktam az OS X-et, de Sinne nem tudok bootolni hiànyzò bootmgr miatt. Ilyenkor mi a teendő?
-
HollyBoni
veterán
ALC888b integrált hangkártyához mit kéne felrakni, hogy legyen hang? MultiBeast-ből már próbáltam szinte mindent, de egyik sem jó. Illetve a videókártyához (5450 512MB) kell valamit külön felrakni?
-
kenny123
addikt
ITT, boncolgatnak pár leírást, ultraisoval, meg ilyesmi. Most akarok nekiállni, illetve már csinálom. Működhet?
yo
-
kenny123
addikt
Amd-s a másik gép volt, most éppenséggel az inteles netbookról próbálkozom. Csak nem írtam oda, elnézést.
[ Szerkesztve ]
yo
-
Phantomhive
aktív tag
válasz kenny123 #18275 üzenetére
típus, konfig?
minden adatot adj meg pontosan és/vagy ha tudod, akkor magad is rágooglizhatsz ha mögé írod, hogy osx vagy osx86 és láthatod, hogy van-e értelme próbálkozni.
a nehézségi listán az amd proci a legelső. a 2. a laptop-ok(amd-s laptopokat említeni se érdemes )[...] and on the sixth day God created Manchester
-
kenny123
addikt
-
Máté94
addikt
válasz HollyBoni #18281 üzenetére
AppleHDA Rollback, DSDT volt, ugye?
Illetve kereső használatát ajánlanám...
HD5450-hez buherált kext kell.
-
kenny123
addikt
A poweriso-val, illetve a transmaccal készült pendrive-ra is fujjog a gép, amikor bootolna annyit kiír hogy hibás boot.ini, vagy mi..
Na mndegy, lopok majd valakitől egy inteles gépet.yo
-
Ragnar95
félisten
válasz #92942848 #18289 üzenetére
Az az egyetlen probléma,h az átlag userek számára ez az egyetlen lehetőség Egy átlag user, akinek nincs 300k-ja egy igazi Macre vagy ha fontos neki a teljesítmény, 600-700 ezre, nem fog nekiállni kexteket írogatni, mivel azt se tudja, mi fán terem az, nem még hogy hol kéne elkezdenie...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
válasz Ragnar95 #18291 üzenetére
Átlag user használjon windowst linuxot meg amit akar,ne terhelje a fa**ságaival a hackintosh scenet.
szerk:
kieg,kibontom:De tényleg.asztal körül kergettek bárkit,hogy arra lóbálja az e-p*nist mekkora osxfag?
A hónap trendi operenciás rendszere egyébként is a freebsd,szóval inkább azt kéne berhelni mindenkinek....Tessék warezolni windowst nagyobb a felhasználóbázisa,majdmindenszarhoz van alá driver.
komolyan mondom elnézést a kirohanásért de a ki*as*ott keresőt se használja seniki mindenki kommentel agy nélkül orrvérzésig ha kell ha nem és unalmas leirni hónapokon keresztül ugyanazt a **art...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz #92942848 #18295 üzenetére
Szerintem mindenkinek joga van azt az oprendszert használni, amit akar, bár a kereső használata valóban alap dolog lenne,de ez az egész fórumon így van kb minden topikban,h a legtöbb ember erre se képes
Én nem vagyok teljesen átlaguser, de azért saját kexteket se tudok írni, még vettem a bátorságot,h OSX-et használjak, mivel a windows instabilitásából elegem lett, linux meg nem elég elterjedt számomra + szeretem,ha magától működik a gépem és nem kell folyton haxolniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest