Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolt19

csendes tag

Kis zöld izé tetszik az írásod így írok rá választ. Na most én a Z-5500-at 3 jack-el kötöttem össze és úgy nem szólt a hátsó. Optikai kábelen egyszerűen borzalmasa hangja maximum filmnézésre jó. Én ezzel a jack-es megoldással értem el a kegyetlen jó hangzást. Amúgy Audigy 2-vel hajtom. Amúgy nálunk elég messze vannak a házak egymástól és mivel a padlás a 3,5. emelet kb 15 méter magasan és a hang amúgy is felfele száll, de iszonyat kemény. Nekem a Magnat Vector Needle Dipol hangrendszerem volt onkyo 501-es erősítővel és Magnat Omega 380-as Subbal és hát mit is mondjak a logitech Z-5500-as minden téren odavágja. Sokan hihetetlennek tartják hogy ekkora kis szar szatelittből ekkora hangzást elő lehet állítani pedig igaz. Sajna én erre későn jöttem rá mert nekem ez a Magnat rendszer fél millába fájt és még nem is voltam vele megelégedve amikor a logitech-ez bontatlanul 64-ért sikerült hozzájutnom fél éve. Hangereje borzalmas ,a hangja kristálytiszta ha megfelelő minéségű zenével hallgatod (filmet nézni az X540-en szoktam tökéletes rá sztem), egyedül a mélynyomó és a szatellitek közti dinamikai egyensúlyban érzek kicsit hiányt 1-2 számnál. Olvastam hogy Goa-t nagyon jó hallgatni vele ezt megerősíthetem! Egyszerűen mint Goa Trance-re csinálták volna egyszerűen még nem hallottam ennél szebbet, pedig már elég sok több 100 ezer Ft-os kütyüt hallottam. Gigaworks-öt még sajna nem amúgy a fórum miatt rendeltem meg pont és úgy érzem nem fogom benne csalódni, pedig zsákbamacska a dolog :D Tudom hogy nem dolby amit írtam,sajna elfelejtettem idézőjelbe tenni. És tökéletesen igazad van ez semmi más mint egy érzéki csalódás és azt gondolná az ember milyen szar pedig valójában iszonyat jó, és bátran merem állítani,hogy ezzel a megoldással a legjobbat lehet kihozni 4,1-es rendszernél és fölötte. (persze ezek között az aktív kütyük között). Én ezek után biztos már csak ilyet fogok venni, mert ennél mint a Z-5500 szerintem kell is kell jobb. irtózatős fülsüketítő hangerő, és kristálytiszta hang. Csak én nem értem azthiszem a prohardveres tesztbe volt, hogy nem jó zenére... Szerintem meg baromi jó, csak úgy kell bekötni ahogy én mondtam és eszméletlen :D Egyedül Coax kábellal nem próbáltam még de majd azzal is kifogom. Az X-540-re visszatérve én inkább a desingja miatt vettem meg, nagyon jól néz ki, és 14 ezerért sikerült hozzájutnom még anno a Mistralba. Filmnézésre nekem untig elég!

Új hozzászólás Aktív témák