- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rbalint88
addikt
Szelessegjelzo??? A sebesseget is tengeri csomo/feher sasban meri?
Deadpool es Rozsomak imaxben megvolt, covid ota nem voltunk moziban (ugye kozben lett ket gyerek), rohadt jol esett ket ora tomeny kikapcsolodas-rohoges. 11 marvelt kellene bepotolni Erdemes a 22:30-as eloadasra menni, relativ kevesen vannak, forgalom is oke mar, csak hat 1-kor van vege…
-
cOxeR
Ármester
válasz bitpork #311693 üzenetére
Auto faktor persze - bár igazából nem tudom mi kellhet amit pl egy I3 nem tud (átlag realitás talaján gondolkozva), továbbra is azt gondolom, a hatótáv para azt izgatja aki nem ült sokat elektromosba, átlag napi 160 km-t 110-es tempóba nem sokan mennek, ezt tudja az I3 egy töltéssel, ez kb havi 40e km-t jelentene, kizárólag munka napra számolva. Sose merültem le vele útközben, kb az első időben feszültem a hol töltök dologgal, utána minden útszakaszra volt a és b opcióm, így vígan haladtam.
Mérete szerintem élhető, jól/könnyen vezethető, 100-ig bőven elég amit tud, 150 a vége az is emészthető, sokaknak több is mint kell.
Én benzines autóból eddig csak azért szálltam ki jól, mert vagy nevetséges áron vettem és annyira “lelaktam” hogy nem volt miről beszélni. F astra 150e-ért vettem, 130e-t tettem bele, 80e ért eladtam. Focus na az más, 1M körül vettem, 350e-ért ment el, de abba tettem 270e km-t, viszont mindkettőre kellett locsolni sokat, évente volt költségesebb alkatrész ami kiforrta magát… (már amennyire egy ilyen kategóriás auto alkatrész drága - az I3 kisakku árából körbe lecseréltem a féket a focuson annó)
Z4 meg teljesen más liga, az érzelmi alapokon ment, ha a benzint nem veszem - nem számoltam a békesség kedvéért akkor azt jócskán pluszba adtam el, de ugye itt a nagy infláció közrejátszott.Teslan bukni fogok, ha csak a napelemes töltési jóság nem menti meg a matekot. Auto szempontból meg lehet ettől is többet várni, de botorság, bőven luxus elvárás vagy nagyon egyedi nézőbpont, amit nem kapsz meg. - nincs benne ülésszellőztetés na bumm…
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #311705 üzenetére
Ez ilyet nem tud de amugy jol nez ki. Bmw-ken lattam ilyet.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szőröscica #311713 üzenetére
Azt meg én villogom le.
-
félisten
válasz szabonagyur #309545 üzenetére
Újabb hülyeség: lassan gurulok kereszteződéshez, persze elkezd vitorlázni (start-stop kikapcsolva!), motor lekapcsol. Oda érek, sima elsőbbségadás tábla, de sehonnan nem jön ki így padlógáz és mennék át szembe. Igen ám de csak nagy hanggal motor felpörög és nem megyünk sehova az első pár másodpercben, majd gondol egyet (gondolom ilyenkor vált megfelelő helyre) és elindulunk. Néha picit balesetveszélyesnek érzem ezt
És ezt megfigyeltem máskor is, hogy ha csak gurulok a forgalom miatt, motort lekapcsolja majd ha gázt nyomok akkor nehezen tér magához
-
Peter.70
addikt
válasz szabonagyur #311720 üzenetére
Ha éppen kanyarodni kell, ilyenkor lehet driftelni
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #311723 üzenetére
Az elejen azt is szoknom kellett, olyan 30-33 mar jo nalam.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
brumi1024
veterán
válasz macilaci78 #311729 üzenetére
Mondjuk szerintem eleg ritka, hogy auto miatt koltozik a user csaladi hazba, tarsashazi lakashoz manapsag kotelezo parkolohelyet is epiteni, ahol aztan szinten elofordulhat, hogy megoldhato a toltes.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
brumi1024
veterán
válasz szabonagyur #311731 üzenetére
X lakashoz 1.5X kotelezo, jellemzoen azt tapasztaltam, hogy ezeket opcionalisan meg lehet venni a lakashoz. Innentol jo esellyel mar csak a lakokozossegen mulik akar-e villanytoltot, sok otthoni fali tolto tud kezelni tobb usert.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz syIex #311670 üzenetére
van arra is megoldás, csak nem egy lépésben, és az sem biztos, hogy szép lesz a végeredmény: a kínai kupaknak leszedhető a logo-ja
azokkal a kis fülekkel, gondolom a gyárinak is leszedhető
ha ez megvan, akkor leméred a króm karika külső élét, és keresel megfelelő 3D matricát Skodásat“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #311737 üzenetére
Nekem a vezetekezest kene elobb rendbe tetetni.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Na megneztem az akkusegely milyen akksit tett be. Bosch azt tudtam de ettol tobb nem is derult ki elso ranezesre. Made in Korea. Nemet minoseg...
#nincsbennetarcsi
-
Emunem
senior tag
válasz macilaci78 #311728 üzenetére
Errefelé minimum 350€. Lopó autó nincs ott időben, tűzoltó igen. De hidd el, kapott ő is egy kb 500€+ kiszállási díjat + bírság 70€+…
"... hát persze ..."
-
veterán
válasz f4lcon #311733 üzenetére
Köszi a tippeket mindenkitől.
Rá próbáltuk reggel és nagyon nem úgy nézett ki ahogy vártam szóval marad a gyári 17".
Több száz ezret most nem akarok felnire és gumira költeni tehát jó lesz ez még ebben a szezonban biztosan. A gumi amúgy is új rajta csak jobb lett volna peresebb.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
macilaci78
nagyúr
válasz brumi1024 #311730 üzenetére
Újépítésűbe szándékosan nem akartam menni. Álljon 10-20 éve, jöjjenek ki a garanciális prblémák, amik legyenek kijavítva. 30+ éves házban sem kellett annyira.
Ami viszont nem lesz társasházban: napelem a tetőn a lakáshoz, gépkocsibeállóhoz.Öcsém kb 15 éve épült társasházban lakik, X lakáshoz kb X/3 garázs épült. A szomszéd második ütemben még el sincs adva minden lakás, ott is X/2 garázs van. A Budaparton is hasonló a helyzet, pedig még néhány épületnél a gödörhöz sem fogtak hozzá. A Zuglói Városközpontban sem lesz messze annyi gépkocsitároló, ahány lakás, még ha az irodákhoz tartozó beállókat is hozzászámoljuk.
Van olyan 4 lakásos társasház, ahol a földszinten van a gépkocsitároló. Még a szennyvíz, vízkiállások is ki voltak építve, +2 db villanyóra is fent volt, simított estrich, stb. Megkapták a használatba vételi engedélyt, egyből felfalazták ytongnak és lett két garzonlakás. Ennyit arról, mit ír a törvény, rendelet...[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #311749 üzenetére
Van ahol lehet. Anyoseknal fel van osztva a teto is. Igaz ez nagyobb tarsashaznal nem megoldhato.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest