- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Blindmouse_ #312099 üzenetére
Köszi!!!
Ja, és csiszológép kell, nem polírozó. Fogtam! -
tboldi
nagyúr
Mindjárt más.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tboldi #312084 üzenetére
Nekem 3 évet állt azt autó. Volt vele egy nem túl erős, de viszonylag szerencsétlen koccanásom, aztán félre lett téve. Kerestem képeket, de nem találtam, lehet anno kitöröltem, mert eléggé bosszantott, hogy megtörtem. A fedélzeti is rögzített, de őszintén megmondom azóta elő se vettem azt a kamerát, azt se tudom, hogy hol van. Kellett hozzá egy donor, mivel az RS műanyag elemek már akkor is heroin árban voltak, az is idő volt, mire találtam, mert a bal elején sok műanyag elem sérült. Aztán meg vagy a lakatosok vagy én nem értem rá vele foglalkozni, kényelmes volt a s*ggem alatt a céges autó. Most újra szokjuk egymást, de egy hétvégi gurulás után ment vissza a srácokhoz egy kisebb listával. Van vele dolog, vívódok, hogy nem kéne-e eladni, de ahogy megy, az még a mai napig megbabonáz. Az elmúlt 3 évben - bár nem írtam róla - ültem rengeteg autóban ami erősebb volt - legyen akár 600 lovas benzines vagy villany -, de ezt a gokart feelinget nem adja vissza semmi ilyen direkt kormányzással és érzettel. Manapság már nem csinálnak ilyen autókat, vagy ha van is hasonló, annak nagyon súlyos ára van, ami nem fér bele.
Qru: Akkor van ami állandó.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ArthurShelby
addikt
-
tboldi
nagyúr
válasz ArthurShelby #312110 üzenetére
Nem ez lett a legelőnyösebb kép, de a gyári olyan snassz. Ezzel a LED-essel (ami szintén gyári, csak japán belpiacos) ki lehet tűnni egy kicsit a sok egyen Jazz közül.
-
tboldi
nagyúr
válasz szőröscica #312115 üzenetére
A klímakompresszor nem elég?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Egy újabb rekorder gyorshajtó akadt lencsevégre a 6-os főúton Szekszárd térségében [link]
azért ment ennyire gyorsan, mert próbakörön vannak
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Recaro csődöt jelentett [link]
⭐ Stella
-
cOxeR
Ármester
ECO gumi tapasztalat, az elmúlt 2 hétben míg ilyen rekkenő meleg volt, állandóan azt éreztem nem tapad annyira jól az auto rendre napközben mentem mikor épp giga sok fok volt… na de most az előbb jöttem haza munkából és ugyan fura, de szerintem hidegebb időben jobban tapad. Másnak is így van vagy ez a gumikeverék ami érzékeny erre? Sose volt ilyen tapasztalatom eddig, inkább mikor lefelé, 10 fok körül volt kezdett elfogyni a gumi.
+10le - lehet csak ezt éreztem… -
cOxeR
Ármester
válasz szőröscica #312127 üzenetére
Jaja 100-ast toltam a mosoba.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tboldi #312109 üzenetére
Az, de akinek volt az tudja, hogy milyen. Régi-új kollégának anno volt egy porba ültetett MKII Golfja, mentünk egy kört, egyből beleszeretett a hörcsögbe.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #312139 üzenetére
Viccen kivul, gondolom az uj talaj meg nem akart venni a regi meg mar...
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
válasz CactuS #312107 üzenetére
Halihó, már 3 éve állt? Tisztán megvan, hogy ilyen autód van
Anyósnak vertünk egy éve egy ilyen szériás twingot, csak 1,2- es, azt nem értem, hogy te hogyan férsz bele
Nem tudom mióta nem voltál, nekem volt hyundai i30 coupe, hyundai i30 kombi 1,6, új fiat tipo, közben par seat ibiza.
Jelenleg egy ~30ekm-t futott 2013- as 1,4 ibiza van futkozósnak, meg az opel insignia 1,8
Én is a kis autókat szeretem továbbra is. 1,6 sport ibizát vadaszok már egy ideje, az volt ilyen gokart filing[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
szőröscica
addikt
Azon gondolkozom, hogy ha munkahelyet váltok és le kell adnom a Kamiqot, maradnék a kisebb autók vonalán - egy F20 125i a B48-as motorral kellemes lehetőségnek tűnik.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szőröscica #312144 üzenetére
Csak nem akarod elengedni a BMW vonalat?
-
nagyúr
Kicsit csapongónak érzem itt a dolgot.
Leírtad már nekünk, hogy pontosan mit szeretnél, mennyi rá a keret, stb?
Mert ezek a random felvillanások saját magamra emlékeztetnek, és semmi jó nem szokott abból kisülniMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Tsebacsi #312146 üzenetére
Miért buzdítod offolásra? Milyen autót vegyek...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
barnam_
nagyúr
Mi értelme a legkisebb BMW-t venni azon kívül, hogy BMW jelvény van rajta? (ugyanez igaz a többi németre is, nem csak BMW)
-
nagyúr
válasz macilaci78 #312147 üzenetére
Krvnyámat hogy meg mertem szólalni, megyek a sarokba.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest