- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz MasterMark #258703 üzenetére
Nem a rozsda a gond, hanem hogy már hiányzik az anyag belőle. (kasztniból)
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #258707 üzenetére
Foleg, hogy nincs lampamosoja a xenon tuti utolagos. A piros belso se gyari sztem sem, csak at lett huzatva a gyari ules.
#nincsbennetarcsi
-
sagesz93
addikt
Abarth 595, mennyire volt rommátörve, ki mit talál róla?
-
kisza25
félisten
válasz Peter.70 #258686 üzenetére
Mi itt a gond a rozsdás kipuffogó és felületi rozsdán kívül azért ennél sokkal durvábbak is közlekednek az utakon.
Egy pár éves autó alja is majdnem így néz ki manapság, ha Németországban használták[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Flashback
addikt
A 2004 Accordom japán volt, tengeren úsztatták be valószínüleg. 15 évesen adtam el.
Semmilyen alvázvédö nem volt rajta, de rozsda sem. Utolsó évben kicseréltettem a fékeket és tüzetesen alánéztünk. A szerelök is meglepödtek, nagyon jól nézett ki. Az egyik meg is akarta venni Télen havonta csináltam az alvázmosást, ennyit foglalkoztam az alvázvédelemmel.Aztán mondtam hogy ezek biztos ilyenek, és akkor mutattak egy 3-4 éves Mazda aljáról képet az viszont rohadt. Szó szerint. Több helyen már picit púpos is volt. Persze lehetett egyedi eset is.
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
Amit az EU kap 2.0 Corolla Cross azok is japánban készülnek (Takaokában ahol a Rav4 és a Camry). Èrdekes módon a tavasszal/nyáron debütáló 1.8as model pedig Törököknél fog készülni. Biztos ez lesz majd a mass market model. Ez is egy plusz pont volt a rendelésnél.
Jók a Török Toyoták?[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Flashback #258722 üzenetére
Konkret infom nincs sajna. A Civic sedan is ott keszult, jobb minoseguek voltak mint az angoloknal osszeszerelt hatchback. De a mexikoi Jetta-kal sem volt gond. Szoval en nem faznek tole.
Mondjuk annak orukok, hogy a Jazz-unk japan osszeszerelesu es nem kinai de amugy azok kozott sincs kulonbseg.
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
válasz BigBlackDog #258723 üzenetére
A QC szamit, nem a foldrajzi hely. Elmaradottabb orszagokban kevesebb a szakszervezet, a dolgozoi jog stb, siman kinezem, hogy ott kenyszerbol jobbat gyartanak.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Snoop-y
veterán
A nagy problema nem is feltetlenul az, hogy hol szerelik ossze hanem az, hogy melyik piacra keszul.
Az EU piacos kocsikba x % foshalmaz EU alkatreszt kell beleszerelni.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
6030D
Ármester
válasz rbalint88 #258725 üzenetére
Meg hogy mennyire tartják be. Mi is gyártottunk anno lámpaelektronikát középkategóriás autóba meg 100 milliósba is. Ugyanazon az SMD- vagy hullámforrasztó gépen ment végig a panel, ugyanaz az ember kezelte. Csak meg volt adva, hogy ha nem 100%-os, akkor az egyiket lehet kézzel javítani, a másikat nem. De selejtet meg ugye nem jó termelni, szóval... Ettől függetlenül voltak olyan ügyes kezű forrasztós csajszik, hogy szebben forrasztott, mint amit a sablonos gép megsütött.
Kedvencem az volt, amikor jött a reklamáció, és mindenki ki volt akadva, hogy a vevő hülye. Aztán visszajött a termék, és tényleg volt piros led az első lámpában.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Flashback
addikt
Hehe volt angol Civicem. Ott nem müködött egy idő után a középkonzol világítása, aztán néha a műszer egysége is elment. A bal ajtó nyitó egyik télen eltörött. Mikor cseréltük az ajtóba találtunk egy csavar anyját és egy alátétet is. Ami szekszerüen le volt fùjva. Szóval az még a színre fùjás fázisa előtt került oda.
Más műszaki gond nem volt vele (bár így is a legrosszabb japán autóm volt). Csak harmat gyenge volt az 1.4 a VTi után.Tesómnak pont Mexikói a céges Jetta. Szerintem rendben van a minősége. Bár az első 6-7e KM után olajat kellett bele önteni de azóta már nem eszi. Azt mondta a szakszerviz hogy ez így rendben van... Ki érti ezt?
-
Nand_i
tag
Mazda 3 (BN, mexikói 2016 végi gyártás) volt nálunk 4 évig, némi felületi rozsda volt a futómű alkatrészeken, azon kívül semmi. 17es Octavia, Auris is tök ugyan úgy nézett ki. A 21es 6oson már vmi viaszos cuccal megfújták az egész kocsi alját, a következő 5évben nem gondolkodom alvázvédelmen. Tudom ez nem egy Dinitrol, de egyenlőre megvárnám amíg ez lehull.
-
kisza25
félisten
válasz BigBlackDog #258723 üzenetére
A törököknél nagyon modern üzemek vannak már
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #258731 üzenetére
Kobe steel amire gondolsz Takata botrany utan jo nagy pofon vt a japo iparnak. [link]
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz daneel_hu #258744 üzenetére
A belső tartalmat át kell pakolni, illetve én nem szórakoztam a penge másoltatásával sem, átraktam azt is. Embléma nincs a csomagban, úgyhogy vagy rendelsz valahonnan matricát (példa), vagy átmented azt is. Én először vettem matricát, de rájöttem, hogy színben és dizájnban jobban passzol az eredeti, úgyhogy inkább meghagytam.
Itt egy videó is a menetéről.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
[link] vajon mennyire működne ez budapesten?
tény, hogy mindig van parkolóhely a ház előtt. az is tény, hogy tökre a külvárosban lakunk, ezért eszembe nem jutott volna, hogy ez a környék is fizetős, mivel most nincs autónk. de amikor ismerős látogatóba jött, ő kapott egy 36 eurós büntit. utána inkább letette az autót a legközelebbi p+r-ben, ahol azt hiszem napi 4,1 eur a max parkolás.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest