- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ügy lezárva a lerobbanást követően szűk 9 hónappal.
Zs. a számlámon.Hatalmas köszönet Saintnek (aka Magnum_)! Polgári és büntetőügyekben is otthonosan mozog, így duplán be tudtam "tárazni".
A kereskedést nem akarom szidni, végül békésen zárult, mindent visszacsináltunk, ugyanannyit kaptam, mint amit fizettem. Amit buktam, az az infláció, átírás, alapszerviz, kicsi ez-az. Meg az idegeimet roncsoltam az elején és a végén.
-
macilaci78
nagyúr
válasz focvis #259952 üzenetére
Az sok bukó. Az utóbbi hónapok inflációja 15-25% között mozgott.
Elég gyors volt az ügymenet, pár napja még a döntéshozásnál tartottál.
ugyanannyit kaptam, mint amit fizettem - így nem csoda, hogy a kereskedés is békésnek élte meg a szitut.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Puma K
nagyúr
válasz barnam_ #259930 üzenetére
Csak hogy könnyítsek a helyzeten: kinézetre nekem mindegyik tetszik
Egyik ismerősnek 2db W124-ese van napi használatban. Az egyik turbódízel 3.0 a másik benzin 3.0.
Mind a kettőn a C opciós azaz a AMG felni van, de nagyobb méretben. Azt hiszem 17"-osak. Az autói kicsit ültetve vannak. Csak a kinézet-kiállás miatt.
Azt hiszem a B-nél lévőt hívják csatornafedél felninek? Anno a W201-re azt akartam én is a lemezfelni+gyári dísztárcsák helyett.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
barnam_
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Fogyi reg vt, Bubival: 8.21 (bc 8.25). Palya/orszagut vegyesen.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
-v-
addikt
-
ArthurShelby
addikt
válasz 6030D #259949 üzenetére
Szüleim külföldön kirándultak, majd a végén a kocsi egy hotel előtt zárta magára a kulcsot (kocsiban minden igazolvány/pénz...). A recepciós tudott egy zárast, az volt sok idő mire odaért. Egy párnát betett a 2 ajtó közé, felpumpálta, és kikattant a zár. Sérüléstmentesen nyílt ki az ajtó kb fél perc alatt, ami azért valahol ijesztő.
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
simonjoe
őstag
válasz focvis #259952 üzenetére
...na! Hova megyünk kocsmázni??
#259937tboldi:
Feleségemet a Yorki típusú óriás medveölő zárta ki a kocsiból.
Találkozott ismerőssel, kiszállt beszélgetni, a kulcs benne a kutyával 1ütt. Önérzetes kutyánk belülről rátappancsolt a zárra, így a kutya bent, a Zasszony kint. Az volt a szerencse, h a zsebében a telefon, így tudott hívni, h vigyem a pótkulcsot.Joe
-
macilaci78
nagyúr
válasz ArthurShelby #259974 üzenetére
A munkahely bejárati ajtaja járt így: kulccsal a kezemben nem bírtam kinyitni, a záras röbidebb idő alatt kinyitotta, minthogy elmondtam, mi a baj.
Egy egyszerű bútorszéf zárja is megadta magát, talán 3 percbe tellett kinyitnia sérülés nélkül.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veterán
Szándékosan megszakítom a thredet. 🤗
A második hiba az volt, hogy jogtanácsosunk intelme ellenére nem ragaszkodtam ahhoz, hogy határidő kerüljön a pótlólagos megállapodásra ami a javításról szólt. Ebben beszálltam a javítás anyagköltségébe 3 kilóval, pontos elszámolás mellett. Július elején történt, még nem tudtuk mekkora a baj. Ezt végül nem fizettem ki, mert nem sikerült megjavítani.
Tippre 2-3 méter között járhatnak most és még nincs kész.Még korábban olvastam egy angol és egy usa blogot / fórumot, ott kiderült, hogy ehhez sajnos nem lesz bontott motor.
-
Vismajor01
addikt
Fenébe. Ma jöttem rá h mióta lemerült az akksi a vezető oldalról egyiket se tudom mukodtetni.
Okes betanitom. Mostmar tudom mind a hármat de a jobb oldali első és hátsó az miután teljesen felmegy visszaugrik egy inchet... Ha a saját gombjaival húzom akkor is
Bongeszem csoportot meg jutuybot de ugybezem mindenkinek vagy működik vagy nem de önálló életet nem él mint az enyém..
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
veterán
Egy márkaszerviz is tud hibázni, mikor megteszel xx kilométert háromhengerezve a tanácsukra, majd másnap reggel ránéznek és lám, az egyik gyertya kuka, akkor érdemes lenne elgondolkodni, hogy vajon miért lett olyan az a gyertya?
-
Gergőke88
addikt
válasz focvis #259987 üzenetére
Gyengébbik 96kw-os 1.5 tsi.
Jól mozgatja ez is, alig fogyaszt (jobban fogyaszt mint a hybrid Mondeo igaz kicsit kisebb).
Távolságtartó tempomat király benne. Állóra is fékezi, csak kuplungolni kell, de megjegyzi a sebességet egy gyorsít is vissza.
Várhatóan 1 hétig lesz nálam…Dkj:Én is abban tartom a gubát. Hétköznap 4-ig kivehető, illetve péntek 4-hétfő reggel között nem férsz hozzá.
-
veterán
válasz BigBlackDog #259988 üzenetére
Diszkont kincstárjegy!
Mivel a Golf szent állat 😇, így csak valami kevéssé praktikus fér meg mellette, ami kizárja a GR86-ot vagy 370Z-t.
Azt mondom, hiba úgy venni például egy Porschet, hogy az ár egy szép része nem szerepel a számlán! De persze megvannak előnyei is, főleg ha tudod bizonyítani.
-
DeathAdder
veterán
Fehér plasti dippes felni és a yellowstuff vajon mennyire szerethetik egymást?
Kicsit unom már hogy tök egyforma ezüst a téli nyári gyári felniszettjeim, gondoltam 1-2 szezonra változtatni, de átfényezni nem akarom a gyárit.
Vannak itt vele tapasztalatok, hólyagosodik? fékport gondolom szereti, de vajon lemosható?
Nekem valahogy nem szimpatikus, kissé bazárinak hat, de sokan dicsérik hogy nagyon jó
-
bandus
veterán
válasz focvis #259991 üzenetére
emlekeim szerint ehhez a felszereltseghez nincs vezeteknelkuli opcio. ahol mar nincs tekeros gomb az infotainmenten, ott van, az enyemben legalabbis volt, a volt csajomnak meg nem, es o is a tekeroset kapta.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
macilaci78
nagyúr
Tudtok ajánlani bevált ózongenerátort? Nem kell nagy teljesítményű.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Battlefield 2042
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest