-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Anyós oldalon az ajtó alsó részében van ez a rés, belül rozsdás volt, nedves kendővel nagyjából kitöröltem. Viszont ahogy a képen is látszik, vele szemben is rozsdás lett, azt már letörölni nem tudtam. Mivel menjek rá óvatosan, ami nem árt a fényezésnek? Wd40
vagy ne nyúljak hozzá és gariban nézzék meg? Nem akarom, hogy elszabaduljon...
[kép][ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Valószínűbb..
Nem hiszem már el, hogy egész ősszel felvolt túrva pl. a szerémi út is, végre az kész, erre most bedugítják itt. Szerencsére a népligeti felüljárón is csinálják a káoszt, micsoda véletlen, hogy a metró felé akarják terelni az embereket..Remélem lesznek újabb bicikli sávok is.CactuS: na jó..megadták a kegyelem döfést egy ideig akkor. Az a mázlim, hogy heti max 1-2x járok a reggeli csúcsban akkor, próbálok már 7:00 előtt indulni és áthaladni ott mielőtt beáll, de délután 15.00 után rosszabb szerintem. Az a baj alternatíva sincs, mert a 6-os útról nem tudsz bevágni Budafokra, kerülni meg nem is érné meg.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
OPiiPO
veterán
válasz radi8tor #258769 üzenetére
Répáshután van egy egészen jó étterem is, csak szólok.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Petyyyyy
addikt
válasz Chereiose #258787 üzenetére
A torlódást amúgy egyáltalán nem értem. 50-es meg 30-as tábla van kint, ehhez képest tegnap délután is szinte állóra lassult a sor, pedig semmi nem indokolta. Egyetlen rész van, ahol kanyarodik a változott sáv, de azt lehet abszolválni ötvennel is.
Nem érdemeljük meg a 70-es felső limitet.Délután négyen támaszkodtak a munkagép elejének, pont nem történt semmi. Lehet csak várták a valamit.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Integrale #258827 üzenetére
👍
A 215 gyári adat. #justitaliancarthings
-
MC Pite
veterán
válasz radi8tor #258831 üzenetére
Ez is olyan bonyolult, mint a kétsávos vagy turbo körforgalom. Nem ehhez szoktak a népek, nem bírják lekezelni.
Még ezt sem, hogy cipzározzanak.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
radi8tor
MODERÁTOR
"Az M3-as autópályán, Budapest felé, Hatvan és Kerekharaszt között, javítják a burkolatot. Az 51-es kilométernél a belső sávba kell sorolni. Már jelenleg is 2-3 kilométeres a kocsisor. Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Ócsa térségében napközben a szalagkorlátot javítják. A 26-os kilométer környezetében egy 700 m-es szakaszon a belső sávot lezárták, emiatt már 4-5 kilométeres torlódás tapasztalható."
Na a pályákon sem fenékig tejfel az élet.
⭐ Stella
-
tboldi
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #258845 üzenetére
Jól van, akkor ideális családi autó lehet belőle
Amúgy inkább egy giuliettalenne nekem praktikus, vagy egy 1,4t tipo, de utóbbiból az a három amiket nézegettem, már mind elmentek.
Nem gondoltam, hogy ennyi ideig árulom az autókatEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- További aktív témák...