- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz radi8tor #259353 üzenetére
Na végül a Swiftben nem találtam értelmes helyet a középkonzolnál. Ahol jó lett volna, ott meg nem volt elég hely. A kesztyűtartóba került, nem csak úgy behajítva, hanem az üreg belsejében a plafonra csavarozva.
Crossban meg sajnos a könyöklő fedelének aljára nem fért el, mert túl hosszú.
Így a könyöklő üregében csavaroztam fel:
Szerintem jobb megoldás, mint amit a Swiftben ki lehetett hozni.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Qtya123 #259652 üzenetére
Én ilyesmit szeretnék venni, csak még soha nem jutottam el a megvalósításig.
Ez kisebb helyet foglal, a MiTóban sincs túl sok és túl nagy tároló, egy rendes kalapácsot nem tudom, hova raknék.szerk.: Vagy ez a Baseus, még akkor is esztétikus, ha nem sikerül elhelyezni valami rekeszen belül. De Ugreen is van, variációk egy témára.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Néztem délután egy 2. gen. (E89?) Z4-et, 2.5 motorral, automatával. Szépen megy, szép finom a hangja. Műszakilag rendben tartva.
Nincs benne sperr, ez egy GT, nem ezt keresem.Előtte egy MX5 RF-et, 184 ló, manuális, Revo Top. Normálisan megy, keresztbe is, nem gyilkoltam. Pár apróság, amiket s.k. rendbe tudok tenni.
A hangja visszafogott, kb. mint a GTI gyárilag. A Record Monza állat volt, ott ugye a motor egy hulladék.K. drága mindkettő.
Még semmi sincs eldöntve.[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Remelem az Amperakra nem jellemzo a rugotores. Ma 250kg csempevel a csomagtartoban alszik.
-
kisza25
félisten
válasz szőröscica #259662 üzenetére
Miért nem pakoltad ki?🤔 Opelek rugótörösek
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #259658 üzenetére
Én egy True Utility Dual Cuttert tartok az autóban, de azon nincs üvegtörő.
ZeroX92P: 👍
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Reggel nézz rá, szvsz nincs benne annyi teherkilométer, hogy baja legyen. Akku miatt szerintem masszív a hátsó rugó amúgy is, nekünk a kombi Golfban valami 300e+ km után törött el, de az hordta a szilvát szezonban stb, éppen éjszakára maradt benne a vakolat talán és reggelre leült - egyik rugó 2, másik 3 darabban jött ki, ismeretlen futású ingyen kapott használt párt bedobtuk, azóta azzal megy. Eleje gyári tudtommal, márpedig az Am/a gondolom erősebb felépítésű, inkább a kisebb és könnyebb kocsiknál tűnik nekem érzékenyebbnek a futómű.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz focvis #259660 üzenetére
Több Porsche hirdetés után én is rájöttem, hogy egy szimpla rutin szerviz sem piskóta vele. Oké, örömautónál ezzel számolni szinte kötelező, de jobb a szájíz, ha nem az autó árának a felét kell otthagyni egy-egy nagyobb szerviz alkalmával. Személyes konklúzió, arany középút: 370Z kabrió
-
kisza25
félisten
Amúgy ha beül az autóba 4-5 felnőtt+ csomagok, akkor a hátsó rugó akkor is kaphat ekkora terhelést, még nagyobbat is
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #259676 üzenetére
3F-be nem tartozik bele tehat mehet. Bar a keretbe sehogy sem fer bele.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz pècsimunkás #259676 üzenetére
Hmmm, kicsit drága, de nem teljesen esélytelen, lottószelvényt is vettem tegnap délután. 🤗
-
szőröscica
addikt
válasz kisza25 #259674 üzenetére
Igen, en is ezt mondtam asszonynak, amikor aggodott, hogy ult mar ennyire mikor elmentunk nyaralni a tengerpartra negyen. Ket 80 kilos ember, meg a telepakolt csomagtarto ugyanennyi suly, es ott meg dinamikus terhelest is kap.
Molnarpeter: a 162 ezerbol elenyeszo lehet a teherkilometer
Azt mosolyogtuk este, hogy mikor allunk be az udvarra, a szintkulonbseg miatt mindig horzsolja a kocsibeallot a lokos aljan levo koptato. Hat most az eleje az egnek all, nem volt ilyen gond. De rendes voltam es letekertem a fenyszorokat, nem a holdat vilagitom.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #259679 üzenetére
Tekerős a fényszóród? Oo, még a puru Bubiban is automata.
#nincsbennetarcsi
-
Predator2
addikt
Helló
Olyan megbízható/tapasztalt diesel szerviz céget keresek aki vállal komplett autót. 1.5dci Clio2-ről lenne szó, ami a napi első indításnál, rángat, dadog.
Nemrégiben az Atilex kft ajánlottátok nekem, sajnos nekik nincs műhelyük, csak a cr rendszer vizsgálatát/javítását vállalják. A "sallangot" nem.
Köszönöm a választ előre is.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
veterán
válasz pècsimunkás #259681 üzenetére
A remény hal meg utoljára (3,5 mrd.).
-
Hachiko95
aktív tag
válasz focvis #259660 üzenetére
E89 Z4 inkább GT-s ahogy írod, első generációs E85 könnyebb, sportosabb autó, bár sperr szerintem ott is csak a Z4M-ben lesz.
Én egy 1985-os Alfa Romeo Spidert [kép] vettem tavaly.
Hátsókerék, sperrdifi, könnyű (1040kg teletankolva), dupla ikerkarburátor, 4 henger 4 pillangószelep, rendes gázreakció, pininfarina dizájn.
Alfa Twin Cam (Busso) motor, 2 liter, 4 henger, 8 szelep, 128 lóerő. 80 fokos szelepszög, félgömb (hemispherical) alakú égéstér, dupla soros lánc, alu blokk és hengerfej.
Az egyik, ha nem a legkarakteresebb 4 hengeres motor, lehet rá tütéket rakni és olyan hörgő szívó hangja lesz, hogy megőrülsz.
Elől-hátul tárcsafék van 2 dugattyús nyergekkel, a váltó 5 sebességes.
Szervókormány nincs, elektromos ablak és klíma nem is volt csak az amerikai verziókban. Az egész autó nagyon nyers, érzed a sebességet, az utat. Már beindítás előtt különleges, utána pedig főleg. A motor járáskutúrája, rezgések, illata mind olyanok, ami egy modern autóban nincs meg. Sportos (nem kicsavart olasz) üléspozició, a pedálok kb. egy vonalban vannak az üléslappal.
Az alkatrészeket az utolsó csavarig 1 helyről meg lehet rendelni jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest