Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    ezt egy fórumon írta egyik haver, bekopizom ide, tanulságos...

    '' Január végén feltettem ide egy lopott Civic adatait. Lett az ügyben fejlemény, méghozzá elég érdekes.

    Az ügy január 25 körül kezdődött, amikor a konditeremben feltörték a srác öltözőszekrényét, mindenét elvitték és a parkolóból a kulcsokkal elkötötték a Civicet. Mindenhol bejelentette, a rendőrség 30 nap után lezárta az ügyet, a biztosító valamilyen érthetetlen okból (ti. a kulccsal vitték el a gépet) fizetni készül.

    Egy hete bejött egy nő a tulaj munkahelyére. Történt ugyanis, hogy a Civiccel ütközött. A tolvaj/sofőr készségesen megadta minden adatát a személyiéből, felmutatta a még érvényes kötelező-csekket, mindent aláírt és elment. A nő bement a biztosítóhoz, bejelentette a balesetet, a biztosító pedig készségesen befogadta az ügyet. A Civic biztosítójának (Allianz) nem tűnt fel, hogy a Civic lopott autó.

    Ezután felhívta a rendőrséget is, ahol mondták, hogy tényleg van ilyen autó forgalomban, nyugodjon meg, a rendszám, az autó és egyéb adatok összetartoznak. Nem tűnt fel a zsaruknak, hogy egy olyan kocsi után érdeklődik valaki, amit 1,5 hónapja elloptak!!! Amikor a nő egy aláírásért bement a klinikára, ott hallotta először, hogy az autót sokkal korábban lenyúlták. Egyből hívták a rendőrséget, hogy ugyan menjenek már ki a megadott címre. Mire odaértek, az autótolvaj kijelentkezett és elköltözött. A szomszédok emlékeznek a kék Civicre, ami minden este ott parkolt a ház elött.

    Azért ehhez is pofa kell: a tolvaj 1,5 hónapja eredeti rendszámmal közlekedik a városban a lopott Civiccel...

    A T. Szerv tagjai arra kurvára ráérnek, hogy öten meresszék a seggüket egy egyhelyben trafipaxoló Skodában (tegnap láttam), de ha érdemben lehetne lépni valamit, véget ér a tudásuk''

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák