-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz rbalint88 #179095 üzenetére
Igen eléggé bunker, meg azt vettem észre hogy folyton összeért a kezünk a sofőrrel, pedig csak icipicit raktam a könyöklőre a könyököm, úgy hogy próbáltam nem zavarni, de folyton összeért a kezünk, pedig Ő 170 körül van én meg 178cm. Amúgy belső anyag minőség nekem így elsőre tetszett, jók az ülések és puha a műszerfal, a tolatókamera képe egész jó, mondjuk ebben is egy tablet van oda biggyesztve. A lábtér inkább ami kicsit szűkös
rbalint88: hyundai és i30, igen a motort nem hallani, szélzaj is alacsony, így a gördülést hallani és teljesen az van amit írtál az út minőségre[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #179114 üzenetére
Hetente 5x, van itt egy kedvenc pocsolya, abba mindig belemegyek legalább 30-al
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
gzbotii
nagyúr
válasz kisza25 #179073 üzenetére
Az a sejtésem, hogy a Dacia elektromos autója úgy fog járni mint a Citigoe iV, annyit adnak el belőle, ami elég lesz a CO2 büntetés elkerüléséhez.
Amúgy, ha 15.000€ lesz a végső ára, nagyot ütne, főleg a román piacon, ahol jelenleg van 10.000€ támogatás elektromos autóvásárlásra - ebben a formában biztos nem marad de, ha igen, akkor a hülyének is megéri egy 5.000€ elektromos autó[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Szoszo94
őstag
válasz stickermajom #179123 üzenetére
Tömören: nem értem el a pihenőig, 30 órája vezettem, siettem, hogy ki tudjak autózni egy fél órás alvást. 200 tempomat volt a baleset előtt, azt viszont nem tudom mennyivel mentem le a pályáról akkor, mikor bealudtam. Hajnali három volt egyébként.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
válasz Tsebacsi #179125 üzenetére
De, lett volna 3 órám, ha a f.sz főnököm hajlandó lett volna jelezni, hogy mikor jönnek értem, ki jön értem, vagy bármi....tíz percenként kerestem és válaszra sem méltatott, három órát álltam egyhelyben Zülpichben mire odaért kolléga.
Utána meg megkaptuk az egész éjjeles tervet, kit hol mikor kell felvenni, melyik autó hova megy stb. Ezért is akartam gyorsan lelépni és aludni egy fél órát, de előbb dőltem ki.Focvis: 4 évszakos van 90% rajtuk, ez is az volt ha jól rémlik.
stickermajom: egyedül ültem benne, ezért is nyomtam. Mások életével nem játszok, akkor vagy átadtam volna a volánt, vagy közöltem volna, hogy pihenő.
Aggregátor: igen, az - volt. Így már csak múlt idő.
Köszönöm mindenkinek, tényleg mázli, hogy karcolásokkal megúsztam. Aki látta élőben az autót, nem hitte volna, az autómentős pedig meg volt győződve, hogy meghalt a sofőr. Nagyra nyílt a szeme mikor mentem hétfő reggel a cuccaimért az autóhoz
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Szoszo94 #179124 üzenetére
Hallom, jól megy a meló... Erre próbáltunk figyelmeztetni, amikor elkezdted.Szerencsére akkor csak anyagi a kár, azért ez sem kis dolog. De ha 200 tempomattal ledarálsz bealudva egy épp kihajtáshoz készülő kisgyerekes családot egy pólóban, az kevésbé lett volna vicces.
Légyszi, tanulj belőle! A szervezetedet megerőszakolhatod egy-két napig, de ha rendszert csinálsz ebből, akkor jön a baj.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Magnum_
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #179131 üzenetére
+1.
En csak gepnel ulve toltam egy idoben 60 orakat, mar az is durvan kinyir, pedig ott kozvetlenul nem jatszom masok eletevel.
Szoval a penz nem minden.
Same rules apply!
-
Redneck
nagyúr
Ha tavaly november 9-én kötöttem KGFB-t, akkor idén meddig választhatok más biztosítót?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Szoszo94 #179122 üzenetére
Kemény, jó, hogy nem lett bajod. Egy céges Astrat dobtam így el anno én is (szerencsére zuzódásokkal megúsztam). Azóta inkább megállok én is, egy 15-20 perc alvási is csodát tud tenni és pályán annyit nem gond behozni még itthon sem.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Szoszo94
őstag
válasz zoo8800 #179134 üzenetére
Változó, volt mikor 6 órát tudtam egy huzamban pihenni, de volt olyan is, mikor 40 óra ébrenlét és vezetés után még mennem kellett volna. Napi 16 óra minimum volt. Pontosabbat nem tudok mondani.
Qru: ez volt a cél, fél óra pihi már rengeteget jelentett volna. Csak nem értem el a pihenőig
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz Szoszo94 #179124 üzenetére
Huhh.
Más:
Ma önkéntes rendőrködtem, pedig nem szoktam.
Jövök a főúton, bekötőútról kihajt elém egy Corsa D-s rendszámmal, állóra kell fékeznem. Elmorzézom a reflektorral, hogy anyukád remélem jól van...
500 méter múlva lámpás kereszteződés, 3 sáv, én a belsőben, ők a külsőbe, lehúzza az ablakot a tesó(type C), hogy mi a baj?(4 tesó ült az autóban) Na itt nem kellett volna lehúznom az ablakot és válaszolni neki; mert tudom semmi értelme; de nem akartam a sokadik bolond magyar lenni, aki csak úgy villog nekik, tudják már mi csinálnak...
- Az, hogy állóra kell fékeznem a főúton közlekedve, ahol nekem lenne elsőbbségem...
- Van fék a kocsin nem?
- Igen van, de van egy elsőbbség adás kötelező tábla az úton, ahonnan kifordultál...
Erre mind elkezdi mondani: - Mi van akkor?
Pont zöldre váltott a lámpa... -
Qru
MODERÁTOR
válasz Szoszo94 #179139 üzenetére
Én sokkal kisebb tempónál dobtam el szerencsére, eleve 130-140 körül mentem csak és a padkára lemenés adta zajra felriadtam azonnal és ott követtem el a hibát: a fékre léptem, elment a tapadás és érintő mentén bezúztam a susnyásba. Ha nem fékezek, csak simán óvatosan visszakormányozom a kocsit akkor megúszom.
Ebből is látszik, hogy a fék kiknek való...[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
oliwire
őstag
válasz grizlisandor #179140 üzenetére
Van kamera a kocsiban? Az ilyeneket nem lehet rendőrségnek továbbítani?
Napi szinten hoz fel nekem a youtube is ilyen videókat, ahol vezetésre agyilag alkalmatlan szociopaták veszélyes helyzeteket teremtenek, és még ők vannak felháborodva.. Mit kellene ezekkel kezdeni, hogy kicsit visszavegyenek az arcból? -
-
MasterMark
titán
válasz grizlisandor #179140 üzenetére
Egyszer elém hajtott valaki kereszteződésben, úgy hogy volt elsőbbségadás kötelező táblája. Rádudáltam kerültem volna ki erre rámdudál. Én se szoktam ilyet, de attól hogy rámdudált kicsit elpattant valami.
Megálltam kiszálltam, odamegyek mondom jónapot mégis mi a gond.
Elkezd magyarázni (ő 10 éve erre jár és itt így van stb.), mondom ott a tábla.
-Nincs tábla!
-Akkor tessék szépen visszatolatni és megnézni.Addig álltam ott amíg visszatolatott és konstatálta, hogy tényleg ott van a tábla. Akkor azt mondta bocs. Szóval jól alakult.
(Közben a mögötte jövő autóból kiszólt az ember, hogy hagyjam ne magyarázzam, esélytelen. Gondolom nem előszőr csinált hülyeséget amíg mögötte jött... )
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Redneck
nagyúr
válasz Dluinet #179144 üzenetére
Közben megnéztem, 11.14-én kötöttem tehát van még pár napom. Hétvégén kigondolom mi lenne a legjobb megoldás. Cascora, az eddigi felét közelítő árat küldött az Allianz, de az nem derült ki a levelükből hogy ez csak akkor érvényes-e, ha a kötelezőm is változatlanul náluk van. CLB-s kalkulációnál még alacsonyabbat írt rá, és a kötelezőre is, de azt már írtátok hogy nem választhatom, mert ki kell fizetnem a különbözetet.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest