- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #174457 üzenetére
Skodában van de minek?! Csak arra jó, hogy össze koszolja a kocsi elejét kb.
Focvis: Az se rossz megoldás csak okosan kell beosztani a napi 2x-i szélvédő mosási lehetőséget.
#nincsbennetarcsi
-
MrSealRD
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
-
CactuS
Arcképgyáros
Nálunk az aurisnál külön gomb van rajta. Viszont olyan erővel fröcsköl és habosít, hogy kb. a B oszlopig beteríti az autót. Nem használjuk.
Más:
A Driftkirály megvolt? Nem is értem, hogy pontosan mit csinált, nem kormányoz, nem fékez rendesen. Lehe csukott szemmel szorította a kormányt, amíg meg nem állt.Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz stickermajom #174464 üzenetére
Igazából a típus itt mindegy szerintem, az nagyobb baj, hogy rutin nélkül vagánykodik valaki közúton. Ha pár méterrel előbb megy a járdára, akkor elütött volna pár embert...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
HKorn
veterán
Mi van olyankor, ha akksicsere után a központi zár nem nyit/zár a távirányítóval? Kulccsal zár, autó indul, de távirányító nem műkszik.
Run&Ride
-
nagyúr
válasz MrSealRD #174406 üzenetére
Köszi a tippet, Subira nekem is kelleni fog bal oldalra egy búrapolír (persze akkor már jobb oldalra is, de nekem is csak az egyik oldal opálos, ami a napos oldal felé áll).
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MasterMark
titán
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz MasterMark #174478 üzenetére
Egy 20éves lepukkant hármas BMW miért prémium? Azért mert BMW?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #174481 üzenetére
Ha a gumi nem tapad lehet akármilyen jó az ESP/DSC, kenheted a hajadra... Nem fog tudni megfogni.
#nincsbennetarcsi
-
Integrale
veterán
válasz Zoli-bácsi #174479 üzenetére
A korral nem veszti el az ilyen titulusát egy autó. A minősége, műszaki megoldásai, extrái stb, nem kopnak el, maradnak igényesek, adott kor (de akér még mai is) általános szinvonalán felüli autók.
"Bad reklám is reklám too"
-
AMD Power
titán
válasz Zoli-bácsi #174486 üzenetére
Nekem sem az ne aggódj. Ahogy egy 20 éves A4 vagy A3 Audi sem.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz AMD Power #174487 üzenetére
Ha lehet fokozni, akkor nekem a modern BMWk sem. Flotta szinten az egyik legnagyobb f*szerdőt tartogató márka, a márkaszervizben meg max a számlán látod a prémium érzést. Bár szerencsére mára már csak egy pár GT maradt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
kisza25
félisten
válasz Zoli-bácsi #174477 üzenetére
prémiumként jött ki a gyárból, tehát 20 évesen is az, miért változna a titulusa
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz AMD Power #174490 üzenetére
Nekem életem csalódása volt, amikor beleültem a 0 km-es F30-asba, amikor megjelent. A kopogós műanyag, vajszínű műszerfal fehér feliratokkal gagyi volt, a váltója a legelejétől kezdve rázkódott terhelésen. Ez nekem így nagyon nem jött be anno:
Az első hibája néhány hónaposan volt, kapott egy szoftverfrissítést és az automata ablaktörlő megállt, ha ráütöttél bajuszkapcsolóra, akkor kb. 5 fokot mozdult az ablaktörlő. Nem akarok hülyeséget mondani, de kb. 3-3,5 hónapig így maradt az autó, mert nem lehetett a régi szoftvert visszaírni, az újat meg a központ ennyi idő alatt készítette el. A végén ugye cserélni kellett a modult is, és már akkor elég lekezelőek voltak a munkafelvevők (Rack), közölték az egyik hívásnál, hogy lehet, hogy megjött az alkatrész, de még nem volt ideje megnézni a héten. Kollégámnak egy picit feljebb van ismeretségi köre, így odapirított, még aznap hívtak, hogy itt az alkatrész és bármikor vihetjük beszerelni, soron kívül megteszik. A garancia szintén érdekes és eleve vicc, amit vállalnak, főleg a kiterjesztett garancia. Az egyik F30-asban azt hiszem 80 vagy 90k körül volt, amikor lejárt az alapgarancia és a kormánymű bedöglött mindenestől. Méltányosságról szó sem lehetett (évben csúszott ki az autó, nem futásban), pedig nem kis összegről van szó, mert a bontott is akkor majdnem 7 számjegyű volt. Szintén a márkához kötődik az egyetlen alkalom, amikor sikerült látványosan beb*szni a kulcsot, forgalmit a munkafelvevő asztalára néhány méterről és otthagyni az autót, mer 30+ perc alatt sem sikerült átvenni az autót szervizhez úgy, hogy időpontra mentünk. Alkatrész ellátás semmivel sem jobb, mint egy másik márkánál, F10 küszöbre azt hiszem 5 hónapot várunk.
Egy pozitívumot tudok, utasvédelme példás, ez egy F10-es volt egykor:
A másik, amit már írtam, hogy 20 évesen örültem volna, ha ennyire struccolnak a fiatal anyukák, amikor megállok az autóval egy játszótér mellett. Így szép lassan 40 felé már annyira nem hat meg, inkább zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
Integrale
veterán
válasz Zoli-bácsi #174494 üzenetére
Neked sem az, amit mi irtunk.
Tedd egy Vectra Bora melle az E46-ot, aztan meglatod. Azert mert 20 eves, meg ez nem valtozik. Mai szemmel is igenyes muszaki megoldasai vannak, jo anyagok a belterben, nagy motorkinalat, szeles skalan varialhato belsoter stb."Bad reklám is reklám too"
-
tboldi
nagyúr
válasz #89309696 #174423 üzenetére
A WagonR-ünk is simán szintre töltős alapból, de el van nyalódva a kulcsnyílása a feltöltőfurat csavarjának, ott ez bonyolítja meg egy kicsit a dolgot.
Most a sebességjeladót kivéve kell beönteni a nedűt, közben figyelni a pontos mennyiségre (2,2 liter).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Munkatársam hívott, hogy elvert egy őzet, a kocsinak nem nagyon van baja, vissza tud menni, de az őznek mindenhogy állnak a hátsó lábai, a bordái kilátszanak és még él, véres habosat zihál fel. Mondom maradj ott. Hentesbárd, deszka, vödör homok repült be a kocsiba, parketta végig hamar ott voltam, kihúztam az aszfaltra, deszka nyaka alá, csatt.
Majdnem elbőgte magát. Elvittem a bokros mögé, hogy a rókák, disznók ne az út mellett kóvályogjanak éjjel, leszórtam homokkal az utat aztán visszamentünk.
Nehezen tudta feldolgozni szerencsétlen, mert átült a kocsijába és el is tiport haza egyből.
Nekem se egyszerű sajnálom, de valakinek falkavezérnek kell lennie és meg kell csinálnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest