- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
-
-
-
-
aero.
veterán
Szükségtelen rossz mindegyik, de inkább egy apróbb horpadás, mint egy méteres vájat a kulccsal ...
-
Rivaul
addikt
Üvegre kaptatok már? Nekem az vitte a best-et. 3x 30 centis jó mély húzás egymás alatt a hátsó oldalüvegen. Én nem tudom mi a faxal csinálták de ott már simán felnevettem
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
F_Zolee
veterán
Még Batman is tudja, hogyan kell ezeket kivédeni.
(#14609) Rivaul: biztos valami kisteher lehetett...
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz roberto211 #14614 üzenetére
Majd valaki rámegy helyette kulccsal
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz tomcsi23 #14616 üzenetére
Ez olyan undorító mikor kisstílű gyökériségeket csinálnak. Mosó fúvókát pl öröm lehet beszerezni...
Gondolom suhancok és kapkodtak azt lerántották a törlőt és a rugó meg odabaxta az üvegre a nyelet. FaszaEladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
tomcsi23
veterán
válasz DeFranco #14617 üzenetére
Jah, lekapták a 750,- Ft-os _használt_ Bosoko lapátot (mondjuk erotvinnek nézhette), majd - gondolom megzavarhatták, vagy csak béna volt - visszafele beqrta a fém kampóval a szélvédőt.
Jut eszembe, többen már jártak pórul, mikor felelőtlenül kihajtva hagyták a kart, amikor lapátot cseréltek.
Rivaul: azt mondjuk Vilikének lopták le, de szerintem ugyanez a brigád csinálja a fesztivált a környéken.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Skillet
addikt
Én mindig valahol leghátul, külön a sok prosztótól parkolok. Kemény séta így mondjuk egy bevásárlóközpont bejárata... majd beledöglöm
Aztán az embereket látom a mozgójárdán és lépcsőn lecövekelt lábakkal... addig én felsétalok a lépcsőn.
Utóbbival elkalandoztam a témától. ? Lényeg, hogy iszonyat küzdelmeket szoktam látni az első helyekért. Minél közelebb a bejárathoz, hogy még véletlenül se kelljen 2 lépésnél többet menni. Elég lesz odabent lejárja a szép nép a lábát.
Én a tűzvonalat inkább meghagyom másnak.
Ja igen, a spanomtól kapott fekete, alu szelepsapkákat nekem is lekapták. Azóta műanyag van. Iszonyat pojácák az emberek[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
válasz rbalint88 #14622 üzenetére
Sehogy. Nem megyek oda szombaton délután
A lényeg amúgy annyi akart lenni, hogy amikor lehetne máshová parkolni, mert rengeteg üres sor van, akkor is jön az okos és megmutatja, hogy egy kispolszki nagyságú helyre be fogja tudni rakni a hombár családi kombit. És igen, berakja. Legelső helyre. Én EZT nem értem.
Ha van hely, akkor biztosan jó messzire állok a vasutasoktól.
Legalább ilyenkor legyen kisebb az esély arra, hogy valaki szétbarmolja a vasat.
Belvárosba meg eleve nem megyek be autóval. Nincs a seggemhez nőve az autó. Inkább bkv, minthogy összetosszák a gépet.
Ha meg gyakorlatilag nincsen hely, úgy kell vadászni, akkor ez van. Nincs más.
Én csak annyit akartam kihozni a dologból, hogy amikor el lehetne kerülni a bajt, sokan akkor sem foglalkoznak ezzel.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
parandroid
félisten
válasz Burt1793 #14629 üzenetére
Hja, aki ki sem hozza a garázsból... Amúgy nyugi, csak az első pár karc fáj, utána már csak legyint az ember. A Mazda amúgy még nekem is karcmentes (kopp-kopp-kopp), a Minit már úgy vettük, hogy 'na, hálisten az apróbb karcok már rajta vannak, nem mi fogjuk csinálni az elsőket'. Szegény Astra meg 8 év után hogy nézett ki... De addigra már nemigen érdekelt. Jellemző módon a karcok kb feléről tudtam, hogy készült, a másik felét 'ajándékba kaptam'.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Rivaul
addikt
Újra lecsapott a szörny a bocskainál
Alattomos egy dög baszki. Jó hosszú így csak akkor veszi észre a fél ,éter magas tetejét az ember mikor már benézett az ülés alá Masszív centis mélyedések vannak belehúzva, most így vizesen annyira nem látszik de az autóipari színpaletta minden árnyalata megtalálható a szörnyönEladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Burt1793
veterán
válasz parandroid #14630 üzenetére
Bő 25 ezer km ment bele kevesebb, mint fél év alatt. Nem ilyen állatok az emberek. Az előző mazdákon se volt ilyen sérülés, pedig mindegyik 4 évig volt nálunk újkorától.
-
EQMontoya
veterán
-
Rivaul
addikt
válasz Burt1793 #14632 üzenetére
Tudod mindig van kivétel. Örülj neki. Nekem folyton összebaxák az autóm pedig a gyerekek miatt nem a tömegbe állok. Múltkor miliméterre ráállt a lökösömre a paraszt úgy hogy SENKI nem állt körülöttünk. Mondom legyen szíves odébbállni mert így nem tudom berakni a babakocsit a csomimba és nem szeretném ha a motorháztetejét véletlenül meghúznám. Kajak kiakadt hogy ha most nem lenne itt akkor hogy oldanám meg?!... Csak mosolyogtam és inkább nem mondtam hogy anyád...
EQMontoyaEz pont a bocskain az önkormányzat utcájánál van Évek óta szikráznak rajta az alvázak
Én csak ritkán járok arra ha ügyet intézek de pár percre mindig megállok mozizni. Kb át kell rajta tolni a kocsit és akkor is van ami nem elég magas hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Tulaj akitol berlem a hazanak az also szintjet ilyet szol valamelyik nap, hogy bakker ki kellett hoznom a kamion sarvedoket a lakasbol a garazsba, mert itt van a csaladom latogatoba es ezek persze mindig osszebasznak valamit !
Azt hittem csak poenkodik, hol lennenek a sarvedok, ha nem a garzsba.Csalad elment, tegnap megyek fel az o lakreszere allitani kicsit a kliman:
Es tenyleg, a sarvedok ott sorakoznak a kandallo elott. Gondoltam felhivom, hogy a TV-t melyik csatornara allitsam a sarvedoknek? -
Dunafoldvar Enying kozott 9 trafi van. Eddig...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
kimista
aktív tag
üdv
lenne egy vetemedett kérdésem / ötletem
szeretnék a kocsiba szerelni valami távírányítós egységet. ajtózár központi, illetve a hátsó csomagtartó nyitása. olyat szeretnék, ami felvillantja a fényszórót, illetve megszólaltatja a kürtöt. Bekötése nem nagy cucc sztem, csak meg kell találni a megfelelő csatlakozást. létezik erre vmi lehetőség, vagy buherálnom kell?Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
aero.
veterán
válasz kimista #14649 üzenetére
Nem jut már eszembe a P betűvel kezdődő gyerek youtube csatornája, az űbertuning Dedrájával. Na neki távirányítóról indult a motor is, szóval biztos nem nagy szám, egy jó villamosságisnak.
A csomagtartó nyitáshoz viszont kellene egy villanymotor is valószínűleg.
Nekem gyárilag tudja a 16 éves autóm, de fogalmam sincs hol van benne, vagy hogy működik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest