- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
KaiotEch #940 üzenetére
De, a 32/64 bit pontosan a CPU-ra vonatkozik. Non-PAE kernel esetén összesen 4 giga memóriát tudsz megcímezni (2^32). 32 bites PAE kiterjesztéssel megy több is, csakúgy, mint 64 bit esetén.
Valójában arról van szó, hogy sokkal nagyobb ("szélesebb") regisztereket lehet használni, ezáltal egyszerre sokkal nagyobb adatmennyiséget lehet kezelni.
-
válasz
KaiotEch #940 üzenetére
Igen, nálam is Win mellé ment, azóta már több disztró is van egymás mellett, de grubból simán megy a választás, csak a Win öli meg a grub- ot, ha azt telepíted a Linux után.
A grub miatt (is) érdemes egy live disztrót tartani, ha tudsz, akkor írj ki egyet dvd- re.
A 64 bit- es rendszer csak 64 bites processzorral működik Win alatt is, bár a memória kezeléshez is van köze. -
válasz
KaiotEch #938 üzenetére
Szia! Én is Win 7- ről váltottam Linuxra, szerintem a gépeden simán menne a Cinnamon- os MINT, ha 64 bites a proc, akkor azzal. A Mate és az Xfce még kisebb rendszerigényű, de ha fut a Cinnamon, akkor azzal próbálkozz először. Szerintem az alap iso-k mind live. Próbáld ki először az első kettő közül a megfelelő bites változatot. Nagyon fog tetszeni a MINT!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Medence topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Airsoft
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged