- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
és @ubyegon2:
Köszönöm a tanácsokat. Mindenképpen utána fogok nézni ezeknek a dolgoknak, mert elég zavaróak...
Most felraktam az Ubuntu Studio-t és azért most látok már pár dolgot, amik a Mint-ben nem, vagy csak bizonytalanul működtek.
Ilyen például a touchpad gépelés közbeni letiltása... Mint alatt többször jártam úgy, hogy a csuklóm a touchpad-hoz ért, majd kijelölt egy részt a szövegemből és átírta. (Mivel vakon gépelek, és szoktam szöveget másolni, ezért nem mindig vettem észre, és voltak belőle érdekes dolgok...)
Vagy ilyen mondjuk a hangerő némítás. A notin Fn+F6-al lehet némítani a hangot.A memtest-et mindenképp meg fogom csinálni, és eldöntöttem, hogy ha ez a rendszer is összeomlik, akkor kipróbálok egy SuSE-t, vagy Slackware-t és ha úgy sem, akkor kirakom a veszélyes hulladék gyűjtőbe a notit
Szerk.:
Lehet rossz a topik, de ma reggel akar megnézni egy barátom által küldött videót, viszont egyik lejátszó sem játsza le... SMplayer, VLC, és a Videók (3.10.1) sem.
Tudnátok segíteni, hogy mit tegyek, vagy az Ubuntu topikban tegyem inkább fel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest