Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benjami
    csendes tag

Valószínű amúgy, hogy ha a normál telepítést frissíted, akkor ugyanúgy működött volna a 4.19-es kernelt felrakva, mert ahogy látom a xorg és a mesa értelemszerűen ugyanaz a verzió. ;)

Előfordul ez is, hogy egyes kernel verziók épp nem lesznek jók valami miatt, az előzőek meg a újabbak viszont igen. Ez akár normálisnak is nevezhető, ha gond van valamivel, írják is, hogy rakj fel új kernelt, de az előző verziót is hagyd meg, mivel ha nem indul rendesen a rendszer, bootkor ki tudod választani az addig működő kernelt.

Ukuu-val vigyázz, csak a stabil verziókat használd, ha lehetséges! Be is lehet állítani, hogy ne mutassa a beta/RC verziókat.

Normál módban sajnos sehogy nem tudtam felrakni a 19-es (Tara) verziót, mert csak a képernyő bal felének a felső harmada látszott, és a telepítő ablakát nem lehet kisebbre venni, hogy az ablak alján levő dolgok is látszódjanak (ha vakon tudom mi van ott, és az egeret is vakon pontosan oda tudom pozicionálni, akkor talán sikerült volna :D ).

Új hozzászólás Aktív témák