- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doller #106499 üzenetére
Szia!
Mi is tavalyi modellt vettünk. Az OS frissítés folyamatos, különbséget sem szemmel, sem füllel nem fedeztünk fel köztük.
(Nekem a 120hz 2.1 Hdmi miatt volt fontos a váltás.)Szerk. bizonyos értelemben tévedtem, mert mi 65nano86-ot vettünk, ami szerintem egyel alacsonyabb kategória a '90-nél, de a szakértők majd elmondják!
-
gago1975
őstag
válasz
Doller #97324 üzenetére
Szia.
Hisz azok is ritkán tudnak olyan szép képet visszaadni, mint amiket az áruházakban látunk a direkt a promóra készült videókban.
Nem a promó miatt van, hanem mert az beállításnál van egy olyan opció, hogy Üzleti/Otthoni és az üzleti megjelenítésnél minden érték maxra van állítva. Ezért nem szabad kiállítottat venni, mert
1. nem tudhatod mióta van kiállítva
2.mennyi üzemidő van a panelba
Egyébként ezek a promó videók 4K HDR/2160p/60fps-el vannak készítve, Youtube-on mind megtalálható.Igazából az lenne a jó, ha ugyanabban a méretben lenne mindkettő tv (65"), kicsivel nagyobb árkülönbözettel. Akkor tuti az oled lenne a befutó.
Igazából szinte az lenne a legjobb ha ingyen adnákDe be kell valljam, azért az az LCD sem alapkategória.
De, el kell keserítselek, hogy az. Hogy miért? Mert LCD/LED sajnos. Jó oké jobb mint a belépőszintű termékek, mert azok 60Hz a te általad kiválasztott pedig 120Hz-es de az alap hibák amik az LCD/LED tv-kre jellemző, az ugyanúgy megmaradtak. És itt egy nagy SAJNOS-t kell megemlíteni.
Ezzel a Full Array Local Diming-el próbálkoznak csak hát IPS.Figyelj én jelenleg kb: 4,5m-5m-ről nézek egy 77"-os C8-ast.
A gyerekeimnél minden szobába amik egyenként 20m²-esek (3) 55"-os C8-asok vannak, Ők kb:3,5m-4m-ről nézik.
Én mikor bemegyek valamelyikhez, egyáltalán nem érzem olyan "kicsinek" az 55"-os képét. Szerintem bőven elég.Te nem tudom milyen távolságból néznéd, ha 3,5m-4m-ről akkor az 55" is elég, ha távolabbról 4,5-5m-ről akkor kellhet a a 65"-os. Viszont ha ugyanarra a helyre teszed mint a 42"-est, akkor ahhoz viszonyítva jóval "nagyobb" lesz az érzés hatás.
-
gago1975
őstag
válasz
Doller #97316 üzenetére
Szia.
Csak is OLED.
Az LCD nek rengeteg hibája van, "elavult" technológia.Ha egyszer OLED-et veszel, soha többet nem veszel mást. Ilyen ár különbözet mellett pedig nem kérdés.
Igen van különbség az A7 illetve az A9 között. Még a 2018-as A9-es(C/E/W8-as széria) illetve a 2019-es A9-es(C/E/W9-es széria) között is van.Egyik LCD/LED technológia nem tud olyan pontos, élethű képet,színeket, feketét megjeleníteni mint bármelyik gyártó OLED TV-je, bár mindenkinek az LG szállít, hiszen csak az LG gyárthatja az OLED technológiát, tehát minden gyártónak a termékébe LG panel van.
1080p-nél rosszabb felbontású MKV fájlokat egyenesen bűncselekmény 4K OLED tv-n lejátszani, letölteni. Nincsenek csodák, azt ne várd el semelyik 4K Tv-től, hogy egy sd/720p-s webrip majd tökéletes legyen, nem fogsz olyan szép képet kapni mint egy sima FullHD-s megjelenítőnél hiszen könnyebb 7xx x 3xx felbontásról 1920x1080-ra felskálázni mint ugyanazt 3840x2160 ra.
Én már 4 éve csak OLED-et veszek, volt már B7-esem is és én pld csak 4K 2160p UHD MKV-kat játszok le rajta külső HDD-ről vagy Win 10-Ről.
Csak ha muszáj mert nem jött ki valami film csak 1080p-be, akkor töltöm le.
Nekem 1db 2Tb, 1db 3Tb illetve 1db 4Tb-s HDD van egyszerre bedugva a Tv-be.
Netflix-nél pld majd a 4K HDR illetve a Dolby Vision, Dolby Vision/Atmos nál fogod látni, hogy milyen szép a kép megfelelő beállítások mellett.(#97317) Sefter Hülyeségeket ne írj, B/C/E/W7-es sorozat megjelenése óta egyáltalán nincs, nem hallani beégésről, tesztelték is és arra jutottak a tesztelők, hogy masszívan 2 évig kellene ugyanazt a logót napi 24 órában, maximális oled fény, szín, stb... beállítás mellett megjeleníteni, hogy egyáltalán legyen valami. Tehát már nincs ez az anomália az OLED-nél.
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
Kellemes karácsonyt, Te mocskos állat!...És boldog új évet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest