- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
-
noxon
őstag
Amúgy mind szép és jó, hogy ilyen kernel, olyan beállításokkal.... de csak addig amíg a telót nem használod. Azon sajna semmi nem segít amikor netezel, messengerezel és a kijelző megy közben folyamatosan és meríti az akksit mint állat, erre találhatnának már ki valamit a gyártók
We live in a simulated world...
-
Snoop27
őstag
Probalta mar valaki a Viper romot? Nemreg jelent meg az 1.2es verzio, egesz jonak tunik a leirasa alapjan.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
kopi73
tag
Dorimanx 8 : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023
-
sanyika987
aktív tag
Hali
DM mester romjához tudnátok linket adni??
Csak mert a drive most szórakozik velem és nem jön
faux123 clock akinek kellene irjon pm et és adok linket[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
Snoop27
őstag
válasz Snoop27 #3458 üzenetére
Kiprobaltam a Viper 1.2es romot, nem volt vele gond amig nem tettem fel recoverybol az xdabbeb binariest, s mikor probaltam fotot kesziteni magic fokus-szal ujraindult a telefon, es azota is allandoan ujra indul 5 mp mukodes utan. Irtam a keszitonek, remelem javitja a problemat, mivel maskulonben igen jo es gyors romnak tunt.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
TODI1111
veterán
Sziasztok!
Kipróbálnám a cloudy g3 romot. Tudna valaki egy linket adni ahonnan nem 2-3 óra alatt jön le? -
davis999sola
tag
Fauxclock [link]
Lg g2 < iphone 5s< Lg g2<
-
noxon
őstag
A cloudy g3 2.0 rom kernelje letölthető külön? Nekem ez a dorimanx 7.1 nem jött be, semmivel se bìrja tovàbb és jobban melegszik
We live in a simulated world...
-
törölt tag
Slimkat-ben nem lehet a hátsó gombokhoz alkalmazást rendelni?(Fényképező)
-
HUTCHDB
nagyúr
Én nem tudom, hogy nálatok hogyan melegszik a 7.1....
Nálam ez a "leghűvösebb" kernel.
Nálam jól muzsikál, sőt feltettem tegnap 7.9-et és azzal akadozásokat is tapasztaltam....A 8-ról valami vélemény?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
iceQ!
addikt
válasz rayoliviero #3475 üzenetére
7.1 akadt, meleg volt... Biztos én nem jól állítottam be. 8ra kíváncsi vagyok én is.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Hibajelenség:
Térerő gondok. 2G-n a teló nagyon hibátlan. 3G már el-el dobja a térerőt, 4G van hogy nem érnek el... Automatikusan nem áll át 3G vagy 2G-re ha nincs térerő.
Mi lehet a hiba? Sim csere volt.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Fredy02
tag
Sajnos a 7.1 es dorimanx kernel nálam is akadásokat produkált cloudy G3 2.0 alatt, konkrétan kifagyott a játék közben lagok kíséretében, aztán az egész ui full lagg volt újraindítás segített mondjuk, de utána vissza is állítottam a régi állapotot. A régivel ilyen még nem fordult elő. Igaz azért terhelt a játék is rendesen (GTA SA).
És külön kiemelem nem fikázom a kernelt hanem csak a személyes tapasztalatom írom le, lehet másnál meg teljesen jó, nekem cloudyval nem jött be.S23U
-
sanyika987
aktív tag
Mi a véleményetek??
Megéri a g2 lecserélni g3 ra???
Vagy vàrjam meg a 64bites procis telókat??? Vagysi jövö év februàr
Màrciust????
30-40rugót kellene most rà fizetnem[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
veterán
válasz sanyika987 #3482 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam már....amik vonzanak benne: a kicsit nagyobb kijelző, cserélhető memóriakártya, vezeték nélküli töltés, a lézeres izé nem tudom hogy jól működik e......
https://gamergep.hu/
-
spuros
őstag
Szerintem nem..
-
HUTCHDB
nagyúr
Semmi esetre sem.
Annyira laggos, akadozos a rendszer, hogy az mar minosithetetlen...
Nehany napig volt nalam.
A cloudy g3-as 2.0-as romja kategoriakkal jobban fut g2-on, mint ugyanaz g3-an.
En egyelore biztos hogy egy fillert nem fizetnek ra." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Fredy02
tag
válasz sanyika987 #3479 üzenetére
Mondom simán lehet hogy csak nálam volt probléma vele, nem adtam neki elég időt sem hogy teszteljem, lehet később még felrakom további tesztelésre, de így elsőre nekem ezt a benyomást hozta.
S23U
-
spuros
őstag
válasz sanyika987 #3488 üzenetére
Szerintem a nagyobb kijelző, cserélhető tárhely+akku nem éri meg azt a többletet.. A lézeres célzókának nem tudom mennyi gyakorlati haszna van azon kívül, hogy jól hangzik. Mindennapi használatban úgy gondolom nem jön elő amennyivel erősebb a készülék.. Ha érdekel a véleményem én nem fizetnék rá. Majd talán a következőre.
-
Harcsai
senior tag
Egy ideje adatkábelen nem tudok a telefonra másolni nagy fájlokat. Pl cloudy romot. Összedugom, felismeri, fájlkezelő, másolás, ablak előjön, de 0%-ról nem mozdul. Nincs hiba, semmi, amig le nem húzom 0-n áll.
Kis fájlok átmennek...Szabad hely is van, mert netről most szedtem le, direktben, telón ugyanazt a romot, amit nem tudtam rámásolni..
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
JoeCockBill
senior tag
én is agyaltam rajta, de rá kellett jönnöm hogy semmi értelme. lassabb a telefon és kevesebbet bír az akku. aminek nem örülök, mert idén mindenképp váltani szeretnék (nincs bajom a G2vel, csak mindenképp úgy akarom eladni hogy még legyen rajta 1 év gari). először az volt a koncepcióm hogy olyan telefont szeretnék ami szinte mindenben jobb mint a G2, de hamar rá kellett jönnöm hogy ez lehetetlen, úgyhogy módosítottam az igényeim arra hogy semmiben se legyen rosszabb mint a G2. egyelőre ilyet sem találtam, ami annak fényében durva hogy ez a telefon 1 éves. mindenesetre szívesen fogadok tippeket. (még az új nexusban bízom hogy nem kutyaszarból gyúrnak bele akkumlátort)
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
pusihusi
addikt
A 3Gb-os LG-re, vagy Iphone 6-ra Én ezekre váltanék. Nem baj ha hajlik
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz adamzflash #3494 üzenetére
A recovery van ugy, hogy nem a regi modon jon be....
Hangero le majd mikor megjelenik az lg logo, akkor elengeded 1 mp-re, es a hangero le es fel gombokat egyszerre kell benyomni es addig tartani, mig be nem jon a factory reset, es csak akkor kell elengedni a gombokat.
Probald igy!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nagyúr
válasz adamzflash #3496 üzenetére
Ezeket a FELESLEGES KÖRÖKET MIND EL KERÜLHETTED VOLNA, HA HASZNÁLOD A KERESŐT!
Számtalanszor le lett írva az új Hard Reset -bill. kombó és a dupla koppos problémára is! de segítek! mert még mindég nem tudjátok használni a keresőt a fórumban!
-
davis999sola
tag
Van már megoldás arra hogy 120 fps-nél legyen hang ?
Lg g2 < iphone 5s< Lg g2<
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- CPU léghűtés kibeszélő
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest