- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz Pálfi Tamás #3952 üzenetére
Az lehet, de a térerőt ha decibelben is megnézed, jóval rosszabb mint egy Stock Romnál.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
iceQ!
addikt
OptimusG3-ban egy pár alap alkalmazás nincs benne... Ha felflash-elek egy GAPPS-ot nem cseszi szét a rendszert?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz eladogeppc #3953 üzenetére
Ez majd kiderül...Megnézem egy pár helyem ma a térerőm + 2 napja figyelem. Kíváncsi vagyok majd mit produkál
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz Danny365 #3956 üzenetére
Pl: Youtube, Maps...stb!
Ami majd fog kelleni...Csak nem akartam végül is leszedni egyesével ha nem egybe feltolom az egészet és lefrissítem. Én így akartam csinálni. Nekem ez lnene a legegyszerűbb csak nem tudom ha flesselek egy GAPPS-ot akkor borul e rendszer...?
-
HUTCHDB
nagyúr
barmilyen uj telepitesnel, es factory resetnel is ha belepsz eloszor a google fiokodba (es korabban bepipaltad azt az opciot, hogy mentse el a google az alkalmazasaidat) akkor van lehetoseged az elozo appok automatikus visszatelepitesere.
magyarul telepitsd a gapps-ot, majd jelold be pipaval az elobb emlitett lehetoseget, es minden alkalmazasod telepul (mentesek nelkul) automatikusan." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
iceQ!
addikt
Az a helyzet hogy Optimus G3 nagyon jó. Automatikusan át áll ha nincs térerő. A CloudyG3 2.0ban ilyen nem történt meg soha... Idáig ennyi a pozitív.
-
őstag
a twrp-vel lehet direktben az otg-re is menteni, vagy előbb mindenképpen az internalba tolja a backupot?
it never gets easier, you just go faster
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Felraktam a legújabb MIUI-t próbaképpen, eddig elég tetszetős. Az órát viszont nem tudom sehogyan sem középre rendezni a statusbar-on. Feltettem a WsmTools-t és onnan az MiTools-t, megtaláltam és be is állítottam, hogy középre rendezze, de akkor is jobb oldalon van (volt restart a beállítás után).
Valakinek esetleg ötlet erre ?
-
HUTCHDB
nagyúr
A temak kozott nezz szet, van tobb feloldasi lehetoseg.
Sajnos en meg nem talalkoztam olyannal, ahol lehetne cserelgetni a lock-ba beepitett "sorrendet"." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
david_97
senior tag
DroidMester esetleg a 20G ből tudnál olyan verziót csinálni ami nem gyalúl le mindent? Szerintem jobb lenne
-
peter_27
aktív tag
Üdv.
Ma ki akartam próbálni a miui-t. TWRP alol felraktam a philz recovery-t, reboot, majd innen a miui 4.9.26-t. Sikerült is minden, de nem jelentek meg alul a virtuális gombok. (Home, menü, vissza) Igy használhatatlan! Mit rontottam el? Természetesen HR volt előtte és utána is.Galaxy S10
-
nagyúr
válasz david_97 #3969 üzenetére
Ezt =>updater-script leöltöd és a D802_v20G_Stock_OpenEU_BY_DM.zip ben felül írod vele a META-INF\com\google\android\ mappában lévőt!
kivettem belőle az Automatikus Hard Reset -et tehát nem lesz HR telepítés végén!
De akkor ne gyertek siránkozni hogy ez nem megy, az le áll, az nem indul el!
Persze ez nem a rom vagy zip(telepítő) hibájából fakad, hanem éppúgy előfordul ha PC Suit vagy offline KDZ -vel telepítesz és nem csinálsz a telepítés után HR -t!
-
hard74
senior tag
válasz peter_27 #3972 üzenetére
Semmit nem rontottál el.A beállítások-lg settings-virtual keys-navigation bar legyen on-ban.Ha úgy van off,újraindítás,utána on újraindítás és lesz navbar.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Kb 2 órával ezelőtt még tökéletesen működött a telefonom, viszont most nem akar bekapcsolni a képernyőm.
Hiába nyomom a hátsó gombot csak fehéren világít és ennyi..
Mit tudok tenni?
-
iceQ!
addikt
Gazsi00
Optimus G3 ROMot alap kernellel használtad vagy raktal fel mást??
-
iceQ!
addikt
válasz rayoliviero #3979 üzenetére
Akkor azt nem buherálom. 2 hét és többet tudok mondani erről a rom-ról. Remélem nem lesz vele gond mint a CloudyG3 2.0-val...
-
iceQ!
addikt
válasz Pálfi Tamás #3983 üzenetére
Köszi!
-
iceQ!
addikt
válasz rayoliviero #3982 üzenetére
Ok! Akkor marad így. Teszt következik szigorúan!
-
HUTCHDB
nagyúr
Van új miui.
Egyelőre ez még az angol...napokon belül jön a multi!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
sanyika987
aktív tag
Hali skacok
Linket valaki tudna adni egy letakarított ha lehet gyári rom ról (legfrisebbről)??iphone 14
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem most ez van: (ez pl. felfele "nyilik".)
Van olyan is, ami teljesen olyan, (ugy mukodik) mint a g2 feloldasa, vagyis barhol, barmikor, barmerre huzhatod. Ime:
Ne tevesszen meg a kinai felirat, magyarul jelzi szovegesen az idojaras adatot.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Itt az uj multi miui:[link]
-
Harcsai
senior tag
v20g-hez valaki tud működő linket?
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest