Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
UP!
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
zsír. akkor itt az ideje megkeresni a papírokat...
hmm, ennyire valószínű, hogy hardveres hiba? -
Caesarion
aktív tag
''Ezelőtt egy Toshiba volt benne, csak az gázolt vmit, és erre cserélték ki. Ez műxött is egy ideig...''
szavaidból az jött le nálam hogy garanciába cserélték ki a dolgot, szvsz ha nem túl régi ez a garanciadarab esetleg visszavihetnéd a szervizbe hogy apcugüljék már meg vérge hogy használhasd a laptopod.
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
ok, megpróbálkozok ezzel jobb híján.
és köszi!
lassan go alvás, de aztán holnapra tele legyen a topik további fantasztikus ötletekkel!
-
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
basszus, műszerész? azért ennyire nem akarok durvulni
azt hittem valami beállítási problémáról van szó, bár az, hogy miben, még nekem is nyitott kérdés 
-
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
és ez segítene valamit a szaggatáson?

-
-
BLiNk3r
senior tag
A HP laptopomban (1,2GHz, 256MB ram) van egy QSI SDR-083 típusú DVD lejátszó, és az a probléma vele, hogy ha beteszek egy DVD-t, akkor szaggatva játssza le mind kép, mind hangügyileg.
Ezelőtt egy Toshiba volt benne, csak az gázolt vmit, és erre cserélték ki. Ez műxött is egy ideig, de most elég idegesítő, hogy nem lehet DVD-t nézni rajta (max ha felmásolom a .vobokat vinyóra).
Codecekkel már játszottam, DMA ha minden igaz jól van belőve, több DVD lejátszó progival (WinDVD, MediaPlayer, MicroDVD) is próbáltam, de semmi eredmény...
Így kérlek titeket, hogy adjatok ötleteket mit lehetne még megpróbálni!
köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Android felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- VivoBook S513EA 15.6" FHD OLED i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Gigabyte AERO X16 1WH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azt hittem valami beállítási problémáról van szó, bár az, hogy miben, még nekem is nyitott kérdés